Bu islem hacmiyle nasil terfi etsin ki 1000 lot islem yok suan kadar
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu islem hacmiyle nasil terfi etsin ki 1000 lot islem yok suan kadar
Hisse b grubuna gecti sanirim
03/07/2017 den geçerli grup değişikliği olan hisseler :
https://i.hizliresim.com/Ak3Z3X.png
Bunun hisseye yansimasi nasil olur acaba
Bazi BES sirketeri ve fonlarin ana sozlesmesinde, sadece A ve B grubu hisse alabilir sarti vardir.
Bu tur kurumlar, sirketleri cok iyi inceler ve en iyisini secerler.
LIDFA, buyume, karlilik, durustluk ve seffaflik acisindan BENCE bist'in en iyi sirketlerinden biridir.
Bu kurumlar bu tesbiti yapmakta gecikmeyeceklerdir.
Diger taraftan aciga satisa izin veriliyor.
Bir diger konu da, yeterli bilgi sahibi olmadigindan,( cogunluk bu gruptadir.) C ve D grubunu goz alti pazari gibi algilayan tipler vardir.
Ne kadar alatsaniz da, saglam hisse olsa C grubunda olmazdi der.
Bunlar nihayet kendileri inceleyecek ve akillari duracaktir.
Her zaman dedigim gibi, daha iyisi varsa yazin, onu alalim.
Teknik olarak tepki vermeli kalici bir tepki icinde guzel kar beklemtisi ve hilayesi devam etmeli,kisa vadede bi hareket bekliyorum ytd sahsi fikrim
b grubuna hoşgeldin yuzde 2,5 eksi helal olsun sana lidfa ytd.
Tahta yapıcı ya benden selam
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bf35d3f289.png
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maaliyet yapmak icin ideal fiyatlar.
Demedi demeyin.
Biraz fazla aldım sanırım tahtanın kimyasıyla oynadık...
Bende diyorum bugun hacim artmis hayirdir insallah diyordum
Tahta hep bu kadar sıgmıdır yoksa yukselis sonrası dinlenme hareketleri mi
Hep bu kadar sigmidir derken 😄 bugun baya bi hacim yapti resmen
Yarısından fazlasını ben yaptım zaten
Yaklasik 7 aydir bu hissedeyim cs ile iliskisi var gorusmeler devam ediyor rezidanslari var teslim yili bu sene olmasi lazim gecen seninin karindan temmettu dagitmadi cunku kredi derecelendirme kurulusu sermayesini yetersiz gordu notunu dusurdu muhtemel bedelsiz bir potansiyeli gozukuyor beklentisi sene sonu sermayesinden fazla kar acikliyacak ihtimali yuksek buyume kaydediyor
Bu hisse bedelsiz aciklamaz.
http://forum.bistte.net/threads/2-LI...%C5%9E/page884
Bu topigi bastan sona bir okuyun derim.
Giris yapamadim maalesef bakmaya calistim ama
5.38 i kirip usutunde kalmadigi surece yine 5 leri teyit eder gibi bi goruntusu var hacim artisi onemli
6 aylik bilanco tahmini olan varmi ben 14~16 arasi ongoruyorum
Yönü yukari, 7 ustu zirveleri olabilir. Yandan gelen ofis ve karlilik ile yapmamak icin bir nedeni yok. Ytd.
Sent from my GT-I9195I using Tapatalk
Bu hisse icin bu tur konular onemli degil.
Teknik Analiz de, bu ulke icin hic dogru degil.
Bakmaniz gereken, hissenin temel degerleri.
Ne satiyor sirket, para..!
Cimento ya da araba degil.
Dolar, doviz, kur farki riski varmi ?
Yok.
Enerji bagimliligi varmi ?
Yok.
Hammade derdi ?
Yok, piyasadan ikrazla topladigi sermayeyi kullaniyor.
Haziran 2014'ten beri, buyuyor mu ? ( halka acildigi tarihtir.)
Karliligi artiyor mu ?
Bugun Bist sirketlerinin en buyuk sorunu nedir ?
Satabilmek.
LIDFA'nin parayi satmakta sorunu varmi ?
Yok, (sadece gerekli teminati yatirip musteri olanlarin ceklerini kiriyor.)
Peki bu model uzerine calisina diger faktoring sirketlerine bir bak, benziyor mu ?
Bu kadar ustunlugu olan hisse altin hissedir.
Satilmaz.
Para oldukca alinir.
Kesinlikle haklisin hisim riski dusuk potansiyeli yuksek bir hisse en son spk borc ihrac tavanini 225 milyon dan 300 e cikarmak icin basvuruda bulundu bu da buyume potansiyelinin yuksekligini gosteriyor rakiplerinden crediwest faktoring sermayesi 80000 milyon ama kari lidfa ile esit
Ha millet der.
