14:43 ü TL yi 110500 endekste gördü...
Printable View
14:43 ü TL yi 110500 endekste gördü...
grubun firmalarında oluşan olumsuzluklar doğal olarak holdinge yansıyor...otkar ihale sonucu, tupraş, arçelik hepsinde sıkıntı var..
https://resmim.net/f/zwMTwv.jpeg
CITI satmış yine... Lakin miktarı azalmış...
30 Mart - 25 Nisan pastası.. ilk 5 kurum dışında satan yok
https://i.hizliresim.com/JQ1DJW.jpg
14:25 ortalama ile kademeli alıma devam.. 42 Milyar TL Özakaynakları 2,535 milyar TL sermayesi ve de 5 Milyar TL ye yakın Net Karı ile SAHOL a göre çok az da pahalı olsa Halka açıklık oranı ile KCHOL ile de devam...
Dipte kendimi 12 TL ye kadar kademelendirdim.. Yukarı giderse hayırlı olsun...
2018 ilk çeyrek karı gelmedi değilmi ?
Koç Holding hissesinde ky yok galiba... Bugün 13,52 yi gördü... Kendimi 12 TL ye kadar kademelendirdim.. Disiplinden taviz yok, tahta yapıcı..
Haftalık RSİ son 30 yılın en düşüğünde !!! Başka bir ifadeyle, hisse borsaya girdiği 1988 yılından beri haftalık RSİ en düşük seviyede gerçekleşti bu hafta. Ne 2008 ne de 2001 krizinde bu seviye görülmemiş. Ne oluyor böyle ?
https://resmim.net/f/AMHWeD.jpg
İki ileri bir geri... Yukarı gitsen bıyık, aşağıya gitsem sakal der gibi... Bollinger sıkıştı. Bir tarafa patlar ama hayırlısı...
Sadece 5 ay önce ulaştığı en yüksek fiyatına (18.99) ulaşması için neredeyse %50 artması gerekiyor. :wu:
koç holding ilginç...düşüşten önce ilk bunu satmışlardı. öncü ise işimiz var..
Bofa merrİl lynch, koç holdİng İçİn fİyat hedefİnİ 16.80 tl'den 18.70 tl'ye yükselttİ, al tavsİyesİnİ tekrarladi
KOCHL 13,99 geçildiğinde İKİLİ DİP FORMASYONU ONAYLANACAK ve formasyon hedefi 15.15 TL olacak..
Teknik Analiz video kanalıma beklerim www.youtube.com/c/mekoker
Bu ülkenin en kurumsal yönetilen katma değer yaratan bir holdingi Koç Holding.
Uzun vadeli perspektifte gün gelecek bu değerler komik seviyelerde kalacak..
http://www.hisse.net/topluluk/showth...80#post2180480
haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım
HSBC, Koç Holding ve grup şirketlerine ilişkin tavsiye ve fiyat hedeflerini güncelledi
Tavsiye Hedef Fiyat Eski Yeni Eski Yeni -----------------------------
Koc Holding 19.30 17.70 tut al
Arcelik 24.90 21.40 al al
Ford Otosan 49.00 63.00 tut tut
Tofaş 36.00 34.00 al al
Tüpraş 110.00 110.00 tut tut
Türk Traktor 70.60 61.30 tut tut
TAT Gıda 5.80 4.50 tut tut
Yapı Kredi 5.00 5.00 al al
Rekabet Kurulu (RK) internet sitesinde yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:
Koç Hissedarları (Koç Holding A.Ş., Temel Ticaret ve Yatırım A.Ş., Semahat ARSEL, Suna KIRAÇ, Rahmi Mustafa KOÇ, Ömer Mehmet KOÇ, Ali Yıldırım KOÇ) ile Russell Square Holding B.V. tarafından Ingage Digital Pazarlama Hizmetleri A.Ş. üzerinde ortak girişim kurulması işlemine izin verildi.
