Cusan balonu da boylece sonmus oldu. Freni patladi bakalim nerde duracak bn biliyorum ama yonlendirme yapmis olmayayim . Oralardan almayanin elinde patlama ihtimali yuksek ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Cusan balonu da boylece sonmus oldu. Freni patladi bakalim nerde duracak bn biliyorum ama yonlendirme yapmis olmayayim . Oralardan almayanin elinde patlama ihtimali yuksek ytd
Cusan bu şaşırtırmı hiç en önde gider düşerken ama çıkarken hala düşmeye çalışır.
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dow çöktü..Umarım Cusanı vurmaz..
Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Bu en çok çöken olur hep öyle olmuştur.
1.76 görür boşluğu kapar..
sonra hiç edilecek yeni hikayeler beklenir..
sabah tutup
akşam basarlar..
zaten hep öyle oluyor..
Yani buna Cünübettin metal sanayi boşuna demiyoruz.
Daha 1.80 dolduracak.
Yeni kurbanlar icin dugmeye bastilar ytd
Bende aynısını düşünüyorum
hacim yaptirildi yesil kapatip umutlar yesertildi ama cusan bn yemem bunlari 1.80 altina elin mahkum gelecksin bn orda bekliyor olacagim . Ytd
Yarin da borsa kirmizi olursa bizim guya 100 mlyluk is yapan hele bi de buyuk is anlasmasi oldugu icin yatirimci magdur olmasin diye gec gonderilip yeni is anlasmasi yapan cusan 1.80 altina iner heralde . Inmezse ayip olur .cusana yakismaz . Ama bn 80 in altinda aliciyim gel bakalim cusan ytd
Yeni bir kap haberine kadar- artik 5 ay mi 10 ay mi surer- surunmeye devam. Patron alttan toplar yeni sahiplerine 10 kademe üzerinden verir . Ne umut ve hayallerle halk arz edilmişti. Artik temettu yok,hikaye yok patronun insafina kalmis bi hisse . Onu da 1.7× lere gelecek de toplayacklar da kap haberi gelecek de 10 kademe çıkacak vay be . Olme esegim olme yaz gelsin de yonca bitsin hesabi . Vah halimize . Allah yardimcimiz olsun ytd
GENTLEMAN @
12 sa.12 saat önce
Daha fazla
#CUSAN gene aglatacak bu haftada...
Demiş sevgili dostum.:) Yarın altın aramaya çıkıyoruz derse, Ünvanınada bir altın ibaresi kondurursa (Avod gibi), 10 katlamazmı yaw:)))
Cusan halk arz olali kimin yuzunu guldurmus ki .bi gun ky gulduyse 364 gun aglamistir. Ne zaman cikacak bilinmez ama her cikis mal bosaltmaktir bu kagitta . Ytd
bizim sarışında fos çıktı :)
Sarsinla esmerle olacak iş deil patron dugmeye basmali ki daha mali toplamadi buralar onun icin pahalı ytd
vallaha patronun eli düğmede zaten..
bi elini çekse bi şeyler olacakda
eli düğmeye japonla yapıştırılmış sanki
:)
vay emenuke,
avod yinemi tavan olmuş..
avodu sattım diye sevinen bi arkadaşımız vardı galiba..
Kağıt gidecek ısrarla biri 1?88 mal basıyor kim bu ???
Kağıt 1.91 görüyor hala 1.88 mal satma derdinde biri???
Bu ********ler elmas madeni bulsa kapa bildirmez bizi korumak yani ky yi korumak adına [emoji16][emoji16]
Valla ben umutluyum. Mevcut bant içerisinde kaldığı sürece aylık artışa gidiyorum. Yani tasarruf "CUSAN ALTIN ÜRETİM PAZ.A.Ş." de olacak. Ünvanda cuk diye oturdu yaw:))
Benim işim bu. Gelsin 10 dakikada ünvanı değiştirir, tescil ve ilanı yaparız. Para da almam. Hemen haberi KAP'a da bildiririz...Coşturmak varken süründürmenin manası varmı? :))
Uyduruk hisseler önden servis edildi. Asıl ana menüde sıra... Spekülatör bu tür hisselerde hiç sorun yaşamaz, zirveden gömer. Önce dillendirecek ve milleti iştahlandıracak tabi ki... Ama o gün bu gün değil.:) Sabır acı, meyvesi tatlıdır:))
Ya bunlar harbi ******** 18 milyon dolarlık iş ile ilgili 8.ayda görüşmeye başlanıyor tam 3 ay sonra ky yi korumak adına haber vermedik deniyor.Bumu korumak sen 8 ayda böyle bir iş görüşmemiz var diye kapa bildirsen şuan kağıdın 2.5 bandında olması ve ogün gelen haberle 1 tavan daha yapması lazımdı ama bizi koruyorlar yersen.Bence patron hiç iyi niyetli değil.
Aynn dostum ama kotu bi haber olsa aninda gonderirler neden mi yatirimci magdur olmasin diye ????
Bugün tutuyorlar akşama veya yarın en çok düşen 20 girer merak etmeyin.
Gordugunuz gibi cikmiyor beni sasirtti mi asla .ne yapmaya calisiyor burdan ky satarsa cikartirlar ki satmiyor o zaman surundure surundure dusurecekler ve asagindan alacaklar . Hem asagidan alacaklar hem de kyyi panikletecekler ki yukselirkrn rahatca meyveyi toplayanilsinler . Ayrica neydi her cikis o da 3 5 kademe mal vermek icindir .ytd
Ayrica son ceyrek bilanco da kotu gelecek ki onu fiyatliyor yoksa bilanco iyi gelecek olsa 2 ni altina sarkmazdi . cift haneli bi zarar gelmesi muhtemel. Ytd
Bende güzel zarar bekliyorum.Patronun niyeti kötü
Alttan üsten yandan önden iyi sıkıştı. Patlama bekliyoruz, tüm setleri yıkmasını bekliyoruz:)
Aç közünü kör spek patron avod bile 4 oldu:cool:
Patlama mı rüyanda görürsün.Her patlamayı milletin eline vererek kutlayan ******** tayfası bunlar hala mal kilitliyorlar
Dün çok tutundu bugün zıplayacak diyenlere de verdi.Ve hala veriyor.Birde bunun özelliği bir önceki gün endeks kaç düşerse ertesi gün orayı tamamlıyor.
Dün endeks 1.5 düştü bunun 1.5 düşmesi 1.84 altı demek.Satışlar hızlanırdı ne gerek var 1.86 1.85 ten böyle tutunuyor havası verip gömüyor kucağa bırakıyor.