http://fs5.directupload.net/images/170413/gc6ejvxm.jpg
Printable View
genel kurul ve temettü teklifi hala yok,3 aylık bilanço için son 2 hafta...hepsini birden mi gönderecek?
EBITDA yüzde 40 azalmış,
Yıllık kar yüzde 70 azalmış,
maliyetler çok fena artmış.
Of of daha ne olmamış ki.
Lakin yine de bu fiyatlarda tutunmayı başarmış, çok ilginç.
Kar maliyet bir yana, yabancı düşen EBITDA lı şirketleri hiç sevmez, bilmem anlatabildim mi.)))
Yatırım tavsiyesi değildir.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://i.hizliresim.com/ZZzlgo.jpg
Mal toplama devam ediyor. Endeks tepelerdeyken %20 ye yakın düşmesi şuan bir anlam kazandı,mal toplamak ve maliyetin çok yüksek olmasını istemiyorlar.Yarın oy kullanacağız, memleketemiz için inşallah iyi olur. Ben 3,65 maliyete dayandım 2 ay bu hafta sattım ve 3.55 den geri aldım.Malla giriyorum yani seçime.Hakkımızda hayırlısı .Allaha emanet olun
Toplantı tarihi ve temettü teklifi nihayet belli oldu. net 0.0632 TL ( 6.32 kuruş) teklif edilmiş.
Öte yandan A grubuna net 126.306 TL B grubuna net 52.627 TL teklif ediliyor.Buna göre dağıtılan temettü miktarları net olarak şöyle:
A grubu : toplam 1.515.672 TL
B grubu :toplam 947.286 TL
C Grubu :toplam 4.739.998 TL
C grubu payların % 61 civarı da yine Polat Holding ve aile bireylerine ait olduğu düşünülürse
Geri kalan %29.3 ün alacağı toplam temettü 1.389.439 TL
75.000.000 pay içinde sadece 30 pay toplam 2.162.958 TL 74.999.970 pay ise 1.389439 TL Her şirkette bu adaletsiz temettü hakkı var mı bilmiyorum.Bu ortaklık yapısına,böyle temettü dağıtma hakkına hükümetin el atması ve en azından temettünün tüm ortaklara eşit miktarda dağıtılması yasal düzenleme ile sağlanmalıdır. A ve B grubu payların temettüden ayrıcalıklı yararlanması sürdükçe Türkiye'de sermaye piyasası nasıl gelişsin?
Bu düşüş haberden sonramı oldu
3,62 den 3,52'olmuş
Aynen haberden sonra oldu anlam veremedim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En iyisi ben bu haksızlığı bimere yazayım bari,yasal değişiklik yapsınlar diye istekte bulunayım,isteyenin bir vermeyenin iki kara...
Yazdım...belki bir çok şirket 6,32 kuruşu da vermiyor,vermemesinden vermesi elbette iyi ama imtiyazlı hisselere verilen miktar gerçekten çok adaletsiz.
sağolsunlar çok bile vermişler temettüyü! en az 10krş bekliyordum açıkçası. daha çok düşer bu tam kumarbaz hissesi oldu son zamanlarda. bereket şu anda elimde yok tüm lotları sattım yakın zamanda yoksa bu haberi görünce bayaa güzel şeyler söylerdim :)
düşerse tekrar bakarım ama temettü için alınacak hisse değil doğrusu...Y.T.D
Açıkçası açıklanan düşük kar payı beni çok şaşırttı. Evet son dönem karinda ciddi düşüş var onun etkisi çok ama hissenin fiyatı çok ucuz kaldı her zamanki hareketli döneme girdik inşallah beklentim olan 4 üstü fiyatları görürüz ve gormeliyiz de.milleti biktirip cikartacaklar gibi hissediyorum. hadi hayırlısı artık.
İlk çeyrekte güzel bir kar geldi geldi, gelmez ise işte o zaman işimiz zor!
Şu son bir kaç haftada çok güzel alım oldu yabancı girişi de iyi. Şu yabancı satışları yüzünden dip yaptık yine gerilerse artik diyecek bir şey bulamıyorum. En büyük korkum endekste oluşabilecek muhtemel kâr satışları buna paralel inisler. Diğer yandan dolar endeksine göre borsada arpa boyu ilerleme yok zira paramız korkunç değer kaybetti. Buna istinaden aslında yakın bir zamanda satış beklemiyorum.
Ama burası tr ne olacağı bilinmez. Gündem çalışır bizde.
İnşallah en kısa sürede zarar olanlarımiz telafi eder ve makul karlar elde ederiz birlikte
Geçen yıl Adnan Polat elindeki hisselerden 100 bin küsür satmıştı,şimdi baktığımda onların önemli kısmını geri almış görünüyor...önemli bir ayrıntı.
Hocam grafik gorenler sık sık paylasirsa çok iyi olur. bu hususta Rockwell hocam paylaşımları için teşekkür ediyorum.
Ha bu arada açıklanan kar payı genel kurulun teklifine sunulacak . Aselsan'da olduğu gibi bir iyileştirme gelebilir mi acaba diye düşünüyorum. En azından güncel olaylar tetiklemezse kurula doğru hareketlenme olabilir
Bu kadarı da fazla artık, ulan diğer sağlam hisselerin tamamı uzaya gitti!! Bu halen daha sürünüyor bare yükselişe ayak uydur be! Güvenim ciddi azaldı ilk fırsatta şutingen..
