4.40ta 45bin lotu dayamış patron alan alsın der gibi alt kademeler çok boş yukarılar dolu
Printable View
4.40ta 45bin lotu dayamış patron alan alsın der gibi alt kademeler çok boş yukarılar dolu
Abici sabahta 4,36 ya dayamisti 25 bn lot.. noldu...sildi..gene siler..sen bakma kademlere aldanma ..
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MALINIZI KAPTIRMAYIN ABICIM.. BEN BASKA YORUM YAPMICAM..
Hunter asagi gelcek diyosan sat abicim 4,34 de 8-9 bn lot alici var
Ne satması ya,varsan baksan alınde malı yoktur :) az cesaret ıster bu ısler :plc: aglama duvarı mı! tgsas/para ıcın aglayan senın gıbı olsun :wave:
Arifmu bu adamlar çıldırmış olmalı tegsas hafif bir kağıt olduğunu anlatamadım senin sakalın varsa şu arkadaşlara söyle sonra ah vah nerden aldık nasıl girdik diye sızlanmasınlar:party: çok zaman oldu alalı elimde 150bin Şota yakın var çok yakında göreceksiniz Anka'yı Konya'yı :oleyo:
Ben satarsam tavana kadar lorlarımı kimse karşılayamaz boşuna uğraşmayın hedefim 10 tl ama şimdi değil
Hadı yarın satısa yaz da o elındekı 150 bını gorelım e...lıgını 👏 kumarbazın kıtabında aglamak,sızlanmak yoktur,sen hıc poker oynadın mı? Ha bır de hanı 19 lara salınıyordu, durust olan o elındekılerden azcık satardı da yakardı o sabah dedıgın rakamı,daha cok fırın ekmek yemen lazım cok :) kendınle celısmemek adına nıye ındırmedın asagıya madem! Tek buna mantıklı cevap ver,daha da tek kelıme etmem :)
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emre elını goruyor evet,aynı masada ve yanında oturuyor,bem de dıger yanında,kagıtlatın gozlugunun camına yansıyor,farkında degılsın :) ben bakma geregı duymuyorum,emre bana fısıldıyor :)
Madem bu kadar hafıf bır kagıt, senın ne ısın var acaba? Olmuyor,olmuyor...
Tgsas kağıt değil hatta tüy bile olamaz.:drunk::kmk:ama çok naz usandırır elimdekilerin yarısını 4.35 ten diğer yarısının yarısını 4.27 deden sattım.4.19 a değecek diyorsam biliyorum bu işi 4.38 detkwnde 4.28 e gelecek dedim geldi.:oleyo:
4.30 kırılması için kapanış 4.40 üstü yapardı beş takla atıp atıp 4.38 e değip 4.28 e geri çekilmezdi alıcı bulmaya çalıştı kendince.
Öyle sonradan kağıda yapışanlar beklesin bakalım biraz biz altı aydır bekliyoruz.:p kağıt sahibini
Bu pilav daha çok su kaldırır :one:
Üç kuruşa beş köfte olmaz menüde çorbanız az mı olsun tam mı:28:
Bekleyen derviş görürmüş bekleee elim uman bey mi yaman :shh:
Sessizlik lütfen öyle fazla panik zevk almanıza engel olur...
Usul usul al sat yap spek rahatsız olmasın.
Panık mı,guldurme adamı. Yav heeheee,sen soruma cevap ver...
yakında süprizler olacak:shh:
Boşta param olsa uygun yerden girerdim ama iki melanet hissede bağlı ve halen zarar yazıyo.
Bide 3.90 lardan alan vatandaş %10 karda şu an onuda dikkate almak lazım kar satışı ihtimaline karşı. Am bugün ama yarın bi 5 hareketi kaçınılmaz... Ytd kesinlikle ytd
Kaz degil pekin ordegi gelicek insallah
4.30 geçildi diye tam tam çalanlar nerdesiniz?puhaahh hahahaaa:wave:
4.20 ye alım yazdım bekliyorum 4.37 dan verdiklerimi yerine koymam lazım
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
git geller olacaktır.....ytd
4.24-30 arası aktiften alabildiğim kadar alıyorum ben de.4.31 i belki kaldırabiliriz speğimize kolaylık olsun.yeında yüklü mal gelcek elime asıl alımımı yarın yapacağım.
Burnunu aşağı çevirdi küstü:28:
Ne oldu senın 150 bın, lot muydu neydı? :)
borsada her şey olabilir...kesinlikle ytd
Nerde o 4.31 kırdı diye avazı çıktığı kadar bağıran,şımarık çocuklar gibi sevinen alaya alanlar nerdesiniz.speğin adamları geldi buralara dediğimde kızmışlardı
Yav ne spegın adamı,sacmalama,bır yere gıttıgımız yok,tmm 4.31 kırmadı,oldu mu,rahatladın mı? Tatmın oldu mu egon? Ama don de son yazdıgın mesajları tekrar oku,tutarsızlıgını gor,uc bes kademenın lafı mı olur :) sen de destek ol da kırsın 31'ı :)
Tegsası iyi tanımayanlar sazan olmasın speğin attığı yemlere kanmasın 4.31 kırdı demekle kırılmaz.milleti gaza getirip 4.30 üstünden mallanmalarına sebep olmak yanlış
Bu hacimle yuzde 2-3 luk dusu birsey ifade etmiyor..sikinti yok..guzel hareketler bunlar
Yakında donumuzda alacak bu gidişle
Yılbaşından 16 haziran cuma gününe kadar hisse performansları :
https://i.hizliresim.com/8dbqOn.jpg
oyunu kuralına göre oynamakta fayda var .....ytd
Evet borsa oyun degıl,yatırım.Bellı bır kuralı yok,dogru.Ama kazanmanın sartları var.Kendı adıma bır yere gıttıgım yok,almısım,beklıyorum.Gunlukle,spekle ısım olmaz.
evet hepimizde yatırım yapıyoruz amaç kazanmak kimse kaybetmek için yatırım yapmaz.fırsatlarıda değerlendirmek önemli ..ytd