Kademelerdeki lot sayısını paylaşabilir misiniz alıcı satıcı kaç k ??
Printable View
galip aldı mi kademeleri çabuk alır neyi bekliyor teorik eşleşme 1.14
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.15
Ilginc olan genelde al8m firsati vermeden tavan yapardi suan ise yavaş bir sekilde yukseliyor gun sonunu merak etmeye basladim🤔
kademeler nasıl
Herif oyle boktan bir tahta yapiyorki almak imkansiz gibi bisey , korkutuyor arkadas.. ne yapacagi belli degil, alsan 10 kademe basacak gibi duruyor.... adilik diz boyu ama bu sirket pd/dd=0.50 haketmiyor o bir gercek... YTD
2.15 maliyetle 1 yildr beklemeye devam ne zamn goruruz acaba ongorusu olan arkadas var mi
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yil sonu gorse ben mutlu olacagim
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kalan arkadaslara bol kazanclar 1.05 maliyetle benden bukadar.
Kademelerde kaç lot var arkadaşlar paylaşabilecek var mı ???
Background hocadan izin alınarak paylaşılmıştır......
http://i66.tinypic.com/2m012p.jpg
KISA SÜRE ÖNCE 1.08 SEVİYESİNDE YAPTIĞIMIZ ÇALIŞMA SONRASI BEKLENTİMİZE UYGUN YÖNDE HAREKET EDEN HİSSE 17.09.2019 TARİHİ İLE BUGÜN 1.21 SEVİYESİNİ TEST ETMİŞTİR.
KAPANIŞ OLARAK KADEME ANALİZİ...
http://i63.tinypic.com/2dax4pd.jpg
Grafik paylaşılmaya başlandıysa düşer bu. Kesinlikle ytd. Sessizlik en güzeli şahsi tecrübedir...
Kesinlikle aynı fikirdeyim :)))
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maç böyle bitmez inşallah
sabahtan beri çakıyolar. bazı kağıtlara teknik, formasyon işlemez. bir iki güne 1,02 den alıma gelir.
Düzeltme mi yaptı şimdi bu ne yaptı. Yorumlayacak var mı???? YTD
Avtur ile makas iyice açıldı
Ne kadar siktilar bu kagidi arkadas yaaa... umugunu siktilar , ne bicim baski var ? kim baskiliyor bunu ?
spek 1.15 i devrilmez kale yapmis , devirirlerse ama kolay kolay kimse tutamaz gibi bir durum var ortada gozuken o...YTD
Avturda farklı bi kazık pesinde gibi, bedelliye basvurmustu o onaylanacak herhalde fiyati yuksege çekip bedelliye katılımı artirmak istiyor heralde, yoksa bizim uyuz eşek avgyo ile ayrılmazlardı bunlar.
https://i.hizliresim.com/GDlMn7.png
Yorumunuz nedir arkadaşlar ???
Yönetim Kurulu'nun 01.10.2018 tarihli kararı ile Şirketimiz portföyünün para ve Sermaye Piyasası Araçlarından oluşan kısmı için Metro Portföy Yönetimi A.Ş.'den portföy yönetim hizmeti alınmasına ve bu amaçla 01.10.2018 tarihinden itibaren geçerli olacak portföy yönetim sözleşmesi imzalanmasına karar verilmiştir.
---Yani paramıza para katıcaz diyor. İyi haber olarak yorumladım.
Galip mal çaka çaka bitiremiyorsun şu yatırımcının ahı bir gün seni tutabilir uyarmadı deme sonra...
Recep Tayyip Erodogan'a yalakalik yapmaktan baska bir isi olmayan aciz bir mahluk bu Galip denen adam... Kendi kagidinin dusmesi icin bu kadar gayret sarfeden baska bir sirket sahibi yoktur. Alarko GMY bugun hisse geri alim programi yapacaginiz soyledi ve hissesine sahip cikti, bu kacak herif kendi hisselerini manipule etmekten , ona buna yalakalik yapmaktan , yatirimcisina eziyet etmekten baska bir ise yaramiyor ki... Tum hisseleri yerlerde surunuyor, kendi hisselerinde kendisi operasyon yapiyor birkac yilda bir , insallah buradan beddua edelim de Tayyip Erdogan bu sahsiyetin sahte yalakaliklarinida bu adama yedirir... Tum mal varliklarini elinden alir, Adnan hoca gibi bunu ve etrafindakileride iceri tikar :)... YTD
Dun yuzde 6 dusen hisse en azindan bugun tepki verir degilmi ? bugun dahi cakmaya devam ediyor sahsiyetsiz... YTD
Birde dini kullanması yokmu bu herifin hem bu kadar adilik yapacaksın sonrada kalkıp adalet istemesi dini kullanması insanların duygularıyla oynaması elbet Tayyipte bunu görecektir yada bu millet gösterecektir dünyanın en zenginide olsa Allah’ın karşısına çıkacaktır burdan aldığı ahlarla galib düşünsün aklı olsa biraz insanları dinler ve ah yerine dua alır... galib ve adamları sizler ne yaparsanız yapın bir gün ölümü tadacaksınız bu ayeti unutmayın ve Allah’tan korkun !
KAĞIT takasları ak-garanti-şeker satıyor iş ve diğer küçük küçük alıyor.çıkış için iş bankasının 20 mn lotun üstünde mallanması gerekiyor günlük 200 bn lot la buda 2-3 aylık zaman demektir. kısa vadede kağıttan cacık olmaz. sağ gösterip sol vurulacak galiba MEPET toplanmış vaziyette oyun MEPET'te oynanacak
artık galibin hangi kağıdı olursa olsun girilir bence 6 ayda 1 e 1 kazandırır enaz bence