Yıllardır bu tahtada bekleyen biri olarak bugünleri görmek güzeldi.Teknik ve hacim güzel.Herkese Allah gönlüne göre versin.
Printable View
Yıllardır bu tahtada bekleyen biri olarak bugünleri görmek güzeldi.Teknik ve hacim güzel.Herkese Allah gönlüne göre versin.
telekkürler😂😂😂😂😂😂
Aynen sn tora bora
Yatırım danışmanı değilim ehtiyar bir bunağım geceleri bazen açıkta kalınca sabahları uyduruveriyorum.
8 senedir yatıyor normal gitmesi defter degeri 3.41
En yakın zamanda ekranda defter değerini görmek dileğiyle
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
son dakikalarda 1.45 iyi vurdu iyide alım geldi ama sonra yüklü bi satış oldu eskiden çelebi satardı ikide bir yarın bakalım hangi ortak alım ya da satım haberi gönderecek
Teknik ten anlayan bir arkadaş durumu izah edebilir mi?
SM-T700 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
teknik der ki 3 tl den gelen düşen trend kırıldı ve fincan oluşmaya başladım beni alın heee kulp yapıcam haberiniz olsun orda al sat yeteneğiniz var ise kolay gelsin diyor
kısa da ise 1.60 lar dinlenme yeri olabilir
gelelim asıl meseleye edip gibi hisselerde teknik ne işe yarar bence yaramaz
sanırım bedellinin ayak sesleri bunlar
Patrondan satış gelmezse hacim artışı güzel teknik olarak yukarıda paylaştım defter değeri malum 3:41 inşallah bekleyenler kazanır
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
akın ve koç lardan gelmez de çelebiler malum bi zamanlar sürekli yapardı bu arada süpriz okullu ailesi de alım ya da satım yapabilir es geçmemek lazım
Şirketimizin 4 Yıldızlı otel olarak planladığı projede arsa maliyeti haricinde herhangi bir maliyeti bulunmamaktadır. Kat Karşılığı Hasılat Paylaşımı esasına göre yapılan projede Şirketimizin satış fiyatı üzerinden payı oranında gelir beklentisi bulunmaktadır.
kademeler boş ama sürekli aktifden geliyor
1.47 de 105 bin oldu ve sürekli dolduruyor geçince görünürde bişe yok
bu aileye zerre kadar güvenmeyin derim. yaşantınızda görüp göreceğiniz en kötü top 10 listesine daima ilk sıralarda girer.
bizde akın tekstilde yıllardır zülüm altındayız. yapmadığımız küfür etmediğimiz beddua kalmadı. nafile
herkese bol kazançlar
aksu olayı tamamen istmbl belediyesi ile alakalı aslınsa orsa işler hızlı olacakdı ama malum gezi sonrası beldediye yeşil alana öebşrdi ve kamulaştırma çıktı falan filan
Arkadaşlar son takas durumunu rica etsek.Teşekkürler.
Arkadaşlar göstergeler aşırı alım bölgesinde dikkatli olmak lazım. ...
2016/9 AYLIK tahminimce 10 milyon civarı zarar gelebilir....Istenirse tahmini gelir tablosunu paylaşırım. ... Ama öngörü tahminim büyük ihtimal zarar
Kafalar çoh qarışık hem de nasıl :=)) 2017 bitiyor , 2016 çok geride kaldı :>]
Dikkatli olmak lazım ....Bialnco 2 güne kadar gelir...Göstergeler şişti.
bu kadar delice alımları bilanço ile açıklanamaz
EDIP Konsolide 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -16365995 Ana Ortaklık Payları: -16365804
nakit de 29 milyn tl bekliyor zarar 16 mlyn tl hasilat artmış yaşasın bedelli ayıp olmadon dye bide bedelsiz verir
yuzde 2 ile nasıl devre kestirdin beee
Mardin çakalı bunu da pazarlamaya çalışıyor ama artık hayvan terli ...
birilerinin el attığı belliydi zaten de bilanço bazlı bi beklenti yok siyorum halen bı besaik ile hisseyi yükseltemez borsada hissesi olmayam bile edp gyo num zarar yazacağını biliyor 😂😂 eğer yükseliş devam edecek se bi hikayw bulunması lazım artık haber desteği lazım yoksa kim alır 16 mlyn tl zaraeı olan ve Faaliyet karınım tamamını finansal giderlere faize verm şirketi
Mardinli Twitter dan #edip hissesi pazarliyor alan KY ... çok dikkat edilmesi gerek. Göstergeler şişti dikkat...
