Aylardır toplasan 5 kişiyi geçmez hissede sürekli olanlar. . Bazen birileri geçerken uğrayarak bir boy gösterip gidiyor ve yine biz kalıyoruz hissede...
SM-G710 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Aylardır toplasan 5 kişiyi geçmez hissede sürekli olanlar. . Bazen birileri geçerken uğrayarak bir boy gösterip gidiyor ve yine biz kalıyoruz hissede...
Cok kalabalık olan topicler var mesela thy metro garanti vs. Ne kazanmışlar ne kaybetmişler bir bakmak lazım. Ağustosun ortasında baslayan trendle 3.10lardan 10.xx lara geldik biz. Ve hala burdayız. Vardır bizi burda tutan bir sey elbet. Aldığın kağıt biraz da karakterine uygun olacak diye düşünüyorum. Ben öyle ekran başında aha indi aha çıktı diye hoplayacak biri değilim. İki gun tavan yapıp üç gun taban yapan kağıtlarla da kumar oynamam. Ben aradığımı burda buldum uzunca bir süre daha da burdayım. 2017 sonunu görmem lazım diyorum şartlar ne kadar elverirse bakalım. YTD
Yazdıklarım kesinlikle sadece kendi düşüncelerimdir. Asla yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz.
Fabrika açılış haberi biraz sansasyonel olmalı diye dusunuyorum.avrupanin en büyük fabrikasının açılışı kuru kuruya yapilmamali.bunu düşünen birileri vardır sanırım.9 nisanda cumhurbaşkanı ve başbakan izmir de miting yapacak.avrupa ile aramizin kötü olduğu su gunlerde belçikalı bir şirketin ülkemize yaptığı yatirim farklı bir önem arz ediyor olmalı.bekleyelim görelim.yatirim tavsiyesi degildir.
ulen ne mikropmuşsun be egpro...neyse sen bilirsin bende mart sonuna kadar beklerim ve düştükçede alırım...
bu arada derinlik verecek olan var mı??
9 üstü hareketlenirse hisse "O" kimseler hemen türeyiverir;)
Ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bikaç güne kalmaz haber gelecek galiba ...yine sıkıştırıyorlar hisseyi...bugün en düşüğe yakın kapatabilirler uyuzlar...ama avuçlarını yalasınlar hipineler....
Dostum aylardır burdayım demektesin fakat nasıl oluyorda maliyet 9.45 yanlış anlama ben de uzun süredir buradayım ve topikte ara ara yazdığını goruyorum!! Zararda beklemen ilginç..,.
Tez zamanda kara gecersn umarım..
Ytd
Son maliyet bu üstad. 6.7 ve 8 den cok aldım sattım. Son olarak ta bilanço günü 60 m. kâr görünce diğer hisselerimi de satıp 2 bin lot ile buraya takildim..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3739892101.jpg
Yazdıklarım kesinlikle sadece kendi düşüncelerimdir. Asla yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b5caffea1f.jpg
Oyuncular aynı, bakalım film aynı olacak mı? YTD
6.70 ve 8'lerden "çok" aldım sattım diyorsun!!!! Ben uzun zamandır burdayım! 7.10 tavan hareketinden sonra hisseyi 5.50'lere çektiler ve epeyce 5.40-5.50/6 arası gitti geldi malum aralık sonu 6.33 kapanışı sonrası bahsettiğin fiyatlarda hiç salınım yapmadı dostum!! 7.30-7.50 arası birkaç gün gezindi!! Sanalda mı aldın sattın? Belkide yanlış hatırlıyorsundur!!
Ytd
Işlemlerin çetelesini tutmadim... sonuçta burdayım ve az da olsa zarardyim. .. bekliyoruz. .. Fabrika açılsın ve 3 aylık gelsin karar vereceğim. ..
Mesele çetelele değil yatırım yaptığın hisseyi sadece gün sonu takip etmen yeterli sonuçta para bağlıyoruz değilmi? Mesele hisseyi ucuzken alıp beklemek sabretmek!! Al-sat'la çorba parası çıkarırsın o'da her zaman mümkün değil hele ki böyle sığ hisselerde!! Ben satıp daha yukardan maliyetlenen ve sonrasında zararına tekrar satan ve sonrasında sermayeyi kaybeden çok ky gördüm, ilk yıllarımda bende hatalar yaptım ancak yanlış anlama banada DEĞERLİ bir ABİMİn tavsiyesi şuydu "Kardeşim BÜYÜK resme odaklan" "sürekli takip etme, serin ol" yılların birikimi ve bu sözler bana kılavuz oldu.... Bol kazançlar dilerim..
