Yüzde 10 mu kestiler SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yüzde 10 mu kestiler SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet yüzde 10 kestiler
Gedik 13 kasımdan bu yana 2 milyon satmış. Elinde 7.655.033 hisse var şu anda.
Bu hisse çok değerli bir hisse bir yıldan önce satılmaz.Şimdiden hayal edemeyeceğimiz rakamları ileride göreceğimizi düşünüyorum.
Şaka gibi hisseyi 4 den alıp 7 den sattığıma sevinmiştim hisse uçtu gitti bugün brüt takas geldi .Ama bu hisse benim vakifrisk hissesini aklıma getirdi.Bu hisse uzaya bile fırlatmaya hazır.Bugun bakan açıklama yaptı girişim sermayesine destek vereceğiz diye düşse de alsam diye bekliyorum ama maalesef zor ...
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Katılıyorum her düşecek dönüş başladı dedıkce verdım senedı korkudan, arkamı dondugumde senet yuzde on beş daha çıkıyor ben böyle şey görmedim bende tekrardan ne var neyok gırdım aslında şu bedelliye kadar tutabılsek guzel kazanacazda ama malesef korku başa bela, borsa da bir beyaz hikayesi vardı onu aklıma getiriyor yuz TL lere çıkmıştı, neyseki yarın brut takas geldi niyetleri kotü olsada bunu fazla gerçekleştıremezler en azından... Ama gelecek var bu senette oyle gozukuyor en buyuk risk ise bu denli hızlı çıkması...
Yarın mal kaptiracaklarmi bakacağım derinlikten bu sefer Azda olsa alacağım bir miktar ...
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dk1 devre 1 hadi hayırlısı...
12,70 ile geldim arkadaşlar hayırlı olsun
bu hisse çok gider bence çok güzel haberler var uzun süre burdayım
kendi riskim kimseye karışmam batarsam ben batarım
Buğün herkes taban bekliyordu kesin ama hissenin beklentisini bilmiyorlar bu yüzden iyi oldu brüt 12.00 kadar mallar yazdım gelmemiş 12,35 bile gelmemiş 12,60-12,70 ler gelmiş ilginç durum.
Aynen öyle bende batmayı göze aldım bu senette, gerisi kısmet herkes kendi riskini belirlemeli...
ben anlamadım bu ısı o kadar laım gırdım, 12,50 -12,65 arası hıc geelmedı..
Bu huba ilk ben yazdigimda tahtada kimse yoktu adam 1.50 den kaldirdi %1200 prim yapti spek guclu parasi cok demekki al satlarla bunda ve gyhol de kazandik sagol spek :)
Önümüz çok açık kaptırmayın malınızı sadece zeplin ve peymes bile bu hissede kalmak için yeter
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu hisseyi ky ile tanıştıran derinhisse önder abiden Allah razı olsun.4,20 ortalama ile bekliyorum
Bedellide son durum nedir, başvuruyu yapmadılar sanırım...
Değerli Hubvc yatırımcıları, gerçekten şüphe duyan kişilerin en çok odaklandıkları iki husus var. Birincisi, patron neden hisse satıp duruyor konusu. Halbuki bunların çoğunu ky almıyor zaten. Kap sayfasındaki "sermayeye dolaylı yoldan sahip olan gerçek ve tüzel kişiler" tablosunun geçmişine bakın, çıkışın başladığı eylül ekim aylarından beri oranlarda değişiklik olmamış, MV Holding AŞ ve Erhan Topaç var. Hatta iki yıldan beri bu dağılımda ciddi değişiklik olmamış. Demek ki fiili dolaşıma açılan payları da piyasada bu grup alıyor. Kaçırdığım bir şey var mı acaba burada?
İkinci konu, dört beş kat kat değerini bulunca yapılan lale benzetmesi... halbuki şirketin potansiyel değerini iştirakleri oluşturuyor ve herbirinden değerine gelince çıkış hedefi var ve paymes, zeplin vb bir çok dikkat çekici iştiraki var. Biri diyor ki ciroyu her ay yüzde 154 artırıyoruz, diğeri diyor ki gelecek seneye ladar dolar bazında 10 kat değerleneceğiz, vs. İştirakler roket hızıyla artarken ana şirket neden artmasın?
bu hisseye bakınca vakıfrisk aklıma geliyor dedim daha yolu uzun bu hissenin brütte kesmeyecek bu hisseyi sürgüne gönderin düşerken gelmez çıkarkan tüm pislikleri yaparlar bizi mi koruyor yoksa büyüklerimi anlamsız.Güzel kapanış yaptık çok şükür daha güzel rakamlarda olacağım akşam size dedim brütte çok mal kaybı olmaz dedim ...
ayrıca glbmd hissesinide aldım buğün orasıda tavan olmuş...:bravo::halay:
Bende aldım 12.63 ama ekrandaki kârı aldım saymadım çünkü yarın için umutlu değilim rsi gelmiş 95 iş zor yarın
*Çok iyi bir firmanın hisse senedini iyi fiyata almak, iyi bir firmanın hisse senedini ucuza almaktan çok daha iyidir.
Aynı gun nasıl satabıldınız, belkide tek fıyat gelmesi daha iyi olur... Ama kısada çok çıktı bende düşeceğini duşunuyorum buna ragmen bır lot bıle satmadım... Sonu iyi olsun ıkı gunluk uc gunluk hesaplar hep kaybettiriyor... Ihgzt de İnternet yasağı vardı ama hep zirveleri orada gordu,
[emoji106][emoji122][emoji122]SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 lira ikende burda kağıt uçtu diyen vardı. şimdi esamesi yok ortada.