kaç vaka biliyorsunuz meme kanseri hastasının devamlı morfin kullanacak evreye gelip yıllarca yaşadığını..?
Printable View
usd için yeni oran var mı Vakıftan vs ?
kanser gibi herkese dokunabilecek ve "binbir değişkeni" olan bir mevzuyu kimse kırılmadan dokunmadan kapatsanız daha iyi olmaz mı?
Son dakika… Adil kullanım kotası kalkıyor - Ekonomiden güncel haberler
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...kiyor-2720207/
bol bol çene suyuna çorbaya katkım olsun !!
dişe dokunur oran paylaşımı yok ,anlaşılan pek vade dönüşü olan yok.
vakıf özel bankacılık 24,50
burgan 24,50
halk 24,70
2M üstü
not :
Alıntı:
ALBAYRAK: MEVDUAT FAİZİ DAHA DA DÜŞECEK
Son dakika haberine göre, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, A Haber ve A Para ortak yayınında bugün açıklanan enflasyon rakamlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Albayrak, tarih de vererek, Kasım ve Aralık'ta fiyatlama davranışlarının normalleşeceğini ifade etti.
http://finans.mynet.com/haber/detay/...lamasi/227511/
MEVDUAT FAİZİ DAHA DA DÜŞECEK
Yüzde 30-40 hatta 50'lere giden faizlerden o kadar hızlı bir normalleşme süreciyle bu noktaya geldik ki... Yüzde 30'un altına düştü günlük ortalama. Bu çok önemli. BDDK süreci yakından takip ediyor. Mevduatlar 30'ların üzerine çıkmıştı. 20'lerde seyrediyor. Daha da düşecek. Maliyetlerin düşmesiyle birlikte tek sac ayağı ile alakalı değil. Enflasyonu o yüzden düşürmeye çalışıyoruz. Bu ekosistem normalleşmeye başladığı zaman çok daha güçlü noktaya ulaşacağız. Bu iyileşmeyi ekimde görmeye başladık. Kasımda daha iyi olacak. Hazine ve devlet anlamında daha aktif dönem bizi bekliyor.
Stopaj indiriminin uzatılması da hayal mi olacak acaba. Yoksa maliyet düşürmek icin tesvik mi olacak. Ona göre bağlayacaz. Tahvil aldıktan 2 gun sonra indirim olmuştu. Çok belirsizlik var. An için belirgin ama gelecekte olabilecekleri tahmin bile edemiyoriz. Ytd
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
anadolubankta 25 oranla biraz önce bagladım....
Pek çok kişi oran olarak 28 i bile görmedi 25 i anca gördü ! Şimdi gene mevduat faizi hedefte :( baharı görmeden yaz geldi geçti ! Gelde kasko yapma
USD de takılıp zarar yiyen, mevduat faizlerinden faydalanamıyan kimler ?
Faiz akmasa da damlıyo hiç olmazsa...
yine zirvede aktifbank kaldı,
geçen ay 28.11 vadeli icbc 26,5 tanışma faizi ile bağladığım mevduat, şu an en yüksek görünüyor.
geçen ay %25 ile bağlayan YKB bu gün 32 gün vadeyi %23,50 ile bağladı ve bu rakam çok iyi dedi ,,,
galiba ilk ben düştüm :(
mevduat faizleri eksiye geçtiği görülüyor alınan oranlara göre. akıllanmayacağız.
Kriz bitti herhalde,
Ekim enflasyonu ile en yüksek görüldü ise olabilir...Faizler geri aşağı çekilmeye başlarsa/başladığına göre...
En iyisi doların aşağı seviyelerini görüp dövize girmek gibi duruyor. Faizde yakın vadede cacık olacaga benzemiyor
1994 ve 2001 krizlerine bakıp 2018 Krizi için bazı çıkarımlarda bulunmak mümkün:
Krizde iflasların yaşanması kaçınılmaz. Yüz binlerce insanın işsiz kalması da. İflas eden şirketler ne kadar büyük olursa, işsiz kalanların sayısı o kadar artar.
Herkes nakitte kalmak isteyeceği için ödemeler durur.
Kriz, şiddetine bağlı olarak siyaset sahnesini etkiler. Fatura, yönetimdeki siyasetçilere kesilir. (Suçu “faiz lobisi”ne veya “İngiliz derin devleti”ne atmak kâr etmez.)
İhracat ve turizm, ekonomiyi ayakta tutarak krizin bir felakete dönüşmesini engeller.
İnsanlar kriz oldu diye beslenme, barınma, sağlık harcamalarından vazgeçmez. Bu sayede bir süre sonra iç pazar yeniden canlanır. Ertelenmiş yatırımlar yavaş yavaş devreye alınır, ekonomi yeniden yükselişe geçer.
O sırada iktidarda kim varsa ekonomik canlanmanın primi ona yazılır.
Hayat galiba gerçekten bir döngüden ibaret.
Barış Soydan alıntı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sıradan Hırsız (SH) ile Politik Hırsız (PH) arasındaki fark nedir?
1. Sıradan Hırsız sizin paranızı, çantanızı, kol saatinizi, altın kolyenizi vs. çalar...
Fakat, Politik Hırsız sizin geleceğinizi, eğitiminizi, işinizi, meslekî kariyerinizi ve sağlığınızı çalar...
2. Burada en çok şaşılacak konu şudur:
Sıradan Hırsız kimi soyacağını önceden seçer...Fakat, hangi Politik Hırsız'ın gelip sizi soyacağını bizzat siz kendiniz seçersiniz...
3. Olayın en ironik yanı şudur:
Polis Sıradan Hırsızı takip eder ve tutuklar...Fakat, polis Politik Hırsızı korur ve sahip çıkar!..
Şu anda toplumun en berbat ironisi de zaten budur!
İnsanlar körü körüne iddia ederler "kör" olmadıklarını...
alıntı
Altın da fena durmuyor gibi
Tesekkurler, duzelttim.
https://mevduatlar.com/
3,7 / 3,55 / 3,45 / Den 40000 usd
6,25 / 5,61 den 20000 USD alan biri olarak zarardamiyim veya neye göre zarardayim bilemiyorum.
Şunu beceremediğimi ise kabul ediyorum.Eylulde 6,60 dan 40,000 doları cakip bugün 5,43 ten alabilirdim.
Diger yandan gecen sene Ağustosta 3,45 den full dolara gecip,(700,000 TL Karsiligi) bu sene 6,70 den bosaltip sonra bugün 5,43 den dolar alsaydim erken emekli olmuştum:))
Diyeceğim o ki neye göre ve ne zamana göre kar veya zarar ettiğimiz çok göreceli.
Bugün TL DE kardayiz derken aksamdan sabaha oyunun kurali degisirken bu sorunun cevabi cok zor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iki dakika uğramadık form ameliyat masasına dönmüş arkadaş:oleyo:
bugün 160k için anadolu bankta yeni işe başlayan arkadaşa sordum.
32-90 gün 23.5 yapabilirim dedi.
bana hitap etmedi.aktifle her 30 günde 3310 tl almaya dewam.müslüm baba :evil:
Burası ağlama duvarına dönmüş.Ekonomi yavaşlamıyor,durmuyor resmen duvara toslamış durumda ki birileri ,gelecek verilerle ortaya dökülecek hasarı makyajlama çabasına çoktan girmiş durumda...Görünen forumda birçok kişi krizin bittiğine inanıyor.....Paranızı ucuza kaptırmayın forumdaşlar.....
O bi takılmaydı aslında...Ama kendisi yok aşağıda şimdi :)