EGCYO peki diğerleri gitti bu neden gitmiyor ???
Printable View
EGCYO peki diğerleri gitti bu neden gitmiyor ???
0.21 de 3 milyon lot alıcı bekliyor 😅😅😅😅artık onlarda 0.25 den pazartesi alır.
egcyo B grubu hayırlı olsun
file:///C:/Users/%C3%A7a%C4%9Fatay/Downloads/ABCD%20fark%20duyurusu%202017%20Temmuz-Aral-k.pdf
Güzelde egcyonun eglyo ya faydası olmaz bu saatten sonra
tavan bozuldu mu alış kısmı 20 görünüyor birde iki gündür kim alıp satıyor takip eden var mı
Kapanış 0.21 ama tavanı bozdular.birisi 0.21 e 4 milyon satış koydu.haftayi gorelim artik
5.500.000 lot eglyo satis borsa disi
160.000 lot borsa satilmistir
Yani ne demek egcyh 5.500.000 nakit saglanmistir
Oglum bunlar hakketten firildakk
Gulemmi aglayammi :))
HTTPS://WWW.KAP.ORG.TR/Bildirim/614334
Yapistir ozaman
ceneee sence pazartesi ne olur tavanı bozdular birde metro yatırım alıma devam etti mi bugün
0.21 e 4 milyon lot satışı kim niye koydu da tavanı bozdu gerçekten ciddi bir satıcımı yoksa güç gösterisimi.
Eğer 2 gündür hisseye başka bir gurup girip kontrol disinda tavan yaptiysa bu 4 milyon lotu koyup dur arkadas bu hissenin kontrolu bendemi demek istiyor nihayetinde yaklasik 100 bin tlye 2 tavan yaptilar bu kadar basitmi.ama su da var satici yok......bugun kim aldi takas olan varsa atsin
mesgulum içerikte 5.500.000 nakit sağlanmıştır diye birşey bulamadım 0.54 tl den 3 milyonluk satılmış yani egcyh toprağa gömüyor
Egcyh nin tek iştiraği eglyo kaldı egcyo dan ayrıldılar şimdi eglyo hisselerini satıyor para giriyor ama bu iş egcyh nin işine yararmı ?eglyo yu da hep satarsa ne is yapar hic fikrim yok.yillardir egcyh deyim hala bu firmanin ne is yaptigini anlamadim .bakkal bunlardan iyi en azindan ne is yaptigi belli....bir ara egcyh ve eglyo birlesme icin karar almisti ama şartlar el vermedi.acaba bu birlesme isi tekrar gundeme gelirmi.
sayın ceneee , mesgulum ben yine spk ya şikayet edeceğim eglyo da ki hisselerimizi öldü fiyata satıyor egcyh nin içini boşaltıyor (daha önce de egcyo daki hisselerimizi öldü fiyatına satmıştı) zaten reel anlamda iş yapan eglyo nereden bilelim tanın kendi adamlarına aldırmadığını
bu arada metro 226 bin lot satmış alıcılarda herkes bir parça almış
Eglyo, totalde 3 milyon liralık ( 5.5 milyon lot) hisse kime satıldı? Ne işler dönüyor?
sayın ceneee , mesgulum ben yine spk ya şikayet edeceğim eglyo da ki hisselerimizi öldü fiyata satıyor egcyh nin içini boşaltıyor (daha önce de egcyo daki hisselerimizi öldü fiyatına satmıştı) zaten reel anlamda iş yapan eglyo nereden bilelim tanın kendi adamlarına aldırmadığını
bu arada metro 226 bin lot satmış alıcılarda herkes bir parça almış
alan kim ? kasaya giren para ?
Cok guzel soru
İlk once nakit 5,5 yanlis yazmisim allah soyletti diyelim :)
Simdi eglyo aciklama gelmesi lazim alan kisi kurum vb
Dur ben tahmin edeyim alavere fon :)
Kendi cebinde dolaniyor hisseler
Az daha sabir egcyh egcyo genel kurul tarihleri belli olsun bakalim
0,21 deki satis 4.000.000 lot bunun anlami yaklasmayin bak operim ben deliyim biliyoraunuz
Bilmiyorki saniyor kendileri bir akilli
Az daha sabir
0.21 deki 4 milyon güç gösterisi tamamen korku salmak için.yoksa satmak istese parça parça yüksekten satardı ama göstere göstere önünü tıkadı.haftaya göreceğiz.
Devamlı 20-21 arasına çıkartıp tekrardan 15 bandına indiriyorlar,aynen geçtiğimiz aylarda memsayada yapmışlardı,onuda 21 yapıp peşinden 14'de indirmişlerdi...bunların topu fırıldak...nede olsa ülke bu şekilde yönetildiği için onlardan kopya çekiyorlar :(
http://bigpara.hurriyet.com.tr/haber...imi_ID1441651/
meşgulum tan egcyh nin içini boşaltıyor amaç eglyo yu ele geçirmek
Zaten ici boş benim icin atı alan üsküdarı geçmiş bizim anlamamız biraz geç oldu :)
Simdi bana bu yapilanlar
Hem borsa istanbul hem spk ve genel kurul icin savunma hazirligi gibi geliyor.
