Bu hacimle alımlar devam ederse 3 lü rakamları hafta içi görebiliriz.ytd.
Printable View
Bu hacimle alımlar devam ederse 3 lü rakamları hafta içi görebiliriz.ytd.
tabiki endeks ürkütücü şekilde aşağı yapmazsa...
Dayandı 2.75 e....bakalım kırıp 2.80 lere gidecekmi?
2.80 hayırlı olsun
Deniz bugün de 145 bin alım yapmış, gedik yine satıcı tarafında 206 bin satış yapmış.
Bu hissede yatırımcı biraz umutlanınca pat diye bir negatif haber geliyor... inşAllah bu hafta negatif bir bilanço gönderip bu olumlu havayı dağıtmazlar.
Kimse yokmu!!!!Bir benmi kaldım burada...😃
endeks hayırsızlık yaptı ama yemezler daha gidecek yolum var diyor kendileri...ytd
Şehrengiz ortak senden başka kimse yazmıyor.Spek görevini başarıyla yaptı demekki.Döktü ky yi....bakalım bizi ne zaman dökecek!!!Gerçi bizdeki lota onun ihtiyacı olmaz😃
Bugün zaten 287 ve üzeri kapatırsa üçlü rakamlar olur.YTD
Gedik bugünde 326 bin lot satmış, denizyatırım 120 bin lot satmış... Gediktekiler %20-30 karı cebe koyup çıkıyor gibi...
iş yatırım 211 bin, anadolu yatırım 150 bin lot almış görünüyor.
Sanırım bir ben kaldım.Az var ama beklemeye devam.4 lerden satacağım.Bakalım yeni ortaklar gelecekmi buralarda.Ytd.
Hayırlısı arkadaslar, bilanco son tarihi nezaman?
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akşam düşen haber içeriğinde yazan yönetmelik değişikliği beklenti yaratmaya devam ettirecek. ..bugün 3 ün üstüne çıkarız düşüncesindeyim. Ytd.
ortaklar yine biz bizeyiz kazancımız bol olsun
Ben vedalaştım burada kalan arkadaşlara bol kazançlar diliyorum.Her şey gönlünüzce olsun...
Teşekkürler,sanada. Hayirlisi olsun paranin hayrini gör by
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3-3.10 arası dalgalanmaya geçebilir.Ancak ben daha yukarı yolunun olduğu düşüncesindeyim.Ytd.
1,083,218 tl kar... son 3 aylıkta ise 3.722.397 tl kar var.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/623019
ikinci çeyrek 3,7222.397 tl kar var... bedelli sonrası gelecek nakitle beraber hedge giderlerindeki düşüşle beraber, yeni yönetmeliğin yansımalarıyla beraber daha güzel bilançolar görebilir inş.
yarın daha detaylı inceleriz inş. hedge giderlerine de bir bakmak lazım.
Bu fiyatlar çok iyi.okutun hissenizi. Ederi 1 tl.bu uyuzun