Aman canim faktoring is'te..Tefecilik. ( bilmez, vergilerini kurusu kurusuna odeyip helal para kazandigini )
Aman canim hisse C grubu. ( neyseki 4 gun once B grubuna terfi etti. Aslinda C grubunu da bilmez, gozalti filan sanir )
Sahipleri yahudi ama.( Bilmez bugun dunyada en durust calisanlari Musevi oldugunu, boylesine yobaz bir toplumda, hele hele )
Cok borcu var. ( borcu baska amacla alirsan borcun olur, bunun aldigi borc kullandigi sermaye )
Ayrica SPK, 30 Milyon sermayeli sirkete 325 Milyon ikraz musadesi vermis. ( yani sermayesinin 10 kati,)
Bilanco'da gorulen borc miktari 700 Milyon civarinda, ama aldigi teminat 6.5 MILYAR TL. bilancoda yaziyor.
Hukukun olmadigini ,yavas isledigini biz biliyoruz, peki SPK bilmiyormu, ya parasi takilirsa diye suphe etsin.
Etmiyor.
Yesil sermayeli sirketlerin bisteki performasi asikar aglama duvari hepsi sahibinin yahudi olmasi beni alakadar etmez ben sirketin nasil yonetildigine bakarim
Ben tahtaya zaten orta vadeli olarak girdim ve bilancolarını okudum kararımı kıldım.
Benim sahsi gorusumzaten hissenin birileri tarafından toplanıp yukarı surulme ihtimalini zor goruyorum ki zaten hisseler ak ve iş yatırımda . Anca hisseyi kesfedenler oldukca hisse yukarı yonlu devam eder bekleme suresi biten yeni yatırımcılara malını devreder.. sistem bu sekilde surup gider ekstrem haberler gelmediği surece
Dakkaliklarda ve 5 dakkaliklarda skisma var yon yukari ise ilk hedef 5.38 i kirmasi
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 2 kişi okumaktadır. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
Omerva
Tepki vericektir bugun diye dusunuyorum sakin basladi gune ilk hedef 5.38 sonra 5.55
Topu topu 4000 lot biri satiyor kademe kademe geldigi yere bak 5.18 yersen artik
bu kadarda olmazki insanın sinirleriyle oynamak,ama bir lot dahi alamayacaksın.yok öyle bedavaya alırsan 7,5 ya vereyim.saygılar sayın spek.ytd.
Herkese merhaba,
komşu köyde kağıda olan destek ve kağıda olan güven tam.
Paylaşılan bilgiler sağlam. Sağolsunlar.
Ama Sn Ahmet' in de dediği gibi 4 5 bin lot ile kaç kademe aşağı çekiyolar ve hakikaten sinir harbi yaşatıyolar. Ancak 60-70 bin lot ile günde %18 yapacak potansiyeli de var. Sabır her şeyin ilacı sanırım. Zaman kaybı ve paranın bu günki değeri önemli olan. Allah buraya bağlanan sermayeye kısa vadede ihtiyaç duyuröasın çünki bu kağıdın tez elden hareketleneceği yok.
2017/03 gelir tabloları yayınlandığından o karlılık rakamına rağmen saman alevi gibi%8 yapıp günü %1 ile tamamladı. 2. çeyrekte de aynısı olmayacağı ne malum?
Birde haziran sonunda teslim edilecek olan ve parası önden ödenen 14 adet ofis hakkında henüz haber yollamadılar KAP a ....
bari onu gönderselerde biraz toparlansa diye bekliyoruz.
hisseye ne gelen var nede speği soran var adam istediği kademeye getiriyor kendi çalıp bizleri oynatıyor,günlük çorba parası çıkartıp keyfine bakıyor helal olsun. bizim gibi ky yatırmcılar varken,utan birazda bizde bir çay içelim.saygılar sayın spek.ytd.
Temettu karari hisseyi cok etkiledi maalesef yoksa temettu verimi yuksek bi hisse derecelendirme kurulusu sen cok temettu veriyon diye notunu kirdi diye bu yil temettu dagitmadi
Hisseyi babsının hayrına taşıyacak adama ihtiyaç vardı. Şubat ayında yıktılar....
Zamanı gelince de elimizden alırlar götürürler istedikleri yere.... sonra yukarılardan yine yıkarlar ....
bu böyle devam eder....
İnerken hic hacim olmadığından hissetmiyonda :)
tatlı tatlı
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 2 kişi okumaktadır. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
Omerva,
Oralet_Osman
İlk çeyrek bilançosu gayet iyiydi. Şayet 2. çeyrekte beklenen gibi gelecekse, önümüzdeki hafta başından itibaren hacim artışları görmemiz gerekmektedir.
Gelen hacim artışları doğru yolda olduğumuzu gösterecektir.
Bakalım izleyelim görelim
Hocam hacim ne kadar artacak ki gunde 10.000 lot oluyorsa. 30.000 mi olacak yatırımcının dikkatini cekmediği surece yataya devam gorunuyor