Sarı kızın yavrusu Demisaşın da katkısı ile 4 e yolculuk başladı galiba.
Printable View
Sarı kızın yavrusu Demisaşın da katkısı ile 4 e yolculuk başladı galiba.
Inşallah birde kendi güzel bilançosunu açıklasın dahada iyi olabilir
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeni hafta yeni umutlar
31 Mart Yerel Seçim anketimize bakmadan ve katılmadan geçmeyin derim...
Çok ilginç sonuçlar var....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post3222246
saygılar/başarılar
Vergi dairesi 117 milyon gelmişti demişasin karindan 16 milyon gelecek 117+16=133 milyon tl
Amerika dan gelecek kar hariç ordanda güzel bir kar gelirse şahane olur bu fiyatlar ucuz kalır
2019 da sermayesinden fazla kar bekliyorum ben bu hisseyi hektasa benzetiyorum 3.70 'den almıştım suan 11.50 fiyatı
Ozaman hektasda 3.70 idi sarkuysanda ona yakın fiyatı
Şimdi sıra sarkuysanda inşallah ytdr
Doçe bir haftadır alımda ziraati takip de ytdr yabancı alımı olumlu
Maşallah bereket Allah
Amerikadaki fabrika 200 milyon dolar ciro yapicak demişti yönetim 200 milyon dolar demek 1 milyar tl 'den fazla fazla değil yüzde 5 kar yapsın oda gelecek sarkuysana inşallah çok güzel bir kar gelir hepimiz kazanırız ytdr
Zirve 3.75 di inşallah kırdı
Sarkuysanda hektaş gibi prim bekliyorum ytdr
Bu şirketi ilk Sayın Risksizborsanın "Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 hisse.net"
forumundaki yazılarından tanıdım. Hisse hakkında yazdıkları çok dikkatimi çekmiş idi. Böyle
güzel ve geleceği parlak bir şirkete beni ortak yaptığı için kendisine teşekkür ediyorum.
".........Sarky alayım hemen bir kaç aya gitsin diye beklenmez. Ama gitti mi de şöyle bir iştahlı ki
grafiğine bakın bir daha oraya zor gelir......." (Risksizborsa)
Sonuçta ortaklık biraz da nasip işidir. Her iyi firmanın hisseleri her zaman yukarı çıkacak diye bir
şey yoktur. İnişler de olur zaman zaman.
Önemli olan hisseye uygun zamanda ve ucuz fiyattan girebilmektir.
Asıl olan da inandığın hissede sabırla beklemektir. Bu işin püf noktası çelik gibi bir irade ile sabretmektir.
Tıpkı yeni aldığın kupon bir arsayı yıllarca beklemek gibi.
Syg.
Yatırım tavsiyesi değldir.
[emoji106]
Hektaş gibi güzel olacak sektör ayrı ama sağlamlık aynı ytdr
Sarkuysan ın amerikada, Bulgaristan da, demisaş bebesinde ve daha daha fazlalıkları var eksiği yok.
ABD ye ihracatı bu karardan ne kadar etkilenir?
Sarkuysanın 2 fabrikası var amerika da ordada üretim yapıyor
Perşembe cuma cumartesi pazar pazartesi akşamı bilanço beklediğimize değsin
Inşallah güzel bir süpriz kar gelir inşallah
Kastamonu hanönünden bakır arama devam ediyor bir gün bulduk diyecekler o gün bizde olurmu hanönünde eti madenin tesisi var inşallah sarkuysanda bulur birde güzel bilanço bal kaymak olur ytdr
Sayın kardelen sizce amerika ne kadar kar etmiştir vergi dairesi 117 milyon demisasdan 16 milyon civarı 117+16=133 milyon amerikadaki fabrikayi bilemedim sizin bir tahmininiz varmı
Canın sağolsun
Adam gibi bir bilanço bu hisseyi ıyi fiyata getirir şirkette büyüme var her bilançosu artarak geliyor yönetimin alımları bunu teyit ediyor şirkete inanmasalar güvenmeseler neden hepsi alım yapsın ytdr
Cumleten kandiliniz kutlu olsun
Hisselerin çoğu kırmızı olmasına rağmen Sarkuysan inatla dikine dikine gitmeye çalışıyor.
