gerçekten hissede kimse kalmamış...
Printable View
Hala hissedeyim kısa vade 4 üstü bekliyorum...senin düşüncen nedir üstad
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gecen haftaya gore su an idgyo daha iyi durumda yukselis adina guclenmesi gerekiyor. 3.08 uzeri hareket etmesi ve degerleri yukari cekmesi lazim bu manada git geller olacaktir. Ytd..
Haftaya Pazartesi günü ihale için gerekli teminatları yatırması ve belgelerini tamamlayıp sözleşme imzalaması için son gün. Aksilik olmadan sözleşmeyi imzalarsa IDGYO için yükseliş zamanı başlar.
Ne saldılar yaa... beklemeye devam
adım adım başladığımız yere 3 liranın altına inecek mi? ilgiyle izliyoruz
devre kesici girdi bakalım sonrası ne olacak
adamlar hisseyi aldıkları yere hacimsiz bir şekilde geri getirdiler..
İnanılır gibi değil ama toparlaması lazım
çok kötü düştü hiçbirşey anlamadık ağzımız açık izledik ne oldu nasıl oldu diye demekki olası bir olumsuzlukta biz gözümüzü açana kadar kağıtlar taban yapacak
Dün düşen kağıtlar bugün yükseldiler biz hala eksideyiz.
yıllardır esas faaliyeti olmayıp 5tl yi gören,şimdi ise emlak konut ile beraber ihaleyi kazanan şirket bu değil mi?
Sağolun Şaban bey valla bu hissede grafiklik bir durum kalmadı..genel olarak bir silkeleme hareketi var borsada sakin kalmak çok önemli.her inişin bir çıkışı var bu meymenetsiz kağıt düşerken gösterdiği cömertliği çıkarken de gösterir inş.
Her şey ihale sözleşmesinin imzalanması haberine bakıyor, haber düşerse kağıt toparlanır.
Şu an itibariyle en çok kaybeden 2.kağıt..hic bir neden yokken hemde
Sayın 0571şaban 2 gündür borsada en fazla düşen ilk beş kağıt içindeyiz. İhale haberinden sonra gördüğü yerin yaklaşık 1 lira diğer bir deyişle yüzde 30-35 altındayız acaba fazla mı iyimser davranıyoruz borsada beklenti alındı gerçekler satıldı mı? Siz sanırım kağıdı uzun süredir takip ediyorsunuz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hiç yoktan iyi kapattı sayılır
Selamun aleyküm
borsada iki kağıt devamlı takibimde olur birisi Afyon diğeri bu kağıt. Bu kağıt insana iyi parada kazandırır iyi kaybettirir de. sizin dediğiniz noktaya değinmek istiyorum. kısa vade beklenti alındı ve gerçekler satıldı ancak ben olaya bu çerçeveden bakmıyorum. spk yakın bir gelecekte şirketlere sermaye artırımı yönünde baskı yapacağını düşünüyorum. bu şirketin sermayesi oldukça düşük ve bir şekilde sermaye artırımına gideceklerini belkide bu sebeple ihale alındığı dahi aklımı kurcalamıyor değil..
neyse kafanızı şişirme istemiyorum. sizin için aşağıya bir grafik paylaşıyorum kesinlikle yatırım amaçlı değildir Bir inceleyin. benim bu hissede orta vade fiyatım olan yerlere gelmek üzere.selamlar..
https://i.hizliresim.com/1gAXXB.png
ytd..
Kapanışı doğru haber düşmüş yukarı küçük tepkinin sebebi ihale imzalarının atıldığı asıl tepkiyi yarın verirmiş acaba
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
***IDGYO*** İDEALİST GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( İhale Süreci / Sonucu
***IDGYO*** İDEALİST GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.( İhale Süreci / Sonucu )
İlgili Şirketler [IDGYO]
İlgili Fonlar []
Türkçe
İhale Süreci / Sonucu
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
11.08.2017
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
İhale Konusu
Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi
İhaleyi Açan Taraf
EMLAK KONUT GYO A.Ş.
İhaleye Teklif Verilmesine İlişkin Yönetim Kurulu Kararı
03.07.2017
Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Diğer Taraflar
-
Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Ortaklığın Payı
-
İhaleye Teklif Verme Tarihi
20/07/2017
İhalenin Sonuçlandığı Tarih
08/08/2017
İhale Sonucu
Kazanıldı
İhale Bedeli
68.500.000 TL
İhale Bedelinden Ortaklık Payına Düşen Kısım
%78
Ortaklık Payına Düşen Kısmın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Brüt Satış Hasılatına Oranı (%)
-
Açıklamalar
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi İhalesine İdeealist İnşaat Ticaret Limited Şirketi & İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İş Ortaklığı olarak katılımda bulunulmuş ve İş Ortaklığı'nın nihai teklifi 20.07.2017 tarihinde Emlak Konut GYO A.Ş.'ne verilmişti. Emlak Konut GYO A.Ş. şirketince tarafımıza gönderilen 08.08.2017 tarihli yazıda ve 09.08.2017 tarihli KAP açıklamamızda en uygun teklifin İş Ortaklığımızca verildiği ve söz konusu işin tarafımıza ihale edildiği belirtilmişti.