Koçtaş, Perakende Sektöründe 22'İnci Yılını Ankara Panora Mağazası ile Kutladı - Basın Açıklaması
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş, yeni mağaza açılışlarının yanı sıra mevcut mağazalarını yeni nesil mağazacılık anlayışı ile yenileyip, daha ulaşılabilir olmayı sürdürüyor. Ankara’daki yeni mağazasını müşterilerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşma noktalarından biri olan Panora AVM’de açan Koçtaş, her bütçeye hitap eden uygun fiyatlı seçenekleriyle, Eryaman, Gordion AVM, Ankamall AVM ve Panora AVM olmak üzere Ankara’daki toplam 4 mağazasında müşterilerine benzersiz alışveriş deneyimi sunmaya devam ediyor.
Alp Önder Özpamukçu: “Koçtaş, başarılarla dolu 22 yılı geride bıraktıâ€
Panora mağazasının açılışı sebebiyle görüşlerini aktaran Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, Koçtaşâ€™ın ev geliştirme perakendeciliğinin açık ara lider markası konumunda olduğunu belirtti. Özpamukçu: “Panora mağazamızın açılışı aynı zamanda bizim için çok anlamlı bir döneme denk geldi. Koçtaş, tam 22 yıl önce 24 Mayıs 1996 günü perakendeye adım atarak, belki de sektörün bugününü etkileyen çok önemli bir süreci başlattı ve yıllar içinde perakende sektörünün en önemli oyuncularından biri haline geldi. Koçtaşâ€™ın bugün ulaştığı noktaya baktığımızda, başarılarla dolu 22 yılı geride bırakmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz†dedi.
Koçtaş, Perakende Sektöründe 22'İnci Yılını Ankara Panora Mağazası ile Kutladı - Basın Açıklaması
Ev geliştirme perakendeciliğinin lider kuruluşu Koçtaş, yeni mağaza açılışlarının yanı sıra mevcut mağazalarını yeni nesil mağazacılık anlayışı ile yenileyip, daha ulaşılabilir olmayı sürdürüyor. Ankara’daki yeni mağazasını müşterilerinin yoğun ilgi gösterdiği buluşma noktalarından biri olan Panora AVM’de açan Koçtaş, her bütçeye hitap eden uygun fiyatlı seçenekleriyle, Eryaman, Gordion AVM, Ankamall AVM ve Panora AVM olmak üzere Ankara’daki toplam 4 mağazasında müşterilerine benzersiz alışveriş deneyimi sunmaya devam ediyor.
Alp Önder Özpamukçu: “Koçtaş, başarılarla dolu 22 yılı geride bıraktıâ€
Panora mağazasının açılışı sebebiyle görüşlerini aktaran Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, Koçtaşâ€™ın ev geliştirme perakendeciliğinin açık ara lider markası konumunda olduğunu belirtti. Özpamukçu: “Panora mağazamızın açılışı aynı zamanda bizim için çok anlamlı bir döneme denk geldi. Koçtaş, tam 22 yıl önce 24 Mayıs 1996 günü perakendeye adım atarak, belki de sektörün bugününü etkileyen çok önemli bir süreci başlattı ve yıllar içinde perakende sektörünün en önemli oyuncularından biri haline geldi. Koçtaşâ€™ın bugün ulaştığı noktaya baktığımızda, başarılarla dolu 22 yılı geride bırakmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz†dedi.
Pasta var mi acaba?
Uzun vadede hep yukarı gitmiş görünüyor. Uzun vadeli trendi devam ederse en yüksek seviyeleri tekrar görebilir diye ben de iki hafta önce portföye ekledim. Hadi hayırlısı.
Mayis ayı yabancı net işlemleri :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ef3fad0a0b.jpg
Sermayesinde %42,26 oranında pay sahibi olduğumuz iş ortaklığımız Koç
Finansal Hizmetler A.Ş.'nin 6 Haziran 2018 tarihli olağanüstü genel kurul
toplantısında, sermayesinin tamamı nakden karşılanmak üzere 3.389.325.131,56 TL
artırım ile 3.011.274.868,44 TL'den, 6.400.600.000,00 TL'ye yükseltilmesine
karar verilmiştir.
