http://fs5.directupload.net/images/170723/fl946gmh.jpg
Printable View
http://fs5.directupload.net/images/170723/6nh4mu5e.jpg
aylık alan satanlar
Seker yatirim yuzde doksanini toplamis. Hissenin kottan cikasi falan mi var? Bir yil once bu oran 70 civarindaydi yanlis hatirlamiyorsam.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse hakkında yorum yapabilecek kimse var mıdır
şirket yönetimi dün ve bugün geri alım kapsamında 160.000 lot mal almış tahtadan.29.6.17 ve 26.7.17 tarihlerinde de 140.000 lot civarı mal almıştı.yani 300.000 lot malı maliyet 2.19 ile 2.35 arası toplamış.
demek ki bu fiyatlar adamlara uygun gelmiş ki alım yapmışlar.bana da uygun geldi bende biraz aldım bugün.mal zaten toplu teknik çıkışa müsait görünüyor.endeksin geri çekilmeler yapacağını düşündüğüm bu dönemde bu tip kağıtlar bana daha cazip gelir.
bahsettiğim geri alımlar ile ilgili zaten kapta haberler var.
gerisi ise benim şahsi düşüncemdir.kimse için al sat tut tavsiyesi değildir.
sayın peugeot yorum için teşekkürler, bugünde 2.28-2.35 fiyat aralığından 266.000 lot hisse alımı yapmış şirket,KAP a bildirim yapmışlar, ne olur kestirmek zor.ytd.
http://fs5.directupload.net/images/170802/uc77xznc.jpg
aylık alan satanlar
bilancosunun cok iyi gelmesini bekledigim sirketlerden biri gecmiste 0.90 civarı alıp 1.70 lerden satmıstım peki anlamadıgım sirket 2.35 ten 50 000 lot kendi hisseni almıs ama bugun hisse 2.23 te ...endekste yukarı gidiyor ama unda tık yok dustugu yerde kalmıs elimde yok su an teknik olarak 2.32 ustu olursa alıp 2.80-2.90 civarından satılabilirmi diye dusunuyorum
hissede 1 saattir 1 lot işlem olmadı herkes pusuya yattı sanırım, hissenin tekniği iyi borsa düşmesin yeter ki.ytd
ben teknik calısırım 2.32-34 guclu direnc olmus son grafigine ve son haftalık hareketine baktıgımda 2-32-2.34 guclu sekilde gecerse zaten 2.80 lere hızlıca gider ama bunun icin sirketin alımlara yeniden aslaması gerek son bikacgundur hic alım yapmamıs ..2.32 ustu gunluk kapanısta almayı dusunuyorum ama bu haliyle atamaz oraya cunku tahtacı meydanda yok
31 temmuzda 2.28-2.35 fiyat aralığından 266.000 lot aldı şirket KAP ta hatta 28 temmuzda 2.33-2.34 ten 100.000 lot aldı şirket bundan bi kaç gün öncede var alımları, şeker yatırım da hisse toplu %91,13.ytd
almıs ama yukselmiyor iste demekki onlar alırken salagın biri de fazla lot aldı onu dokmeye calısıyor ya da kagıdın speginde mal yok mal almaya calısıyor 2 sinden biri yoksa 100 000 endekste 2.45 olan kagıt 107 000 endekste nasıl 2.22 lerde duruyor hemde sirket almasına ragmen ..bugun izledim bunda umut yok malesef endeksin bu kadar cıkısına 0 tepki
Citibank yaklaşık olarak 1 aydır 300.000 lota yakın hisse sattı kalmadı bitirdi zaten, hissede spek yok benim görüşüm, bu hisse borsa düşerken tabiki etkileniyo kademeler bazen çok boş olunca 500 lotla kademe düşüy o dünde 2 gün öncede böyle oldu panik satışları, ters bir hisse borsayı takmaz bazen, şirket hisse geri alımına devam ediyor ne amaçlı bilmiyorum bir kaç sebebi var bunun.ytd
O kadarini incelemedim bugun baktigim sey usas ieyho krgyo akguv gibi bilancosu kar gelecek hisselerin tavana gitmis olmasi..buna bakiyorsun yerinde sayiyor o zaman ya bilanco falso gelecek yada yukarda saydigim 2 neden den dolayi yukselemiyor gorunuyor alislar cok zayif demin 2.26 aldi hemen geri verdi hisse gucsuz sirket kendi almadan yurumez bu
Şirket almadan zor gibi evet, şekerbankla ilgili bi gelişme olursa iyi olabilir, 2017 yılı 6 aylık kar 1 trilyon civarı, hisse yeni C 'den B grubuna geçti pek tepki vermedi, kestirmek zor.ytd.
cok komik kademeler 26 da 7 lot 25 te 11 lot alıcı var 28 de ve 29 da 1000 lot satıcı var ..spek olmadıgı belli diyorki yani almak isteyene mal var satmak isteyen satamaz diyor kademeleri bos bırakarak yani alanın elinde kalır hesabı
26-27 alısa koymaliki en az 3000-4000 lot 28-29-30 kalksın hareket gelsin 10 lot 20 lotla olucak ismi bumu nerde aceba bu tahta yapıcı
Sayın luikang ben uzun zamandır bilirim bu hisseyi karakterini isterlerse öyle bi lot yığıyolarki saniyede hem, 5 dakikada yapıcanı yapar.ytd.
dogrudur ama su an alısa lot koymuyor satısa koyuyor surekli bu durumda hisse baskılanıyor yukselmiyor endeks yine 108 000 oldu bu daha 3-4 once endeks 108 000 iken 2.36 imis simdi aynı endeks ama bu 10 kadee asagıda kalmıs dedigim gibi tahta yapıcı sirket almayınca olmuyor
spek tahtada buyuk ihtimalle ve 6 lı rakamıyla ilgili bir takınstısı var anlasılan bol 6 lı rakamlar yazmıs kademelere...evet canı istedigi zaman kedemlerdeki 20 000 30 000 lotlları bile kaldırır ama simdi satıs tarafındaki 1000 lik lotları bile kaldırmıyor ..haralde gecenlerde 34-35 lerden alanlar dokulsun istiyor ama satanda yok boyle bekleyip duracak haralde gecen hafta 32-34 bolgesini gecememis orayı saglam kademelerle gecerse almayı dusunuyorum 2.90 hehefle ama bunun oraya gidecegi de yok zaten
2.35 lerden düşerken 300-500 lotla düştü hacimsiz, hisse ölü taklidi yapıyo hacim lazım inşallah şu grafiğin içine etmezler.ytd.
