Hisse satışından ve sermaye tavanı 6 katına çıkarmasından bende beklenti içindeyim, karı 5 katı bile gelse f/K = 23 den , 4’e inecek gene fiyatlayacaklar, bedelli bedelsiz deyince ...anladın sen onu..:)
Printable View
İki hususu belirtmek isterim :
1) Indirektte olsa Inveo'nun Gedik Yatırım Menkul Kıymetler'deki payı daha yüksek. İnveo şirket olarak %47,54, Inveo'nun % 82,34 oranındaki sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Topaç'ta ŞAHIS OLARAK %21,82 olarak (yani neredeyse toplam %70) ortak.
2) Bedelli oranı %220 ve rüçhan kullanım hakkı 2,00 TL olarak bedelli kararı alındı.
GEDİK YATIRIM BİLANÇO ANALİZİ
Borsa İstanbul'da 2020 yılı 12 aylık bilançolar açıklanmaya devam ediyor.
Bugün gelen bilançolardan biri de Gedik Yatırım Menkul'ün idi.
Gedik Yatırım 2020 yılı 12 aylık bilançosunda 168.691.630 TL net kar açıkladı.
Gedik Yatırım 2019-12 aylık bilançosunda 68.338.417 TL kar elde edilmişti.
Gedik Yatırım 2020-9 aylık vilançosunda 105.908.134 TL kar elde etmişti.
http://borsaajans.com/gedik-gedik-ya...osu-32617.html
sermayesinin 3 katı kar getiren ismen 19 Tl iken 1,5 katı kar getiren gedik in 24Tl olması bana mantıklı gelmiyor.
İyi akşamlar arkadaşlar; Genel kurul gündem maddelerinde 2020 kar payı dağıtımına ilişkin maddeyi yorumlayan var mı?
Bedelli çıkar mı? Bedelsiz ile ilgilenmiyorum.. fikri olan nedir?
Sasa sattın çıktın heralde...
Çok yazmak istemiyorum. okudukların dogru 19.03.2020 gk kayıtlı sermaye tavanı onay ve artık belırlenen oranda bedellı veya bedelsız karaı alınacaktr. temettu dagıtmak yerıne bolunme yoluna gıdecektır.
hissedeki sıktını inveodakı 1.500 bın lot satıs. yarın ınveoda brut takas devam etmekle beraber normal seans acılısı olacaktır.
genel stratejiyi inveo belırleyecektır. şuan için biz inveonun kuyruguyuz... ama haber iyi
Edit: %97,5 bedelsiz ve 0.25 kuruş temettü hayırlı olsun
SASA; Toplantıdan Farklı bişey çıkar mi? + olarak bedelli?
Toplantı 19 martta değil mi?
Patron çok iyi mal cıktı gerçi cepto cep olarak gözüküyor ama yinede temkinli olmak gerek yakında abbas kacar
Benden alanda kazansın bol kazançlar
Gedik %110 bedelsiz ve net 21,25 kurus temettü açıklamış. Hayırlı olsun...
Fazla takipçisi olmayan bu hisseye yeniden geldim.
Temettü ve bedelsizden yararlanmak için buradayım.
Bana ve elinde hissesi olan diger arkadaşlara
hayırlı bol kazançlar dilerim.
İnveo tavan gediği fazla tutmazlar..
50-60 ları bu kez görebilir..
Yatırım tavsiyesi değildir, şahsi görüşlerimdir
gedikteki bu gerilimin bi yerde patlaması gerekiyordu kaç gündür takip ediyordum . dün bu gün güzel mallandık yolumuz uzun ytd
indektörler yeni trendi dogruladi .bu kar satışı tekrar 14 ler işallah ytd
bekleme yapma gedik tavana bagla ytd:)
burdan 40 kez tepki vermen gerekiyordu nere kadar bu baskılama en fazla 1günün var çarşamba eninde sonunda yeşil.ytd
bankalarda güzel alım geldi gedikte banka sayılır bizide etkilemesi gerekmiyo mu:) abd borsaları tahminim güzel açıcak bizide etkilemesi umuduyla ytd.
kanalımızın dibi 7.30 buralar fırsat olarak görüyorum. bu seviyenin altına sarkmamalı yoksa trendten çıkıyor. yükseliş için aşılması gereken direnç 8.00 yatırım tavsiyesi degildir.
7.44 altında kapatmamalı katliam .bu destek kırılırsa katliam olur ytd.
en az 150 m kar bekliom ytd
7.80 üstü kapatmalı kanala girmesi için. 7.80 üstü kapatırsa alımların güçlenecegini düşünüyorum ytd
Çok güzel hareketler bunlar.
https://i.hizliresim.com/3nv3scn.
YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR.
tamıda ayınıda tutturmuşuz kasım olmadan geldi haber . yarın için kar satışları gelebilir 8 üstünde kalmalıyız ytd.