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu millet ciddi gerl zekalı ya twitterdan hisse bakmak nedir ya neyse beklemeye devam
Dostlar...bu şirketin borcu çok....
Olsada ...!!!!! borsanın en ucuz hissesi....
Defter değeri...3.46...komedi...
Bu şirket ...borcunu iki kere karşılar..iş başka ...iş kötü niyetli patronların ne şirkete..nede yatırımcıya sahip çıkması...
Kötü niyet ve rant...peşindeler...
Hiisse..1.50....yükseliyor....yıllar yılı yazı koyucan....şöyle oldu böyle oldu mahvolduk.....gibi şikayetler...
Şimdi....o tvit...bu tivit...mardin midyat....bu na yahu...her hisseyi birisi yükseltecek...pazarlıyacak...borsa bu...ülkede...
Kront...denilen hisse...bir sene önce...1 tl...şimdi...15_20 tl...sayfasına bak yatımcı ne yazmış öğrenin...
Böyle çelişki...böyle yatırımcılık oulrmu...eksi...artı ...söyleyelim konuşalım...10 sene önce hisse 2,3 tl...şimdi...1.5..tl..
Hala...mardin sakarya...pazarlama muaabbeti..Allah akıl izan versin...daha ne olacaktı...sen yükselt o zaman hisseyi vatandaş...
Yada buralarda...ah...offff...yapma...
Her hisseyi birileri...yükseltir...birileri düşürür...
Hisse yükseliyor...bu akın denilen tilkiler...dükkan kapatsa...
Hisseye isteyecekleri değer...10...tl...
Mardinliye sen ,ben... oturup dua edelim...böyle bir hisseyi...1 tl'ye...pazarlıyor....
100 milyondolarlık arazi...1 tl......yanında 120 milyon avroluk...avm...hediye...
Batan geminin malları...1 tl...
Sende böyle bi değer varmı ...tora bora....hepsini...%..de...%'ünü...5 tl'ye alalım...hepsini amma...!!!!!!.....??????
Tora bora...sen bu işi bilmiyon...saygıdeğer kardeşim....kusura bakma...!!!!!!....??????.....
Teşekkürler dostum...bu hissede en çok senin kazanmanı isterim...benim maliyet bedava....yıllar önce sana aldırıp seni mahvetmişler üzgünüm...inşallah zararını çıkartırsın...
Hiisse temel analiz hissesi...başkada bi cazibesi yok ...bedava...sahipleri kırık..boş...güvensiz...
Borsa bu ...ucuz hisse her daim yükselir kazandırır...gerisi boş...hisse süper olur yükselmez....hisse şişik olur alırsın...uzun vadeli yatırımcı olursun...bununda ne olacağı belli değil...
Sadece ucuz hisse...her hisse düşer...her hisse yükselir..
Yükseltende...düşürende .....adı bi mardin olur....ali olur...diyarbakır olur...
Hepimiz kazanma peşindeyiz...mağdur etme değil...
Biz yatırımcılar pektabii....!!!!!!!!......???????
hobaasaa şenlik başlamış laf atmaşar galanlar filanlar
1.69 da 53 bin var gerisini siz düşünün boş değil bomboş 😂😂
1.70 122 bin
biz kötü niyetli patronların elinde akın tekstilde kan ağlıyoruz.
kazancınız bol olsun.
ama bu adamlara zerre güvenmeyin