Anlaşılan 11 Mart P. tesi akşamı çok iyi bir bilanço bekliyor bizi.
23 yıl borsaya ara verdikten sonra bir aylık inceleme ve takipten sonra en son Ereğli ve Sarkuysanda
karar kılıp portföyümün çoğunluğunu sarı kızda oluşturmaya karar vermiştim 2 ay önce.
Şimdi ne kadar isabetli karar verdiğimi anlıyorum.
Daha temettüyü görmedik, onu da görürüz yakında inşallah.
Ytdr.
Syg.
Herkese hayırlı cumalar
Benimde 30 sene oldu borsada sarkuysanda hektaş gibi bir çıkış bekliyorum nasip olursa
Inşallah hep beraber kazanırız
Korkaklıkla ar
İlerlemekte
Şeref var
Anadolu 500 de en büyük 3. Şirket
Anadolu 500 de en çok ihracat yapan
1. Şirket birinci
Yakışanı yap .....
Anodolu 500 de ihracat 1. Birincisi
Eski zamanlarda olsa tavan olurdu
Şimdi milletin gözüne perde inmiş göremiyor
Sarkuysana uzun yıllardır taşıyan eski arkadaşlardan yükselen yıldıza yorum alsaydık iyi olurdu.
Herkes küsmüş gitmiş gibi.
Nasıl olsa Sarı Kız derinden ve emin adımlarla çıkıyor basamakları deyip herkes işinde gücünde anlaşılan.
Syg.
Kaldı pazartesi son gün bakır adam abd 'den geldimi acaba abd 'deki iki fabrikayı birleştirmeye gitmişti valizi doldurup öyle gelse ytdr
Haklısın Sn. Trabzonlu, siz buranın asıl sahiplerisiniz. Bir yılı aşkın sabırla yatayda ve aynı
kanal içinde bekleyebilmek her babayiğidin harcı değil.
Bu forumun tüm geçmiş yazılarını okudum ve çok da istifade ettim.
Geçmişte enteresan tartışmalar ve görüş beyanları olmuş bu başlık altında.
Bilgiye dayalı kanaatlerin ve konuların burada paylaşılmasının buraya değer katacağını
düşünüyorum.
Syg.
Macera peşindekiler için burası sıkıcı bir yerdi çoğu zaman. Ama sağlıklı bir yatırım isteyenler için hisse benim bulunduğum iki senedir çok volativ dönemlerde stabil durarak güven verdi. Bu bile bence hisseye yatırım yapmak için çok iyi bir sebep ama benim bile günlük hayatımda tavsiye verdiğim üç beş arkadaş hisseyi alıp bir kaç hafta sonra sıkılınca sattı. Güzel bir bilanço gelecek bu konuda hemfikiriz. Ya sonrası bence sonrasında diğer hisseler gibi kar satışı yememeli ya da bir anda ucup tavan olmamalı, böyle eski karakterinde yaklaşık % 10 luk band değiştirmelerle devam ederse anadolunun yıldızı borsanın da kendine münhasır yıldızı olur.
Küçük yatırımcı ilgisi oluşmuş hisseye, Çıkış için fırsat kollama zamanı gelmiş. Sarky güzel hissedir. Yıllardır 45 derece açı ile yükselir. Kriz falan dinlemez taş gibi durur.
Cuma günü icbc 452 bin lot sarku almış pazartesi bilanço gelecek hayırlısı
Neyi tahmin ettiniz? Eczyt dan sonra bu grubun hisseleri (dmsas-sarky) bana gerçekten güvenli liman oldu. Sarky de sessiz sakin fazla konuşmadan yatırımcı olmak ve izlemek güzel. Bu iki hisse ve afacan link bu piyasada bana yeterde artar :) bütün elimizi açık ettik ama milyonluk oyuncu değiliz sıkıntı olmaz herhalde. Gerçi bazı mezarcılar üç beş lotun hesabını yapıyor bazı başka hisselerde. Piyasa çok zor yatırım yaptığımız şirkete güvenemezsek bu denizde boğuluruz bu açık ve net