43 kademesine yaz bekle bence
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
43 kademesine yaz bekle bence
Ama naoacaklar belli olmaz illa bugün satacam dion senin satmani bekleyip kaldirabilirler
şuan eşleşme nedir acaba
Burayı okuyorlar çünkü asla ytd
Mesut özeli ne bakarmisin
Tamam dostum mesajını aldım karar verecem
Dünkü bilançoda panik yapılacak ve beklenilmeyen hicbir durum yokken bugün gerçekleşen paniği kim yapıp spegin ekmeğine yağ sürüyorsa ona diyorum dostum
Neyse satan satsın satanin malını alan alsinda isimize gücümuze bakalim ben şahsen bunları yemem yiyen varsa afiyet olsun şahsi düşüncelerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir...
Arkadaşlar panik yapacak bir durum yok satış yapan benim acil paraya ihtiyacım olduğu için mecburen satıyorum yaklaşık 10 gündür ciddi anlamda paraya sıkıştım eşten dostan istedik ama kimseden bişey bulamadık ben buraya arabamı satıp girdim inanın 5-6 aydır tek kuruş kar etmeden kağıttan çıkmak zorundayım hepiniz hakkınızı helal edin nakite sıkışmasam inanın filmin sonuna kadar beklerdim şahşi görüşüm kimseyi etkilemek istemem ytd
ne yaparlarsa yapsınlar ama kafamda ki fiyat gelmeden satmam aksine param oldukça alıyorum. zaten maliyeti baya bir düşürdüm 1.00 den 0,40 altına indirdim. kottan atılıp paramın hiç olmasını göze aldım. kottan atılmayı göze alanlar şimdi neden daha çok panikliyorlar onu da anlamadım.gerekirse 1 yıl daha beklerim. airforce 1 yorumlarından dolayı teşekkür ederim.
şunuda söyleyim burda satma bana şu fiyattan virman yap diyen varsa onuda yaparım en azından tahtada satmamış olurum
hakkında hayırlısı olsun inş zararını başka şekilde kurtarırsın.
Inşallah bu adamlardan kat kat fazla para kazanırsınız tek dileğim bu ara sıra uğrar bir selam gönderirim
Elimde kağıt kalmadı arkadaşlar hepiniz hakkınızı helal edin kusura bakmayın satmak zorundaydım
Helâl olsun jerkeon allaha emanet ol
Şöyle söyleyeyim jerkeom aramizdaki en çok lotu olan arkadaslar arasında ilk 3 teydi tahta o yüzden bu hale geldi spekte satan olunca niye üstten alayım derdinde ki bende spek olsam öyle davranırdım isterse bugün sattığı lot adedini jerkeom söyler ama bunuda alıp doymadiysan gözünü toprak doğursun spekcim...
Öyle almak isteyen 40 da birikmesin jerkeom gibi yüklü başka veren olmaz vakit kaybedersin nasıl düştüysen öyle çık bakalım koçum bekleme yapma devam et kademeye yigilmayin asla ytd
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6a458d49c1.jpg
alış mı var şuan
Su an eşleşme 41 e kalkti alış 40 da almayi bekleyen alıcı 200.000 lot keşke panikleyip verselerde alsam diyen 200.000 lot var 40 da asla ytd
Şimdi bir duruma açıklık getireyim evet ihtiyacımız olabilir, korkup satmak isteyebiliriz vs vs bu gibi durumlarda tahtayı bozmadan çıkabilirsek hepimiz adına daha hayırlı olur mesela bugün satan arkadaşlar kademeye yazsa 1. Seans almasa bile 2. Seans alma ihtimali kuvvetliydi nitekim alıcılar iştahlı ama bende spek olsam aşağıya basanin malını alttan almak isterim bakın aşağıda attım tabloyu altta bekleyen istahlilara ve üstte en azından dünkü kapanış olan 46 ya kadar hatri sayılır lot yok bu durumda hem satan arkadaş zarar etmiş oluyor hem de geri de kalanlarin psikolojisini bozup domino etkisi oluşturuyor ben şahsım adına böyle durumlara dikkat ederim zaten şurada taş catlasın 30 hadi bilemedin 40 ky yiz lütfen adamların ekmeğine yağ sürmeden hareket edelim derim tabi bunlar şahsi fikirlerim olup yatırım tavsiyesi içermez
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1bfc9c92c6.jpg
Bugün satan arkadaşlar jerkeom ve mesut06 nın mallarını hava da kapan oyuncu tahtalarıymış hayırlısı olsun
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...dedf1b70e6.jpg
Artık bu transeksüelin hareketlerinden kusacam.Yeter artık!
Satmak istemeyen ekrana devamli bakmayi biraksin yoksa cok can sıkar .yukselis baslarsa bi sekilde haberimiz olur.kendi adima hareketleri hic umrumda degil.yokmus gibi davraniyorum.ytd
reeder_P8C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben henüz satmadım hala burdayim
Bu hisseye sıra gelmedi sanırım. Spek başka hisseleri şişirip patlatıyor. Vakfn'ı 1.66 dan 5.5 e getirdiler yavaş yavaş da millete yediriyorlar. Bu gün yarın patlar ve düşüşe başlar. Ne kadar kansız bunlar. Milletin paralarına göz dikiyorlar.
Ne zaman gelecekse bizim hisseye bakalım bekliyoruz.
Cok sessiz kaldi buralar cok sessiz. Acep herkez mi buldu bir cali arkasi 😉ytd...
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Serbest satan 10.500 lot vardı adam onu alttan alabilmek için 41 de ki 120.000 alımını silip son sn 40 dan karşıladı sadece 10.500 lot ahh ky ahh serbest basmaya devam et asla ytd
1 ay kaldı.
Sn. airforce bu satan arkadaşlar burayı takip etmiyor sanırım. keşke ediyor olsalar da en azından satmadan önce eşleşmeye baksalar. kağıdı toplamak istesem ben de yükseltmem. yükselince satacak olan da satmaz. böyle daha iyi toplanıyor demek ki. daha önce dediğiniz gibi kaç kişi kaldı kim bilir...
1 ay 1 hafta 15 gün diye diye seneyi doldurduk ural akuzumun firmayla zaten alakası yok şirket allaha emanet bi yandanda ky aşağı basıyor aç gözlü spek aşağıdan almak için elinden geleni yapiyor nasil bir teşkilata düştük anlamadım
40 dan geri alım kapsamında lot artırırlar mı ki?
Bu nasıl bir haysiyetsizlik.
VAKFN hissesine bak
12 ayın en düşüğü 0.92
12 ayın en yükseği 5.5
Son iki günde %40 düştü.
Aynı şeyleri bu hisseye de kaç kez yaptılar.
Şimdide trnsk ü toplamak için mi bu rezillik.
Yatacak yeriniz yok hırsızlar
40 dan 115K alışta bekliyor. Alırsın!