Şirketimiz yönetim kurulu tarafından, söz konusu sermaye artırımına payımız
oranında iştirak edilerek, 1.432.450.004,66
TL tutarındaki rüçhan hakkımızın tamamının nakden ödenmesine karar
verilmiş olup, rüçhan hakkı tutarı 20 Haziran 2018 tarihine kadar ödenecektir.
iyi haftalar arkadaşlar
Arkadaşlar kchol bedelli mi bedelsiz mi yapacak?
yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi olmayıp benim sesli düşüncelerimin eseridir bilakis...
Otokoç Otomotiv'in 90'ıncı, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç'un iş hayatının 60'ıncı yıl dönümü törenle kutlandı.- Basın Açıklaması
Türkiye'de otomotiv sektörünün temellerini atan ve ülkenin en köklü şirketlerinden biri olan Otokoç Otomotiv’in 90'ıncı, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç’un iş hayatının 60'ıncı yıl dönümü, Rahmi M. Koç Müzesi’nde düzenlenen bir törenle kutlandı.
Otokoç Otomotiv'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin en köklü otomotiv şirketi Otokoç Otomotiv, 1928 yılında Ankara’da Ford bayiliği ile başlayan yolculuğunun 90'ıncı yılında, Türkiye otomotiv pazarından aldığı yüzde 8 pay, gerçekleştirdiği 100 bin adetlik araç satışı, 90 bin adetlik araç kiralama filosu ve 4 bine yakın çalışanıyla 9 ülkede faaliyet gösteriyor.
Otokoç Otomotiv 2018 yılında 8,5 milyar lira ciro hedefliyor. Türkiye’de otomotiv perakendeciliği, araç kiralama ve araç paylaşım alanlarında ilklere imza atarak sektörün gelişmesine önemli katkılarda bulunan Otokoç Otomotiv, bugün mobiliteyi temsil eden bir şirket olma misyonuyla gelecek nesillere hizmet sunmaya hazırlanıyor.
- Sektörde ilklere imza attı
1958 yılında Rahmi M. Koç’un iş hayatına ilk adım attığı şirket olan Otokoç Otomotiv merhum Vehbi Koç’un, 1928 yılında kamyon ve otomobil işlerinin hızlı büyüyeceğine olan inancıyla Ankara’da kuruldu. Koç Topluluğu’nun otomotiv sektöründeki ilk faaliyeti olan Otokoç Otomotiv, kendi içinde Türk otomotiv tarihini de barındırıyor.
Koç Topluluğu Otomotiv Grubu’nun kuruluşu da Otokoç’a dayanıyor. Otomotiv sektöründe bugüne kadar önemli bir rol üstlenen şirket, sektörün montaj ve üretim sanayisine girmesine de öncülük etti.
Otokoç Otomotiv’in 90'ıncı, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç’un iş hayatına başlayışının ise 60'ıncı yılı Rahmi M. Koç Müzesi’nde düzenlenen törenle kutlandı. Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç’un ev sahipliğinde düzenlenen törene, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Y. Koç, Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, Koç Holding Otomotiv Grubu Başkanıı Cenk Çimen ve Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir’in yanı sıra Koç Topluluğu üst düzey yöneticileri, Otokoç Otomotiv’in mevcut ve emektar yöneticileri, cemiyet hayatından konuklar ile yurt içi ve yurt dışından iş dünyası temsilcileri katıldı.
Otokoç Otomotiv’de uzun yıllar emek vermiş değerli yöneticiler, başkanlar ve varislerine onur plaketlerinin takdim edildiği törende ayrıca Otokoç Otomotiv adına Ömer M. Koç ve Ali Y. Koç tarafından Rahmi M. Koç’a 60'ıncı yıl plaketi takdim edildi.