Emlak Konut GYO A.Ş. tarafından 10.08.2017 tarihinde tarafımıza sözleşme imzalamak için davet yazısı gönderilmiş olup, önümüzdeki yedi (7) iş günü içerisinde İş Ortaklığımızdan talep edilen gerekli belgeler temin edilerek sözleşme imzalamak üzere davete icabet edileceğimizi açıklamıştık.
Yukarıda detayları verilen sözleşme taraflarca bugün imzalanmıştır.
Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/625879
BIST
16 Ağustos 2017 05:08
Ihalenin kazanildigi gun de gec tepki vermisti 3.15 tavan kapatmisti
HTC One cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İhaleyi kazandığı günde aynısını yaptı ama gün sonunda tavan olmuştu.
Bugun gec saat geldiginden tepki
HTC One cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarında tepki vermezse uzun süre buralarda takilir
Yarın tepki vermesi lazım uzun vade kazandıracağı aşikar ama rallide olan kağıtları gôrünce insan düşünmeden edemiyor
Sayın 0571şaban bey,
Borsamızda o kadar sermayesi düşük kağıt var ki düşünceme göre bedelsiz olayı bu kağıt için sonlarda yer alır. (Algyo sermayesi 10 milyon,kartn 2,8 milyon,egeen,konya v.s v.s) patronun bvedelsiz muhabettine yediği o kadar çok şirket var ki bence bedelsizden önce aldığı işe ve faaliyet karındaki artışa bakmak gerekir diye düşünüyorum. Birazda silkeleme yapmış olabilir mi acaba çünkü twitterda yazılan çizilen bir kağıttı sebebi her ne olursa olsun inşallah yüzümüz güler
Galatasarayın riva projesi ihalesini kazanan inşaat firması teminatını yakarak ihaleyi imzalamaktan vazgeçmiş. IDGYO ise sözleşmeyi imzaladı. Bu güne kadar inşaat faaliyeti olmadan bu fiyatları gördüyse bundan sonra daha da yukarı gitmesi lazım. Sonuçta para kazanacak bu sebeple kağıdın artık tepki vermesi gerekiyor.
Başbakan Binali Yıldırım'ın bundan birkaç ay önce İstanbul'da meydana gelecek olası depreme karşı neler yapılabileceği konusunda çalışma yapmaları talimatını verdiğine işaret eden Özhaseki, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Dersimize çalıştık, yasa taslaklarımızı hazırladık. Akşam, sabah inşallah çıkacak. Çıktığı zaman hedefimiz şu; yılda 500 bin konutu tüm Türkiye'de dönüştüreceğiz. 15 yıl içerisinde inşallah 7,5 milyon konutu dönüştüreceğiz. Ondan sonra inşallah rahat edeceğiz, hiç kimse depremden korkmayacak. Türkiye'nin deprem bölgesi olduğunu bilerek İstanbul başta olmak üzere bütün şehirlerimizde bu hazırlığımızı Anadolu sathında yayarak, Türkiye'yi önümüzdeki yıllarda olabilecek depremlere karşı hazırlıklı hale getirmeye çalışacağız. Bunu biz başarırız. Bu irade bizde var."
vay arkadaş yine en çok düşenlerdeyiz haber falan farketmez adam bam bam bam yapıyor iyi ki c grubu birde a-b olup açık yapsalar hepten gittik
Arkadaslar sabretmek gerekiyor. Adamlarin goz gore gore para kazandiracalarini dusunmuyorum. Anlasilan cok fazla kucuk yatirimci var onlari dokmek icin asagi basiyorlar. Birde piyasanin en spek kagitlarindan hakkinizda hayirlar olsun. Ytd
Ben bedelsiz derken en az bir yillik dusuncemi dile getirdim daha ihale sonuclanip para kasaya girecek ancak ondan sonra. Tabii bu ihaleyi karsilayacak para ile ilgili kafamda soru isaretleri de yok degil. Acaba kasada bizim bilmedigimiz parami var yoksa bedelli sermaye artirimi veya kredi cekme dusuncesimi var her seyi zaman gosterecek selamlar ytd..
2. oturumu 20.07.2017 tarihinde yapılmış olan İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin sözleşmesi, Yüklenici İdealist İnşaat Tic. Ltd. Şti. & İdealist GYO A.Ş. İş Ortaklığı ile 16.08.2017 tarihinde imzalanmıştır.
İhale değerleri aşağıdaki gibidir;
Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG): 68.500.000 TL
Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri (ASKŞPTG): 15.070.000 TL
Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı: % 22
Haber az önce kap'a düştü sanırım beklentileri karşılayan bir haber olmadı ki 2.68-69 dan 60'a kadar gevşedi