Türkiye asfalttan vazgeçiyor! Beton yollar geliyor...
Asfalta göre yüzde 35 daha ucuz, 2 kat daha uzun ömürlü olduğu söylenen beton yolların Türkiye'de kullanımı artmaya başlayacak.
Printable View
Türkiye asfalttan vazgeçiyor! Beton yollar geliyor...
Asfalta göre yüzde 35 daha ucuz, 2 kat daha uzun ömürlü olduğu söylenen beton yolların Türkiye'de kullanımı artmaya başlayacak.
Tüm çimento hisselerinde zayıf bir görüntü var. Su beton yol olayı tek basına sektör için müthiş bir olay ama 3 maymun oynamaya devsm edecekler gibi.
Bu namussuzun yüzünden dünyaları kaçırdık.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elindeki varlıkları bir harekete geçirse, piyasa değeri ikiye katlayacak nasıl bir yönetim var anlamıyorum, para kazanmamak ve kazandırmamak için elinden geleni yapıyorlar pes doğrusu.
Değerli kardeşim;
Üst yönetim geçen sene 12.793.107 TL huzur hakkı almış şirket yönetim kurulu ve üst düzey yöneticilir. Dolayısı ile şirket iş yaptığı müddetçe borsada oluşan fiyatın onlar için pek bir önem arzettiğini düşünmüyorum. Ayrıca 2010 yılından beri girmiş oldukları bir kaç işte zarar ettikleri için çok fazla maceraya gireceklerinide düşünmüyoeum.
2017 yılında üretim kalitesini arttırıcı, enerji ihtiyacını azaltıcı bazı yatırımlarla bu yatırımları destekleyici 4 adet silo yatırımı gerçekleştirilecek. Biz yeni iş kollarından ziyade üretimimizin tamamını satışa çevirmelerini (2016 da bir önceki yıla göre ciro daralması mevcut) ve üretimden kaybaklı maliyetleri düşürmelerini umalım. Daha karlı bilancolarla daha fazla piyasa değerine ulaşmamız o zaman kolaylasır.
Saygılar..
Alış 10.37 satış 10.40 işlem gördüğü fiyat 10.39 tahtada olmaya kademede alış satış senin gibi tahtanın taa... Şerefsizler haysiyetsizler çukurlar.
10.40 a dikkat irmik
8000 lot koYmus 39 a:)
Genel kurula kadar bütün ****liklerini sergileyecekler ama nafile aldığım temettü ile inadına Nuh alacağım.
Kendi lotlarını sata sata hisse fiyatını düşüren adiler ala ala yükseltecekler bekleyin görün.
görende patron hissesinin arkasında diyecek...yemezler....
Açıklama
Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : AHMET ESKIYAPAN HOLDING A.S.
Yönetim Kurulu Üyesi
22.03.2017 - 22.03.2017 tarihleri arasında NUH ÇIMENTO SANAYI A.S. payları ile ilgili olarak 10,4142 -
10,4142 TL fiyat aralıgından 11.035 adet alıs islemi ve 0 adet satıs islemi Tarafımca gerçeklestirilmistir. Bu
islemle birlikte NUH ÇIMENTO SANAYI A.S. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız 22.03.2017 tarihi
itibariyle %3,32 sınırına ulasmıstır/asmıstır/altına düsmüstür.
yahu bunlar hisse alacağı zaman birileri alacakları kadar malı satışa koyuyor.hepsi danışıklı dövüş...
Bu adi tahtanın 47-48-49 kademelerini fareler mi yedi kesinlikle bist yönetimi bu nuhcm kottan atmalı virüs gibi bir hisse.
45-46 da kayboldu senin gibi hissenin, kim alır bu adiyi.
10,40 - 10,65 bölgesi içindeyiz.
10,65 üstünde 10,70 - 10,85 dirençleri var.
10,40 - 10,25 destekler.
http://i.hizliresim.com/dP884p.gif
Bundan bir halt olmaz zaman ve para kaybı benim açımdan, dünyaları kaçırdık bu namussuzun yüzünden.
afyon hareketlenmiş...bu hisse 10 tane afyon eder...
Afyon....
Beta 1,14
Halka Açıklık Oranı 48,44
F/K Oranı 96,64
Piyasa Değ. / Defter Değ 5,31
Dibe Uzaklık (*) 94,96%
Piyasa Değeri (TL) 928.000.000
Özsermaye (TL)(**) 174.839.697
Sermaye (TL) 100.000.000
Net Kar (TL) 9.602.315
nuhcm.........
Beta 0,49
Halka Açıklık Oranı 13,30
F/K Oranı 9,18
Piyasa Değ. / Defter Değ 1,43
Dibe Uzaklık (*) 27,00%
Piyasa Değeri (TL) 1.583.251.344
Özsermaye (TL)(**) 1.107.351.877
Sermaye (TL) 150.213.600
Net Kar (TL) 172.493.003
burada en çarpıcı olan afyon öz kaynakları 174 milyon piyasa değeri 928 milyon...(5.5 katı)
nuhcm öz kaynakları 1.107 milyon. piyasa değeri 1.583 milyon (1.4 katı.)
zaten bu durum pd/dd oranından ortaya çıkıyor.
nuhcm 55 liraya çıkarsa denk olur...:) yada afyonun 1 tl ye düşmesi lazım.
Patron kalitesi ne yaparsın 10 yıldır beklemede dahası meçhul.😀
Çabalama kaptan ben gidemem...[emoji4]
http://i.hizliresim.com/m34DBZ.png
125 lot... işlem hacminde rekor kırıyoruz...(saat 11.30)
günlüklerde can çekişiyor ama aylık görünüm al benili...
http://i.hizliresim.com/8MPOzW.gif
5 bin tl işlem hacmi 2 milyarlık şirkete ne güzel yakışmış. Patronların fiyat umrunda değil anladıkda hiçmi nefis yok arkadaş.
gemi önündeki yoldan geçen her şeye bakıyor.nasıl gittiklerini merak ediyor. buna yürüteç alalım.
BIST100 günü %0,69’luk artış ile kapadı. Gün sonu kapanış değeri 90382 olarak gerçekleşti. Dolar:3,6190’da, Faiz:10,77’de
Destek olmak için şantiyelerimde biraz pahalı olmasına rağmen ürünleri kullanmaya başladım.
http://i.hizliresim.com/gq2Ej3.jpg
Görüntü bu senede temettuye devam gemi hareket edemiyor yolcu Çok kaptanda rolantide devam ediyor..zamanı çok ne desek boş bu senede gülümsetti....[emoji4] [emoji6]
10,40 desteği tekrar kırılırsa ekime kadar uyku moduna geçeriz.
acil 10,65- 10,80 üstüne çıkması gerekiyor.
http://i.hizliresim.com/vbpYNz.gif
Adamlar 10.40 kademesine 48000 lot satış koydu cibilliyetsizler.
bilmediğimiz bir şeyler dönüyor..inşallah güzel şeylerdir.
Kendi yazdıysa niye alsın..[emoji4]
10.35 te 39000 lot var baskı yapıyor, düşük hisse fiyatına razıysan bekle temettüyü al yetin değilsen sat git diyor ağalar neden? herşeye yön vermek ellerinde, bölünmeden bir b... olmaz bu hisseden.
her kimse adam gücünü konuşturuyor. ondan güçlü biri, çıkarsa büyüsü bozulur.
arkadaşlar küfüre gelmiştim ne tarafa oturayım ahahaha.:cool:
Korkakta ağam yazıyor siliyor, yemiyor herhalde defransiyel.