Günlük alan satan rica etsek..
"En Kötü Karar Kararsızlıktan İyidir”
Printable View
Günlük alan satan rica etsek..
1,96 dan ısrarla satan kim görebilen var mı?
Çok anlamsız hareketler bunlar.Hala dibin dibine zorluyorlar.
Metro girse de şenlense buradan..
Sanırım gedik veriyor bir capanoglu var 96 95 doldurmuş üste veriyor
ASUS_T00I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar bilanço hangi gün gelir tahmini olan var mı?
gün sonunda pasta atabilecek var mı?
an itibarıyla aof 1,97 aşağıda pek satan yok ama biri tezgah açmış 1,95 e dökülenleri topluyor..
Spk sen uyu ksrdesim..
Net Dönem Karı veya Zararı
-8.888.942
Gozgore gore bilanco oncesi bilanco operasyon cekildi.Spk uyudu,sirket tepki vermedi..yaziktir..gunahtir hic mi korkunuz yok ilahi adaletten..bu ne buyuk risk..
Bu grubun birkaç hissesi mimlendi. Viking, pin su eskiden dyo idi..zerre guvenmemeli..yıllardır bekliyen yatırımcılar var.
Bedelli yakındır bu hissede gidişat onu gösteriyor..detaylı bakamadım ancak şirket berbat yönetiliyor..sadece masal okuyorlar. Gözle görülür bir iyileşme maalesef yok..
Pazarlama Giderleri ve Genel Yönetim Giderleri katlanmış yine. Beş para etmez bir hisse. İşlerin en hızlı zamanında yine çok kötü bir bilanço açıkladı. Bu hissede boşa zaman harcamanın anlamı yok. Rezil bir şirket.
PINSU Solo 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -8.888.942
bunca rezilliğin sebebi bu akşam anlaşıldı.alkış...
göz gore gore iteklediler..
şimdi sorulması gereken soru byrdan ne kadar düşer?
bir başka soru,kotü bilançoyu bahane edip milleti döküp ters köşe yapabilirler mi?
Adamlar içerden haberi aldi.yüklü mal hisse yukarı çekilerek küçük yatırımcıya devredildi.başka izzahi yok.spk nin incelemesi lazim ama incelemez.en iyisi yıllardır yapilan bu işkenceyi çevrenize duyurmak belki bu markada urun alanlar artik 2 defa düşünür .
Bugünkü al sat kimin..pasta rica etsek..
metronun elinde kaldı 320 bin lot mal o ilginç galip çıkmadı tahtadan herşey olabilir...
Bilancoda iyi birşey gördüm Esas faaliyette 4 trilyon gibi güzel kara dönüştürmüş şirket.gecen yil 9 trilyon zarar yazmisti sirket.
Şu finalsal giderleri düzeltmeyi başarırsa ileriye dönük umutlar yeşerebilir...
oriyen 73 pasta için teşekkürler.
bilançoyu detaylı incelemedim.ancak inceleyenler var.belekkimi üstad bundan sonra ne olur.bir tahmininiz var mı?
burada yıllarını heba etmiş ortaklar var.
öngörünüz varmıdır.
teşekkürler.
Mazlumun olanıydı..şahsen ben kar bekliyordum ancak finalsal borç karı torpulenmistir. Kısa vadeli de borç sıkıntı..anlamısta değilim 9 ayda kısa vadeli de borç bu kadar nasıl artar. Beceri oyunları..yarın bilanço bilindiği için olumsuz sınırsız olur derim. Hatta ters köşede yapabilir. Çünkü şirket çok uzun zaman sonra esas faaliyet karı elde etti. Tek çeyrekte 5.5 trilyon karlı hiçte fena sayılmaz. Yani bardağın boşuna mı dolusunami bakmak lazım..
Hadi KY sirkete guvendi..bu kadar olmaz yatirimlar devrede, kar geliyor dedi aldandi, avlandi..
Metro yu nasil tuzaga dusurduler..maliyetleri 2.20 civariydi.. bu piyasada onlara kolay kolay kimse cephe alamaz..
Mı..?
düşündüğüm gibi aşağı salmadı.Şu an 1,92-1,93 işlemler.
Aklıma iki şey geliyor.
Birileri bilançoyu öğrendi ve sn Belekkimi nin de söylemiş olduğu gibi esas faliyetlerdeki iyileşmeyi sınırlı pozitif olarak algılayıp bunu kullanma durumları olabilir.
yada sindire sindire yedire yedire aşağı salacak da olabilirler.
Ben şahsen olumlu düşünmek istiyorum.sizi bilmem..
tatlı tatlı veriyor aşağı
an itibarıyla fiyat 1,91
çıkışa başladığı 1,88 seviyesine çok yakın.
daha nereye kadar salıcan mübarek..
hadi tepki ver artık.
Vermez abi vermez.suç bizde 3 kuruş kazanacağız diye düştük kurtlar sofrasına.tam bir bataklik
Bu piyasada soros bile ne olduğunu anlayamadan yıllarca bekledi. :)
http://www.hurriyet.com.tr/soros-tub...betti-39085208
Bence bunlar iyi günlerimiz.Korkarım bir süre aşağı doğru iyi salacaklar.4. ve 2018 1. çeyrek satışların en düşük aylar.Bu şirket zarar üstüne zarar yazacak.malum 3. çeyrekte bu kadar zarar yazan şirket..
Belki,korkarım;tekrar bedelli yoluna gidebilir.Bu kadar borçla.Şirketlerini korusun diye mafyaya para falan mı yediriyorlar,nedir,anlamadım.
Y:T:D:
1.90 da 339.000 alış var.Bunlar kendi kendilerine mal veriyor olabilirler mi.
başka bir izahı olamaz sayın tireli.daha aşağılara basması için geçerli bir sebepleri yok.zaten buralar dip seviyeler.Kağıt bilançonun sancısını atlattı mı seyir normale dönebilir.El mahkum bundan sonra kademe kademe yukarı taşımak zorundalar.Bu kağıtta birilerinin yiyeceği daha çok ekmek var bence..
elbette bu sadece benim fikrim.herkes kendince karar versin
2.20 lerden beri kademelere alış yazıp kendilerine veriyor yvşklar
Günlük pasta rica etsek..bakalım metro ne yapmış
Dostlar;
sahsi fikrimdir.2 34 e KY. Cikartmadigi gibi 1.90 lara KY indirmedi..
Ve bu ugursuzlar halen kagittalar nefes alis verislerini sezinliyorum.Ongorum..
Buradan da mal satmayi dusunmedigim..destek direnc umurumda degil 8 yildir tanirim bu kagidi.bu kararda kolay alinmadi.
Ustadlardan biri Tatar ramazan repligi vermisti.bi tanede benden..
Ne olacaksa bu meydanda olacak..
Yatirim tavsiyesi degildir.Olmamali..
Hep Bi alt kademede 300 bin alış oluyor
Bunlar kendi lotları ve tahtada güven var deyip alış yazan ky ye kendi mallarıyla beraber veriyor güzelce
Oyuna gelmeyin yeni girecekler dikkat
Biz yandık siz yanmayın
Bu dandik kağıda