Adamın dibisin kardeş helal olsun sana nihayet takas geldi
Printable View
2-3 kademede bile iyi kâr bırakıyor yarın trade şansı verir diye düşünüyorum
Birde 0,79 da gap bırakmıştı iş cep te öyle görmüştüm.ytd
orasi belli olmaz reis.bi bakarsin yarin tavana yapistirir.ytd
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.tavan zor be agam ,akşama kadar 83 satis yarına Allah kerim dibe vurursa kimse sasirmaz kynin almasi için yarin 93gezerse belki alir ky
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evettt noktayi koydu altlar bombos gecmis ola sahipsiz kaldi herhal yahut aga uyyanip ise gidemedi malum kar yağdi
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi yeni alıcıları bekliyor yeterince versin basar aşağı. Ytd
77 de yakalayamadım 80 den aldım 82 yazdım şimdi gitti acaba kim alıyor
Mal çıkıyor beli oldu
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Millet borsada para kazandı buradaliler inatlaşmanin bedelini ödüyor...yazık özellikle ky lere neyse herkesin kendi kararı
Anlık takas yok mu arkadaslar
Ağanız genemi tokatladı. Tüh ya halbuki tavan yapıp marabalarını sevindirecekti. Galip herzamanki galip 3-5 ky gördümü basar geçer. Ytd
@speksavar konuşma tarzınız ve uslubun hiç hoş değil, dikkatli olmanızda fayda var!
Doğru zamanlama yapılırsa 2-3 kademe sürekli al sat şansı verebilir galipin elinde 3m daha var onu nerden satacak ve satmak için elbet asansör olacak bi asansörün kaç katlı hareket edeceğini kestirmek zor bugün 78-84 tü bakalım yarın kaç olacak takibe devam
Bugün iyi fırsat verdi kıl payı ile kaçırdık değerlendirebileni tebrik etmek gerek
Hissede kimse yorumda yapmaz olmuş speklerin en çok sevdiği şey yorum yapılmayan hisseler
Haftaya izlemek gerek takaslar aynı duruyor satışlar sıkılan ky ler tarafından ama alış ta galip ağa yok kendini unutturmayami çalışıyor yoksa ozgyo yüzünden bunu bıraktıklarmı bakalım haftaya neler olacak
Ky halen galipin kapasitesinden fazla. Ky satmadığı sürece de götürmez. Bu hisseden fazla da birşey beklemeyin. Çünkü sığ bir hisse. 1-2 tavanda spk uyarıyor ki olağandışı fiyat hareket uyarısı aldı bile. Bundan sonraki 2 devre kesici açığa satış yasağı getirir. Galip de açıkçı olmadı mı hisseyi asla götürmez. Bu hisse eğer gidecek ise mrgyo gibi 2-3 ay süre içinde aşağı yukarı devre kesiciye girmeden döke döke gider. Kimse ozgyo gibi olacağını sanmasın. Bu hafta olsa olsa 0,70-0,80 arasında gider gelir. Elinde olan için 2 ay beklemeleri faydalı olacaktır. Sonuçta galip kalanı satsa da engeç 2 ay sonra geri gelir. Ben de şu an takipteyim önce tgsas ve yongada pozisyon alacağım. Sonra buraya da bakarız. Ytd
Şunu söyleyebilirim sizlere ilerleyen günlerde haber akışları gelecektir ,hazineye geçen Ege sigorta ile ilgili ve SPK durdurduğu etyay ,kapital ile ilgili haberler.......
Galip oltayı Fuzuli atmazžzzz
şimdi devreyi keser gibi geliyor
Alımlar geliyor [emoji23] ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
alis satisi gkren varmi beyler.kim satar kim alir
alımlar gelsede gitsede kimseler bulaşamaz korku ky de çok bu kağıtlarda. 2 üzeri falan olunca 20 olur mu psikolojisiyle atlarız biz :(
ytd
gitmesinin amaci ne arkadasim.normalde bu hisseyi galip goturur.baska beklenti nedir
Elindekileri de boşalttı işlemi bitirdi sanırım... ytd
81 maaliyetle beksekmi beyler ..yoksa yön asagiyami
costu yine
Metro mu yoksa
Kim olacağıdııııı :) tabiki metrodur :)
KAP'a haber var ortak alınması Ege sigorta ya para koyulması ama haber verilmemesi üzerine ceza yemesi varmı yorum yapacak
Bunlar ortaklık yapmasın...
Akşam bir haberi de düştü kap.Avrasya terminal bünyesinde bulunan sampi gıda yi almış Galip Öztürk le bir gelişmeler var bakalım
Kimseler Yok, ptesi artık nereye çıkar Allah bilir