kar demedim özsermayeye +2milyon nakit varlıklar kısmına eklenecektir büyük ihtimal.
Printable View
Nerede gözükürse gözüksün; para paradır...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kasaya 2 milyon küsür nakit girdi.
24 milyon sermayesi olan bir şirket için iyi paradır.
2016 da 72 milyon hasılat yapan şirket için 15 Milyon euro (60 milyon TL)bağlantısı olması da gayet önemlidir.
Kurların yukarı hareketli olduğu bir dönemde satışlarının % 60 ının yurtdışı olması da önemlidir.
Ykb iki gündür basıor emeklilik fonuna aliordu o degildir umarim
2 milyon tl ye karsilik ayrilirken gider yazilir. Supheli alacak olarak. Simdi tahsil edilince gelire donusur. Bu nedenle 2milyonu kar olarak gorecegiz.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Barmek ten alacaklar 2023 yılına kadar
2015=3*50.000
2016=4*50.000 avro
2017=4*75.000 avro
2018=4*100.000 avro
2019=4*100.000 avro
2020=4*150.000 avro
2021=4*200.000 avro
2022=4*300.000 avro
2023=3*200.000+179.865 avro Toplamda 4.829,865 £ ( 18 milyon civarı )
Bu yıl 300 bin euro tahsil edilecek. 1.2 milyon tl civarında
İlk taksit 31 martta hesaplara yatmış olmalı....
2 milyon alacak tahsilinin yanına 1.2 milyon barmek ödemesini de eklemek gerek.
2017 yılı sadece alacaklardan 3.2 milyon civarında para girmiş olacaktır...
Evet bunu unutmuştuk [emoji16] teşekkürler
o Zaman pusuya yattık bekliyoz naapalım bi silkme hareketi uzun vadeli trend dibi olan 1.25 e kadar gelirmi izleyelim
ALIMA KONU MADDI DURAN VARLIGIN NITELIGI : ARSA ALIMA KONU MADDI DURAN VARLIGIN MEVKII, YUZOLCUMU : ANKARA ILI AKYURT ILCESI SARACALAR MAHALLESI 1856 ADA 17 PARSEL'DE BULUNAN 15.562M2'SI SIRKETIMIZE AIT 13.264M2'SI BARIS ELEKTRIK ENDUSTRISI A.S. FIRMASINA AIT OLAN 26.826M2 YUZOLCUME SAHIP GAYRIMENKULUN 1.875M2'LIK KISMI ALIMA ILISKIN YONETIM KURULU KARAR TARIHI : 26.03.2014 TOPLAM ALIM BEDELI : 1.162.500,00 TL ALIM BEDELININ ORTAKLIK ODENMIS SERMAYESINE ORANI (%) : 4,78 ALIM BEDELININ ORTAKLIGIN KAMUYA ACIKLANAN SON MALI TABLOSUNDAKI AKTIF TOPLAMINA ORANI (%) : 1,10 ALIM BEDELININ ORTAKLIGIN KAMUYA ACIKLANAN SON MALI TABLOSUNDAKI MADDI DURAN VARLIKLARIN NET DEGERINE ORANI (%) : 2,75 ALIM KOSULLARI : 600.000.-TL'SI 31.03.2014 TARIHINE KADAR 562.500.-TL'SI 31.12.2014 TARINE KADAR ODENECEKTIR. ISLEMIN TAMAMLANDIGI/TAMAMLANACAGI TARIH : 31.03.2014 ALIMIN AMACI VE ORTAKLIGIN FAALIYETLERINE ETKILERI : SIRKETIN SOSYAL TESIS VE SEVK ONCESI MAMUL, ACIK HAVA, SAHA DEPOSU OLARAK DEGERLENDIRILECEKTIR. KARSI TARAF : BARIS ELEKTRIK ENDUSTRISI A.S. KARSI TARAF ILE OLAN ILISKININ NITELIGI : EMEK ELEKTRIK ENDUSTRISI A.S.'NIN ORTAGI MADDI DURAN VARLIGIN DEGERININ BELIRLENME YONTEMI : DEGERLEME / EKSPERTIZ DEGERLEME RAPORU DUZENLENIP DUZENLENMEDIGI : TSKB GAYRIMENKUL DEGERLEME A.S.'NE DUZENLETILMISTIR. DEGERLEME RAPORU DUZENLENMEDIYSE NEDENI : - DEGERLEME RAPORU DUZENLENDIYSE RAPOR SONUCU BULUNAN TUTAR : GAYRIMENKULUN 1M2 ARSA SATIS DEGERI KDV HARIC 620,00 TL ISLEM DEGERLEME RAPORUNDAKI SONUCLARA UYGUN GERCEKLESTIRILMEMISSE/GERCEKLESTIRILMEYECEKSE GEREKCESI : -
emeğe ait 15.562 metrekare varmış , 1875 metrekaresine 1.162.000 tl ödeyip alınmış tamamı 11 milyon falan yapar bu arsaları nerde fitilden arsamı yoksa fabrika arsasımı bilen varmı teşekkürler??