1928 yılında, Anadolu’dan başlayıp, dünyaya yayılan Otokoç Otomotiv’in 90 yıllık hikayesi müziğin evrensel diliyle “Düşten Gerçeğe” isimli senfonik bir eserle anlatıldı. “Yılların ve Yolların Hikâyesi” adı verilen konserde ayrıca, Otokoç Otomotiv için İTÜ Devlet Konservatuarı Kompozisyon Bölüm Başkanı Oğuzhan Balcı tarafından senfonik olarak düzenlenmiş ulusal müziğimizin seçkin örnekleri de icra edildi.
Gecede, Görgün Özdemir tarafından Rahmi M. Koç’a 60 yıl hediyesi olarak minyatür sanatçıssı Nilgün Gencer’in resmettiği “Sirrah-Zamanda Yolculuk” isimli minyatür eser takdim edildi. Yurt dışından katılan iş ortaklarının da Rahmi M. Koç’a plaket takdimi yaptığı gecenin sürpriz konuğu ünlü komedyen Cem Yılmaz oldu. Sayın Rahmi M. Koç’un hayatı ile ilgili yaptığı sunumda davetlilere keyifli anlar yaşattı.
- “Müşterilerimiz velinimetimizdir”
Gecede konuşma yapan Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir, uluslararası bir yapı haline gelen bu köklü müessesede çok değerli isimlerin ve çok değerli yöneticilerin emek verdiğini belirterek, şunları kaydetti:
"90 yıldır birlikte yaratılan ilkeleri, birlikte yaşatılan değerleri paydaşlarımızla birlikte kutluyoruz. Öncülük ettiğimiz sektörlere yıllar içinde yön veren bütün o adımlar şimdi birer kilometre taşı. Bizler çok şanslıyız ki Koç Topluluğu’nun bir parçasıyız. Koç Ailesi ve Koç Holding bizleri her zaman desteklediler ve cesaretlendirdiler. Şirketimize 90 yıl boyunca emek vermiş olan çalışanlarımız ve yöneticilerimiz çok değerli katkıları ile Otokoç Otomotiv’in gurur dolu tarihini yazdılar. Uzun yıllar birlikte çalıştığımız iş ortaklarımız ile güvene ve gelişime dayalı iş birliğimiz hızlı büyümemizin itici gücü oldu."
Özdemir, 90 yıllık tarihlerinin daha birçok değişim, yenilik ve başarıyla dolu olduğunu vurgulayarak, “Çalışma arkadaşlarımla birlikte bizler de köklü tarihimizden aldığımız güç, inanç, azim, kararlılık ve ilk günkü heyecanla, daha çok araştırıyor, daha çok çalışıyor hedeflerimize ulaşmak için daha fazla çaba gösteriyoruz." ifadelerini kullandı.
Amaçlarının, geçmişlerinden aldığı emaneti yarattıkları yeni değerlerle, gelecek nesillere en iyi şekilde aktarmak olduğunu belirten Özdemir, “Minnet ve saygıyla andığımız kurucumuz merhum Vehbi Koç’un 'müşterilerimiz velinimetimizdir' ilkesi her daim yol göstericimiz oldu. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Koç Ailesi olmak üzere varlıkları ve destekleri ile yolumuzu açan tüm paydaşlarımıza şükranlarımı sunarım. Şeref Başkanımız Sayın Rahmi M. Koçç’un iş hayatındaki 60'ıncı yılını kutlar, bu özel gecemize yurt içinden, yurt dışından katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza teşekkür ederim.” değerlendirmesinde bulundu.
Hey gidi KOÇ hey.Aradan bir hafta geçmiş seni adam yerine koyan olmamış.sizin adınıza üzüldüm.
Valla Ky bu tahtada hic yok. Biz neden hep kiytirik hisselere gidiyoruz anlamiyorum.
14,07 den 5000 lot 14,06 750 lot aldim. Tutabilirsem 17/22 Temmuz arasina kadar saklamayi dusunuyorum. Ohalin kalkisinin pozitif etki yaratmasi spekilasyonuna gore hareket etmeyi dusunuyorum