Kısa vadeli düşüş trendini kırdık gibi 1 haftadır hiç hoşuma gitmiyordu. Ancak dün ve bugün iyiyiz çok şükür.
Kim ne derse desen bu hissenin yeri burası değil bilançoda arıza çıkmazsa yükseliş trendi devam eder diye düşünüyorum, inşallah tabi.
Hepimizi kovup yukseltirlerse çok üzülürüz sonra. O yüzden sabır mecbur
Allah'ını seviyorsan 3,47'ye düşürsene hisseyi, bak bir şey deneyeceğim.
Aman saying hocam tobe de. Buraya getirene kadar göbeğimiz çatladı.
Blanco icin son tarih yaklaşıyor bakalım o zaman ne halt yiyecek
Sn. Hamitali, şaka bir yana kısa sürede 3.7x 'leri kırması gerekiyor aksi taktirde geri çekilme olacaktır. İyi bir bilanço gelirse kırılım gerçekleşir inşallah..
Şu aşamada Blanco birinci olarak akabinde borsanın yönü çok önemli. Borsa çok şişti bakalım neler olur. Inşallah kar satışlarına yakalanmayiz diyeceğim ama kim ne kazandı ki kar satisı olsun. Anca işini bilen yabancı cebini dolduruyor ve az sayidaki yerli tilki.
Blanconun on milyon üstü gelmesi pozitif olur diye ümit ediyorum. Geçen sefer yıllık kardaki yüzde kırk düşüş mahvetti hisseyi.
Bunu güncel olaylara bağlayarak bu sefer karda artış bekliyorum. Zaten şirketin piyasadaki rolü yadsınamaz. Şimdi olmasa bile orta uzun vadede olması gereken rakamlar malumdur.
Ikinci defa çıktığımız 3.70 lerde tutunamadı ama neyse ki çok salmadi. Bilanço haberini de yine son güne bırakırlar diye düşünüyorum. Artık iki mayısa kadar heyecanla nefesleri tutacağız
EGSER_Ege Seramik: 3,65-3,75 aralığını takip ediyoruz…
3,65 hedef fiyat ile bu haftaki öneri listemizde yer verdiğimiz ve dün gün içerisinde 3,70-3,75 bandını hedef gösterdiğimiz hissede 3,73 ile hedef bögemize ulaşıldı. Bu hafta yaşanan hızlı yükselişle birlikte alçalan kanalı yukarı kıran hissede 3,75 seviyesini kısa vadeli görünüm için izlemeye devam ediyoruz. 3,75’in üzerine yerleşmede 3,80-4,00 aralığı yeni hedef olarak izlenebilecekken, kısa vedeli pozitif görünümün devam etmesi için 3,65 desteği üzerinde kalmalı. Mevcut pozisyonlar için stop-loss öneri seviyemizi 3,60 olarak belirliyoruz.
Son Fiyat: 3,69
Destekler: 3,65-3,60-3,55
Dirençler: 3,75-3,80-3,85
http://www.borsagundem.com/foto-habe...yesi/1188720/3
BEN 9. aylığa kadar bilançoda iyileşme beklemiyorum..
referandumdu şuydu buydu deyip oyalayacaklardır..
endeks önemli tabi ama düşen endeksde çıkabilecek olan hisselerde bilançosu iyi olan ve haber beklentisi olan hisselerdir.
bunda şu an hangisi var..
her çıkış denemesinde satış yemesi verenlerin hala işlerini bitiremediğini hisseettiriyor bana..
ytd
Malumun ilanı olmuş.
3,58'e vermişler.
Bilanço görmeden yeni alım düşünmem
İyi gelsin yukarıdan alırım
Bilanço 2-3 milyon artı yada 5 milyon eksi gelebilir, fazla iyimser bir beklentisi yok ,farklı bir durum olsaydı eğer endeks den daha fazla getiri sağlar 5 li rakamlara gelirdi.
http://i.hizliresim.com/JaGP3o.png
http://i.hizliresim.com/4Pn604.png
http://i.hizliresim.com/01ZOy9.png
http://i.hizliresim.com/z3Ddn6.png
endeks dolar bazında aylık grafiktir.
http://i.hizliresim.com/O0lQEQ.jpg
Ek 2792
Son durum.
Kesinlikle ytd..
Kapanış iyi oldu. Girişler devam ediyor gibi. Yarın daha net fikir sahibi oluruz.
Bilanço açıklayan firmalar resmen şov yaptı. Darısı ege seramiğe.. Eğer iyi bir bilanço gelirse kötü günler biter diye umuyorum.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço geldi.
12.137.899
Hayırlı olsun ortaklarıma
Geçen sene 9.376.599 TL idi sanırım. Yaklaşık %33 artış var. Ama daha sonra detaylıca bir bakmak lazım. Tüm ortaklara hayırlı olsun.
Bu arada 2015 de 11.155.425 TL imiş. Evet spek efendi, artık bekleyecek bir durum kalmadı. Bir zahmet hak ettiği yere getir hisse fiyatını.
EGSER Solo 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 12.137.899 Yıllık Değ%:29
hayırlı olsun cümleten
Son bilanço önemli
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.