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1c1c677ed2.jpg
1856/16 tamamı emek elektrik e ait . Yan parsel yani 1856/17 baris elektrik ile ortak ama cogunlugu emkelin.bilancoda net arsa alani yaziyordu zaten.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anasını ağlattılar gene tahtanın!!! Bu kadar güzel verilere rağmen *** ettiler kağıdı... çoğu zaman düşünüyorum da, bi cacık olmayacak gibi duruyor. Sinirlerimi iyice bozuyor bu emkel
Valla üç senedir panik yapmadıysam, bundan sonra da yapmam heralde [emoji16] sinir bozuyor işte. Sahipsiz eşeğin düdükleyeni çok olurmuş. Bunu da gelen giden düdüklüyor [emoji16]
İnşallah
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...83d127d81e.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...19d1f3a6b7.png
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a87973b5f6.png
Denizden vakıfa transfer var
14.04.2017 tarihinde Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,29-1,31 fiyat aralığından 1.268.699 adet satış işlemi tarafımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş. sermayesindeki paylarımız 14.04.2017 tarihi itibariyle kalmamıştır.
Geri alım yapılan bütün malları sattılar, (transfer ettiler). Bence olumlu alana hayırlı olsun.
1,29-1,33 arasından aldıkları malları (eylül ve daha çok 1,29-1,30 arası alım) 1,31'den sattılar. 7 ay taşı %1 kar, çok hoş bir davranış değil. Bakalım alıcı %5'i geçmiş tek bir kişi mi yoksa daha çok mu?
Kasaya 1,6 m daha para geldi (ilk çeyreği etkilemez ve kar yok zaten). Finansal oranlarına az da olsa bir katkı.
tanıdığa satmak amaçlı mı fiyat düşürüldü acaba? buda ayrı bir soru. öfff referandum olmasaydı aldığım kadar daha alıcaktım ama bakalım haftaya buralarda gezerse duruma göre yapıcaz bişiler :)
tahta 1 elde mi toplanıyor acaba
normal şartlarda bu kadar malı satmaya kalksan 1 hafta taban yer
hemen alıcı bulmuş :))
Alımlar toplu ve seri bir şekilde oldu. Muhtemelen el değiştirdi
Bütün şartlar oluştu bundan sonra iş speğe kaldı Artık bekleme dönemine girdik.. Bunda sonra işimiz beklemek :) Kağıtda fazla kişi yok umarım fazla bekletmez spek :)
Elinde EMKEL olanlara benim tavsiyem, 3 aylık bilançosu açıklanana kadar hareket etmemesi olur.
Bilançosu açıklansın şapkayı önümüze koyar yeniden değerlendiririz.
