DEVA.. bende iyi izlenim bırakan kağıtlardan..
Printable View
DEVA.. bende iyi izlenim bırakan kağıtlardan..
ENKAI..bakmayın kağıdın saldığıına buda geçti direncini. 58 kırılırsa o zaman kağıt bozuldu diyebiliriz.takip..
Hayırlı haftalar üstad kazancın bol olsun .AVGYO bakabilirmisin acaba şimdisen teşekkürler
DEVA..bu kağıda dikkat edin. eğer bugün bi numara olmazsa akşam kapanışa doğru 27 üzerinde kalması durumunda alınıp tutulmasını öneriyorum..
endekste30 asıl tehlike 32.439 kırılırsa başlar. şu an ben hala tehlike görmüyorum..
yarın sapındanmı yoksa kulpundanmı tutulursa onu bilememde endeks güzel para kazandırır..
Hocam flap da crdfa gibi cansızdı hic hacim yok tu bugün kü hacim flap da obo(baş) oluştu diyebilir miyiz.
ben bu soruyu kendi anlayışıma göre cevaplayım..
kağıt çok aşırı yükselmiş. o kadar kağıt varken şahsen ben böyle kağıtları tercih etmiyorum. hani şöyle girerken tutunabileceğim bi desteğim olsun istiyorum. bu kağıda bakıyorum altı bom boş azcık dokunsalar yüz üstü yere yapışırım:)karar sizin ben bişey diyemeyeceğim. bol şanslar..
..petkm...
Sn kararanı endeks yorumu yapmama kararınız devam ediyor mu?
endeks30.. ilk etapta yukarı işareti verdi ancak bunu gerilip öylede yapabilir..
uygun pozisyonlar kollayarak LONG..
çok güçlü alıyorlar. geri çekilmeler yaşanabilir olsada ben bunu düzeltme olarak kabul ederim ve long olanların sıknıtı yaşayabileceğini düşünmüyorum..
kar satışı yapılıp tekrar aşağılardan almak düşünülebilir..
yukarı hareketlerin devamında DEVA 4.43 direnç.. PETKM.. yolu açık nereye kadar alırlarsa artık..bol şanslar..
uzun zamandır endeks varant alır satarım. zevkine yazdığım bu hisseler kadar hiç zorlanmadım. çin askerleri gibi ummadığınız yerden ortaya çıkıyorlar.hangi birisini takip edeceksin insan şaşırtıp kalıyor.hele birde işiniz değilse haliyle insan bi kaç hissede takılıp kalıyor..
geçmişe dönüp günlük hisselere baktığımda iki tane dandik B grubu hissesi haricinde bi tane yürümeyen hisse görmedim.şimdi buna göre DEVA..4.27 üzerinde kaldığı sürece bi süre tutulmasını öneriyorum..
böyle bir günde aceba şhort diye düşünenler yazanlar bu borsaya nasıl para yetiştiriyorlar merak ediyorum..
Hocam mrb TUKAŞ yorumu alabilirmiyiz size zahmet
LG-K520 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
her kağıta hem yükseliş hem düşüş yaşanabilir. ben sürpriz yapacak kağıtları bilemem ancak yükseliş potansiyeli olan kağıtları paylaşıyorum.sizin kağıdınızda bir yükseliş emaresi göremedim. zaten haciminde düşük olması bunu söylüyor. kağıdınıza ilgi artıp müşterisi çoğaldıkca işlem hacmide artacak olması size tiyo olabillir..
endeks görüşüm: çok zor bir hafta yaşıyoruz ve yaşamağa devam edeceğiz.endeksin bgünki sert yükselişi arkada büyük boşluk bıraktı. bundan dolayı bi düzeltme bekliyorum. ancak nereden düzeltmeğe girerler bunu tahmin etmek oldukuça zor bir olay. çünki bu beklenti bi hayli yüksek olduğundan dolayı göstere göstere yapmak yerine bi punduna getirmek için epeyce kafa karıştıracaklardır.onun için yarın gelebilecek yükselişe her zaman şüphe ile bakılmalıdır..
Düzeltmesini hemen yarın yaparak shortculara tepeyi bulduklarını düşündürecek... ne dersiniz?
...zoren...
zoren ne olur yolu açık mı sizce
Hocam flap daki harekette sona gelindi mi sizce
DEVA 4.42 satış hedefiyle bekliyoruz endeks de müsaade ederse tabii... Değil mi sevgili karar_anı hocam
NEREDEYSE AĞIZ BİRLİĞİ YAPILMIŞ BÜTÜN aracı kurumlar 3 Kasım cuma günü S&P 'nin ülkemiz kredi notunu ve görünümümüzü değiştirmesini beklemiyor.