Not: grafik kıvama geldi ve sıkışma dewam ediyor hayırlısı bakalım....
Kesinlikle al-sat-tut tavsiyesi değildir...
Referanduma kadar şu fabrika bir açılsa....
[QUOTE=skfeyi;185434]Referanduma kadar şu fabrika bir açılsa....
Fabrika normalde açılışa hazır ufak tefek eksikler dışında diye dusunuyorum.muhtemelen 9 nisandaki erdogan-yıldırım izmir mitingini bekliyor olabilirler.cumhurbaskani katildigi tum mitinglerde toplu açılış töreni de yapıyor.ege profilin açılışının da cumhurbaşkanı tarafından yapılacağını dusunuyorum.acilan normal bir fabrika değil.50 milyon euro yatirim yapılmış avrupanın en büyük fabrikası.boyle bir fabrikayı da cumhurbaşkanının açması yakışır.y.t.d
Inşallah. ..
Bugün de istediğiniz hareket başlamadı....?????
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9de1aaae0c.jpg
Meddah1 bu paylasimin amaci nedir? Firmayi arayip ne zaman duyuru yapacaksiniz diye mi soralim?
Sent from my iPhone using hisse.net
...............?? [emoji45]
Vay be 8.10u bile gormus bu nasil istir
sabah sabah hayrdır ne iştir kim verrior bu kadar lotu aşşağı??kademe ve derinlik alabilirmiyiz ???
8.00!!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4da704d03e.jpg
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar ben artık dayanamıyorum... bu nasıl iştir. satıyorum. size sabır ve bol kazançlar....
Sanırım tombul parmak kazası oldu.firsati değerlendiremedik.yatirim tavsiyesi değildir
ahanda 8,74..şaka gibi yaa...
Başbakan yıldırım bir dizi açılış yapmak için 5 nisanda menemende olacak.ayrica cumhurbaşkanıyla izmir de yapacağı miting 9nisandan 8 nisana alındı.bu izmir ziyaretinde muhtemelen egpronun fabrika açılışı da gündeme gelecektir.bugunku hissenin hareketine gelince sanirsam tombul parmakli birinin 9 liraya satış yazacağına dalginlikla 8 lirayA satış yazmasından kaynaklandı.yoksa bugün açılışta 8liraya kadar 8000 lot satacağına dün 8.82 de bekleyen 6000 lot alıcıya mali satardı.bu satış yatırımcıların paniklemesine ve acaba olumsuz birşey mi var demesine neden oldu.bizim içinde alım için bir fırsat oldu.8 lerden alamasam da biraz daha yükseklerden bir miktar alış yaptık.yatirim tavsiyesi değildir.
Ben de cok ufak bir alim yapabildim para transferi yaptim ama yetisemedim 8lere [emoji53]
profilciler hissede kıpraşma var 72 oldu hisse kademe alabilirmiyiz(derinlik).
Ortalama 8.50 civarında 1.750 lot sattim. 2000 tl zararla... elimde 250 lot var izlemek için.
Acil paraya ihtiyacın yoksa keşke satmasaydin.mayis ayında açıklanacak 3 aylık bilançoya kadar sabretseydin.kagidi düşürmeye çalışıyorlar beceremiyorlar.dusmeyen kağıt yükselir.pimas brüt takasa alınana kadar çok yüksek prim yaptı kısa zamanda.aralarinda güzel bir kareolasyon vardı.pimasin brüt takasi bu yükselişin ertelenmesine neden oldu.brut takas cezasının bitmesine 1 aydan kısa süre kaldı.ikisi birden kaldıkları yerden devam edecekler diye dusunuyorum.fabrika acilisini ise muhtemelen ust duzey siyasilerin yapması öngörülüyor.haftaya carsamba sn binali yıldırım,haftaya cumartesi de hem cumhurbaşkanımız hem başbakanımız izmir de.zaman daralıyor.herseyin hayirlisi.yatirim tavsiyesi değildir.