Şurada 2-3 hafta kalmış.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Durum stabil kafasını yukarıya kaldırdı
Çok ******** bir hissesin...!!!!
city yabancının mallar bitmek üzere az kaldı zararına sattı sanırım nesse iş aldıkça sıkıntı yok dünde almış emeklilik fonlarıda 1 milyonun üzerinde topladılar bir ayda 100 binde yatırım fonları almış geçen hafta, 3 aylık karı bekliyelim bakalım buralarda satmak akıllıca olmaz 3 aylıkda gelecek güzel bir kar rakamı hisseye ivme kazandırcaktır yatırım tavsiyesi değildir.
Zeynep HANIM hissenin 5.965.304,91(%24,55) ine sahip.Bldirimini göndermiş.Özar elektrikte 5.965.304,91(24,55) lot görünüyor faaliyet raporunda(Barıştakileri özara yazdım devir olduğu için).Bu nasıl iş.Nispetmi yapıyor bunlar.Aynı oranda aynı lot ve Özarla Zeynep hanım Şirketin %50 sini ele geçirmiş durumda.Neymiş şirket 1.200 bin lotu satmışmış.Sattıda kime sattı onuda vakıftan bir yatırımcıya vererek aktif olarak güniçi al sat yaptırıp hisseye baskı kuruyor.Ah ulan 5 senem geçti ama sonunda beni emkel uzmanı yaptınız.
fiyatı ucuzlatmak bir süreden sonra mal kaptırmaya neden oluyor :)
Yanlis anlasilma olmasin toplamda %24.55'i Arabul ailesinde digerlerinin kimde oldugu belli degil.
Çıkan bir piyasada hissede bu bir baskı mı yoksa üç aylıkları içeriden öğrenen birilerinin satışı mı anlamak zor..Bilançoyu açıklamasına en çok 20 gün kaldı.....Normalde kar yüksek gelecekse birileri de bunu biliyorsa ki genelde grafiklere bir bakın karı yüksek gelen şirketlerde bilanço gelmeden yükselişleri önceden görebilirsiniz..bilanço gelince de biraz daha gaz verip düzeltme baslıyor..Ben de bunda iyi bilanço bekliyorum ama artık 20 gün daha sabr edelim..,ne olacaksa olur...
borsada genel bir yükseliş olsun şirketlerin piyasa değerleri yükselsin
sen hasılatının yarısını yurtdışına yap ,
yatırımın bitmiş olsun
dava sonucu 2 milyonu kasana koy
barmekten bu yıl 1.2 milyon tl kasana girecek olsun
yükselişe katılma
tahta kendini afrika borsasında zannediyor
:)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...62b76bc9fb.jpg
Gunluk islemlerden anlasilan, vakif aldigi 1milyon 200bin lotu bitirene kadar 1.30 lu seviyelerden dagitacak.
Vakif yaklasik 500bin lot satti, hepsini satarsa geriye 700bin lot daha var...
Satış baskısı olduğunu sanmıyorum. Ama bazen işlemleri anlamlandırmak gerçekten imkansız oluyor.
Yataş dan örnek vereyim. Hisse 3.10 a düzeltme yapmış ve benim için çoktandır beklediğim bir fırsat doğmuştu. 3.10 ortalama ile aldım ve temel ine o kadar güveniyordum ama ben aldıktan sonra hisse 3 altını bile gördü. Hatta foruma yazmış sormuştum; Bilmediğimiz kötü bir şey mi var neler oluyor, diye. Endişelenmemiştim desem yalan olur. Bir arkadaş sağolsun Yataş bu hareketleri sürekli yapar yeni bir şey değil diye rahatlatmıştı. Ben 5.20 den çıktım malesef ve bugün 10 larda.
Şimdi Emkel deki hareketi de buna benzetiyorum. Yatırımcıyı endişeye sevketme hareketi. 3 Aylığın kötü gelmesi için bir sebep görünmüyor, aksine olumlu olacağı beklentisi kuvvetli.
Şunun şurasında ne kaldı. Bir kaç hafta. Sabır.