Benim anlamadigim bu sirket yoneticilerinde nasil mantik var ?? En son 2.34 ten yukluce 50 000 lot alim yapmislar ama simdi 2.27 den 2.35 e kadar 19000 lot satis var bunlari almiyorlar daha dusuk maliyet yapmak varken valla hayran kaldim zekalarina ilginc.
Ve satanda yok ama alt kademeler bos oldugu icin ragbet edende yok buda yukselmemesine ve endeksin gerisinde kalmasina neden oldu tahta yapici uyuyor 2.34 ten 50000 lotu alan sirket simdi 2.27 den 35 e kadar 20000 lotu alamiyor valla ilginc ....bu durumda dusundugum ya bilanco falso gelecek ya teknigi yukari donmesin asagiya gitsin diye ugrasiyor cunku 2.34 ustune atsa benim gibi teknikciler gelecek diye korkuyor
gerçekten aşağı ya da yukarı hareket etse alım ve satım fırsatı vermiyo zaten bu hisse çok hızlı, hisse kendi halinde gibi ama öyle değil izliyorlar benim görüşüm, amaçları ne önemli olan, yoksa 30 saniyede 2.35 e gelir, sindire sindire gidiyo, citibankta hiç kalmadı hepsini sattı sanırım, şirket hissenin fiyatını yükseltti buraya kadar geri alımlarla yataya mı bağlar yukarı devam mı eder düşer mi muamma artık. ytd.
Skbnk bekliyor oradakiler bi dökülsün ondan Sonra
Sayın serik hoşgeldiniz yoktunuz uzun süre, ne olacak bu sekfk amaç nedir fikriniz var mı
GYO ayrıldıktan sonra diyelim halka arz sözkonusu şeker finans zaten borsa da işlem görüyor, sekfk'nın gyo'ya dönüşme ihtimali var mı ya da böyle birşey hiç mümkün değil mi.
Bunlar benim tahminim kottan cikmayi dusunuyorlar. Yukarida yazdim. Bir yil once sekerbankta hissenin yuzde yetmisi topluydu. Bu sene oran yuzde doksana cikmis. Yabanci kazandigi parayi kimseyle paylasmak istemiyor. Bu sebeple kottan cikacak tahminim. Bunu yaparken de fiyati cok fazla oynatmak istemiyor. Cunku kottan cikmak icin muracaat ettiginde son bir yillik agirlikli ortalamayi esas alacaklar. Bizim vaktimiz var, sabriniz yoksa satin, diyorlar. Kyden satis gelmeyince de hisse boyle surunuyor. Ben bu hisseyi 60 kurus oldugu zamandan beri takip ederim. 60 kurusken de ayni ayaklar cevrildi. Baktilar ki o ayaklarla hisse toplanmiyor -cunku o zaman da gunluk islem hacimleri yerlerde surunuyordu- piyasa yapici buldular kendilerine. Piyasa yapiciyla hisse az biraz hareketlendi ve bir yilda yuzde yirmiyi daha toplamislar. Simdi 2.50'ye birisi 10000 lot satis koysun, hisse 2.50'ye gidip o 10000'i alir ve sonrasinda suzule suzule tekrar gittigi yere gelir. Ben dogrusu cok bir hareket beklemiyorum hissede. Cunku adamlarin niyeti cok acik. Kottan cikma tesebbusu aciklanincaya kadar buradayim. Sonrasinda ne olur gorecegiz. Uzun bir yazi oldu kusura bakmayin. Ytd...
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.50 ye koysalarmı adam daha 2.30 u bile gecemiyor ne 2.50 si ? ...ayrıca %98 toplanmadan kottan cıkamaz bir sirket
işlem hacmi çok düştü , 2.27 üzeri kapanış teknik olarak fena olmaz borsa da düşmezse tabiki.ytd.
endeksten o kadar geri kaldıiki bu endeks yukselirken dusuyor iyice aptallasmıs bu kagıt tahta yapıcı da uyuyor
2.20 ye değdirdiler hayırlısı bakalım.ytd.
bakalım teknikte tuzak nasıl oluyormuş...
bunu yapma dökülmeyeceğim....
hedefler belli..2,34 kırılırsa 2,55 onunda sonu 2,90 lar...
arada al sat lar olacak tabi...2,80/2,20=%27
birkete alsat yaparsak %35 iiyiii daha ne olsun...
vadesi mi...
farketmez...
(NOT:biz bu karları İNŞAAT İŞİNDE YAP SAT TA 2 YILDA ELDE ETMEYE ÇALIŞIYORUZ... )
Teknik olarak yayın iyice gerildiğini düşünüyorum, bolinger alt banda değdirip bir atraksiyon yapabilir yukarı benim düşüncem, güzel bi haber falan olsa keşke de o da yok şimdilik.ytd.
Psikolojik değer 2.12 - 2.13 bana göre gelirsede eğer aşağı, sabır lazım takip lazım biraz bu hisseye.ytd.