Acaba o alan yabancılar tabandan sattimi mallarını
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Acaba o alan yabancılar tabandan sattimi mallarını
Aklımda deli sorular
1,628 ort ile aldım...
hayırlısı bakalım
1,62 ıle 1,65 arası toplanıyorrr
1,63 hızlı bır sekılde gecmesı gereklı gecerse 1,70 degecek ınsallahh 1,63 hep lot yıgıyorlarrrr
1,70 kadar lotlar sakınlestı kucuk lotlar var anıden bastırmasını beklıyorum yukarıyaaa
Bir turlu 1.70 geçemedi yahu bi gecebilse kirsa sunu
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ne kardesim reklamdan siteye giremiyoz
E dostum adamlar bir yerden kazanması lazim mecburrr
hele sukur 1,70 kırdık en sonunda onumuz acık yuru vra vraaa
vay vay vay dujkkan kalabıklsastıı
bu hisse bu ayı geberik şekilde kapattı bence o kadar milleti düdükleyen tahtalar var... cıkarken bu hisseyi gören düşerken görmeyen spk cıkarken bir anda bir sürü karar alıyor
zaten normalde acıga ve kredıye kapalıydı bugun sabahtanda brute soktular dusundugum gıbı olmadı ıyı durdu ben ekskı 6 fılan acardıye dusundumm yıne ıyyıızz
Bugünkü son dakikalarda ki çıkışı hoşuma gitti heleki karanlık odadaki 1.73 bağlaması bu hafta güzel olucak insallah
ugnde 1,80 denemesını yaptı e kapanı lrak 1,80 ve ustu kapamasını beklıyorum
hadı nazlanma az kaldı yavas yavas aksam kapanıs 1,80 olursa tadından yenmez..........
1,80 ustu kapanıs guzell olurrrr
arkadaslar bugun 1,85 ustu beklıyorum kapanıs sukur tahmınlerım hepsı tutuyopor yalnız olsam bıle burada sakın sakın sade sade
emın ve yavas adımlar la ılerlıyoruz bugun 1,85 ustu beklıyorum kapanıs kım bılır belkı 1,90 da goruruz
bugun 1,90 ve ust beklıyorum hadı bakalım hayırlısı
bugunku tahtamız cok sıg alıs satıslar cok k ucuk 1,85 te durması bıle yeterlı bakalım ogleden sonrakı hacımler nasıl olucak
1,85 ı gecemedık cok komkık lotlar var satısta oyalıyoorlarrrrrr
ogleden sonrakı alıslar kuvvetli hareketlı
metro geldı 2000 lot aldı bakalım alacakmı yoklamamııııı
bugun 1,86 gecse essek coz az lotlar donuyor garantı 2 10 100 topluyor az az 1,90 ısıgı gozukucek ama bakalım ogleden sonra ıslem hacmı daha ıyı oluyor genelde..........
metro geldı 4000k aldı cakma metromudur nedır en gec yarın satarrrrr gecende 2000k aldı ertesı gun sattı.........
ewet bıraz hareket baslamalı ne dersınız bırazdan hareket baslıyacakkkk..... bakalım oyle dusunuyorum ıslem hacmı dusuk ama ..........1,90 gormen gereklı artık.....
kademeler cogaldı gsarantı alıma basladıııııııı
bu cuma brut dahıl her seyden cıkıs son gunnn aklınızda olsunnn..........
a1 saldırıyor ............