Dip noktası ne bilmiyorum Halka arz fiyatı 2.1 tl ye geliyor şu anki fiyatı 1.26 tl %75 düşük burdan tepki gelirse iyi olur.
Printable View
Dip noktası ne bilmiyorum Halka arz fiyatı 2.1 tl ye geliyor şu anki fiyatı 1.26 tl %75 düşük burdan tepki gelirse iyi olur.
Deniz bütün malı global üzerinden boşatmış 4,5 milyon
Sizin ikinizinde resmi niye aynı ya. sabahtan beri kendi kendine cevap yazıyor sandım.
Günlük pasta paylaşsak tşk ederim
Şirket mi battı. Neden hala düşüyor anlamış değilim. Kar eden şirket hala neden düşüyor. Ytd
KY malı taşır, by cılarda parayı kazanır.
Bizler hamalız.
YTD.
Şuraya bak 1.19 krş hisse hacim 960 000 hayırdır ne bekliyosunuz
Metro menkul kıymetler halka arz getirisini hesaplanmış arz fiyat 7,33/3,5=2,09 tl şuanki fiyat 1,19 tl getiri - 0,90 %-43
Birde kapta metronun halk arz ile ilgili raporu var yazmışta yazmış aslında herşey yolunda ülkenin ekonomik durumundan kaynaklanıyormuş heralde satmaya çalıştı ama satıcı bulamadı herşey yolunda.diyerek milleti hisseye çekmeye çalışıyor gerçi ben biraz aldım unuttum gitti borsaya girdiğimden beri 30 bin zarar ettim bütün birikim gitti son kurşunumla buna girdim 40 binden elimde 10 bin kaldı ne olacaksa olsun artık ister 0.50 kuruş olsun Galip Ağa bir hareket yaparsa yapar yoksa hayırlı işler olur
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanki halka arzında endeks 115 000 deyişe endeks yine 100 000 altındaydı basıktır ordan pinokyo metro
Baya baskı var hissede metro satıyor görünüyor normalde metro satıyorsa sıkıntı var demektir kısacası burda Galip ne derse o olur ister 5 e çıkarır ister 50 krş yapar insafına kaldık benim baya zararım var unuttum gitti 1 altına gelirse maliyet düşürmeye çalışırım yıllarca bekler dururum ne yapayım başka çare bırakmadı ki zararım da çıksın borsa benden uzak dursun
Burda konuşan pek kimse yok ama investing sitesinde baya hissede olan var
Galip hisseden çıkmış gözüküyor ben mi yanlış gordum
Ne güzel dağıtıyorlar malı varya 4 lerden satamadıklarını millet kapış kapış alıyor bende onlardan biriyim lanet olsun Sizin borsanıza
Beyler
Spk'ya şikayet tweetleri atın.
Hisse halka arzdan beri %63 düştü.
Önlem alması lazım, küçük yatırımcıyı korumak için
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket bile elindeki malı satmış 1.890.000 lot geri alımla topladığı malı kesin zararına satmıştır.
Allah belasını versin bu adilerin borsa benim için bitti alsın şirketini bir tarafına ........... haram zıkkım zehir olsun ne kadar ******** olmuşlar bunlar sen bedelsiz açıkla milleti hisseye topla düştükçe millet ucuz diye atlasın sen o arada 4 5 ten satamadığını bedelsiz yapınca 1.10 lara düşünce millet bedava gibi saldırsın bende dahil hep aynı tuzaklara düşüyoruz hep aynı neyse artık yapacak birşey yok bu hisse 80 kuruşa düşse şaşırmam adamlar satıyor millet kapış kapış alıyor bu kadar alan küçük yatırımcı ise yıllarca süründürü demektir of of
s.a arkadaşlar formt kim alıyor satıyor takas atabilirmisiniz
Kimin eli kimin ...... şeyinde belli değil sadece metro takaslarda artık görünmüyor yani metronun elinde hiç mal kalmamış görüntüsü var
Patron satıyormuş. Kap'a haber düştü dün. Geri alınan hisseler satılıyormuş
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Xray kapı ve pencere ihracı gerçekleşmiş ama miktar ve tutar belirtilmiyor, hareketin sebebi bu..
Şirket kendi elindeki payları salı günü zararına sattı ne var ne yoksa bitirdi, bugün ihracat açıklaması ile hisseler neredeyse tavan yaptı. Açıklamanın yapılacağını bilen şirket yönetimi şirketin elindeki hisseyi neden zararına elinden çıkardı o zaman (zararına insider trading mi yaptılar yani).
Bunun tek mantıklı izahı var şirketin diğer ortakları kazanacağına ben tek başıma kazanayım deyip şirketten ucuza çıkarıp başka paravana topladılar herhalde hisseyi şimdi de kaptaki haber ile uçuruyorlar.
Bedelsizden sonra hisseler tavan yapınca da amerikadaki finans kurumundan borç alacağız diye kapa bildirim yaptılar dibe vurdu hisse.
Çok pis kokular yükseliyor bu hisseden.
Halkın dün aldığı bitmek üzere
Bitince biri kaldırdı🤨 adama ucuza sattırdılar :)
Selam beyler 25 yıllık ky olarak Sirketin yüklü verdiği gün bir tepki yakalarız umuduyla girdik çok uzun sürmez umarım)) takaslar karışık halk yatırımın elinde kalanlar var umarım bundan vermez artik.
Bist in rezil kağıdı bu... patron kağıdına sahip çukmayacaksa neden halka azr ettin hisseyi..ky nın bedduasını alan bi çok şirket iflak olmadı ..demedi de me
Habermi var arkadaslar bilgisi olan varmi acaba .
Bir haber bulamadım kaldırıp indirecekler yine herhalde.
Maliyet ne acaba özel değilse yazabilirmisiniz benimde maliyet yükseklerde