Bakin sermayemi guclendirmeye calisiyorum bak banka borcu bile kalmadi vb
Suan nakit olacak elinde bilancoyu 1 ay sonra gorecegiz bakalim neler yapacaklar
Sonuc bu bulundugumuz noktadan daha kotu olamaz ( batariz bilmem )
Artik herkes bikti bezdi biraz daha yukselse herkes dokulecek buyuzden 1 yildir maliniza sahip cikin diyorum
Bu 3,5 trl sermaye ile yeni is iliskileri yaparmi ?
30 haziranda bilanconun son gununde satmasi agustos bilancosu icin olumlu olacaktir %12 lik eglyo artisi az da olsa kara gecirecektir bunlarin hepsi planli yapiliyor
Adamlarin isinbu reel yatirim yokki
İnek ve jeneratorden baska :)
Az daha sabir diyelim bakalim ne yapacak
1) egcyo b grubuna girdi
Geriside yavas yvas insallah
meşgulum doğru söylüyorsun egcyh nin içini önce egcyo ile boşalttılar şimdi de eglyo kanalıyla boşaltıyorlar tan egcyh nin elindeki eglyo hisselerini öldü fiyata devir alıyor egcyh burada paravan zamanı gelince de egcyh tekmeyi basacak ben yine de bimere egcyh nin içini boşaltıyor diye şikayet edeceğim
pazartesi tavan yaparsa iyi yoksa yine aşağılara salabilir. ancak bir fırıldak döndüğüde muhakkak. öğlen 3 milyona yakın alıcı, akşam 4 milyon satıcı anlamadım. birde akşam kapanışta baskılamak isteselerdi diğer hisselerde olduğu gibi tavanı bozamazlar mıydı? görüşerim yatırım tavsiyesi değildir.
Dünkü işlemler hayat öpücüğü gibi oldu birde şu METRO yatırımın sattığı lotlar kafama takıldı tan ın mı tan menşeli başka birinin mi veya doğrudan METRO yatırımın mı METRO yatırımın olamaz çünkü METRO yatırımınsa galibin demektir ki galip böyle salak bi kağıda yatırım yapmaz ancak tan galibe gidip ağladıysa abi ben beceremedim yüzüme gözüme bulaştırdım bi el ver şu kağıdı bi düzeltelim dediyse galip geri çevirmemiştir diye düşündüm ama böyleyse bunu teyit etmek lazım bunuda METRO yatırımın yani galibin hareketlerine bakarak anlayabiliriz eğer bu METRO yatırım cuma sattığını iki üç mislini iki üç günde yerine koyarsa mükemmel olur devamı gelir diye düşünürüm eğer böyle olursa yani galip hisseye girerse uçarız
uçarız al sat tut tavsiyesi değildir
Kardeşler bu içini boşaltma hikayesini maalesef 4 yıl önce den yazdım maalesef bu kadar hain şrf siz olıup kağıdı buraya getireceğini bende beklemedim ama batmaya gittiğimiz kesindi bu sayfada dallamalar çıktı kağıda güzelleme yapıp bizi suçlayıp çok iyi para kazandıklarını yazan kahraman lar ne olduysa gene ortada Yok ama 3 gün sonra tan operasyon a başlayınca gene bitecek
Gene burda kala kala kader mahkumu bizler kaldık bu son alavere de umarım Yen'i canları yakmaz tan yolsuz kaldı tatile gidecek para lazım
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
pazartesi tavan mı yoksa taban mı?
tavan olursa ne kadar devam eder. taban olursa 16 ya geri döner mi?
Tan klasiği izlediniz the end
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eglyo'da payları olan egcyh 'nin 5.5 milyon hissesini Tan Egeli 0.54 den borsa dışında satın aldı. Ne yapmaya çalışıyorlar. Eglyo faaliyet değişikliği için başvurmuştu. Ondan da bir haber yok.
Metro ytr sahibi Galip Öztürk?????????? Kırcı jen???????? Moris Algazi?????????? Şeker finans neden tan ın yakasında ???????
Katar lı grup vardı sözde şimdi ??????????
Çinli grup ???????
İngiliz ortak ???????
Hadi gelde Mahir kaynağı arama namerdim istihbarat ı bırakır limon satar bundan iyi derdi
Ortadoğu yu çözdük bu itin karışık dölünü çözemedik
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
0.19 dan 500 bin lot alıcı 0.20 den 200 binlot satıcı bekliyor.
alıcı satıcı nedir
Sabah açılışta 0.18'den 147 bin lot satış gelmiş. 12:55 de 0.19 dan 95 bin civarı alış, 13:55 te ise 0.20'den 92 bin lot alış var.
17:55 te 0.20 den 350-400 bin lot kadar alım geldi. Bakalım, karanlık odada neler olacak.? Pes etmeyin bence.
kim aldı kim sattı 20 de ne kadar lot var bilen var mı