Bu konuda size katiliyorum ama hepsini ayni anda kampanyada yakalayamiyorsunuz. Bir yer ucuz baska biryerden sokuyor. Bir domates icin de oraya gidilmez. Combo konusunda iyi gelecek elcilerini takip etmenizi oneririm hocam:)
Printable View
en iyi tereyağı dogal markası nedir?
Arkadaşlar bu hafta dolar vade dönüşüm var yeni hafta oran alan oldu mu herkese iyi haftalar
Evet diplerde bu oranlarla vadelide bağlayacağıma al sat yaparım daha iyi
Erdoğan: Bay Kemal, senin kendi genel başkan yardımcıların bile sana dümdüz çakıyor,
Bu nedir ya allah aşkına.
D-8 Genel Sekreteri Büyükelçi Dato Ku Jaafar Ku Shaari, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üye ülkeler arasında yerel para birimlerinin kullanılması fikrinden hareketle D8P Card (payment card) geliştirildiğini söyledi. Dato Ku Jaafar Ku Shaari "Bu kart ile tüm üye ülkeler, kendi aralarında yaptığı ticaret ve diğer her türlü alışverişte yerel para birimleri ile ödeme yapabilme imkanına kavuşacaklar" dedi. Dato Ku Jaafar Ku Shaari imzalanan iyi niyet anlaşması ile Sabiha Gökçen Havalimanı'nda D-8 üyesi ülkelerin vatandaşları için hızlı geçiş hizmeti sağlanacağını belirtti
https://www.haberturk.com/milli-para...297926-ekonomi
-Yüzde 24’lük politika faizinin, bir çok uluslararası kuruluş, yerli kuruluş ve ekonomistler yüzde 20’nin altına gerileyeceğini tahmin ediyor. Yıl sonuna kadar yüzde 16’ya yüzde 17’ye kadar indirim bekleyenler ağırlıkta. Politika faizinde bir yıl içinde 7-8 puanlık indirim yapma ihtimali olacak başka ekonomi yok.
-Yani eylül sonrasında banka hisseleri yüzde 37 yükselirken, sanayi hisseleri yüzde 12.5 geriledi. Ağustos öncesinde yaklaşık 5 yıl süreyle bankacılık sektörünün performansı sanayi sektörünün altındaydı. Bankalar demode sanayi ise modaydı. Ağustos şoku ile birlikte işler tersine döndü. Son gelen alımlar daha çok bankalara yönelikti.
-Çünkü faizler düşerken bütün sektörleri rahatlatır ama en çok elinde en fazla Hazine kağıdı bulunduran bankalara kâr yazar. 2019 yılında da faizlerinde en çok indirim yapma ihtimali olan ülke Türkiye.
https://www.haberturk.com/faizi-en-c...297611-ekonomi
Kimin tereyağı daha iyi, kime kaymak lazım başlığına dönmüş yine. İhtiyarlar hava güzel, gidin gezin bari kemikleriniz d vitamini görsün :)
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fİbankası da düşürmüş oranlarını
Hoşgeldin oranı % 23 olmuş
Düşürmeyeydi iyiydi ..
teb günlük marifetli 21,5 olmuş
ezine koyun keçi peynirleri de güzel...geçen kampanya yaptı 34.90 a indirdi tüm ezineleri...birde money bonusda %20 vardı çok uygun oldu...hatta birde yılbaşı size özelde bir%10 daha var vermişler çoğu kişiye bana yok ...bende bana niye yok dedim müşteri hizmetlerine.....Kısacası Migros tüm kampanyaları takip ettiğinizde çok uygun fiyatlara düşüyor hem kaliteli güven duyuyorsunuz hem de ne sattığını bilmediğiniz seyyar satıcı fiyatından uygun
Her yerde herşey ucuz olması gerekirken milleti cambaz yaptırdılar nerede ne ucuz diye...Paranoyak oldu millet :he:
Şikayet edenler için 31 martta seçimler var...Hemen önünüzde...
oranları düşürdükçe dolara girmeyi tercih ediyorum.
seçimden sonra nolacak göreceğiz. sadece sabır.
niye yatırım fonlarını düşünmüyorsunuz...tabloda ve sayfamda her gün mevduata karşılık gelen oranı yazıyorum.%24 ün üstünde...
http://www.hisse.net/topluluk/showth...97#post3066397
Bugün vakıfbank şubesine uğradım. Bireyseldeki görevli, miktar ne kadar duymadım ama aylık 18 dedi amcaya. Adam bir şey demeden kalktı gitti.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Halkbankta da benzer oranlar var artık...
21 Ocak Pazartesi 14:52 ERDOĞAN: BÖYLE DÖNEMLER DALGALANMAYI FIRSAT BİLİP KARI ARTIRMA DÖNEMİ DEĞİLDİR
21 Ocak Pazartesi 14:52 ERDOĞAN: MARKETLERDE HALKIMI SÖMÜRME MÜCADELESİ VEREN VARSA HESABINI SORARIZ
21 Ocak Pazartesi 14:50 ERDOĞAN: FAİZ VE ENFLASYON DÜŞERKEN MARKETLERDE HALA GIDA FİYATLARI DÜŞMÜYOR
21 Ocak Pazartesi 14:49 ERDOĞAN: 2018'DE YAŞANAN KUR-FAİZ-ENFLASYON DALGALANMASINDA BAZILARI İYİ SINAV VEREMEDİ
Ağustos ayında da söylemiştim kızmışlardı troller bana....
Fiyat artışlarının stokçulukla alakası yok...
Üretim yetersizliğinden kaynaklanıyor...
Stokçular söyleminden yeteri kadar ekmek yiyen Reis şimdi de marketlere savaş açmış...
Hep bir düşman yaratma,dikkati başka yöne çekme/kendinden uzaklaştırma çabası,CAMBAZA BAK TAKTİĞİ....
İstese BİM/A101/MİGROS un bölge depolarının yeri yurdu da belli ,fiyatlara uyguladığı zam da
Hadi cesaretiniz varsa Migros da gündüz gözüyle bir baskın yapın...
Seçime kadar cahil vatandaşların ağzına çiğneyecek yeni bir sakız verdi Reis...
Cahillerde çiğner dururlar artık...
saygılar/başarılar
250,000 USD 45
fiba 5
vakıf 4.5
Halk 4.5
Yapık 4.1
Finans 4.1
Grnti 4
Ak 3.75
teb 3.5
Ziraat 3.5
Hatırlatın yıllık bilançolar geldiğinde BİM/ŞOK/MİGROS un kar marjlarına bir bakalım...
Kar marjlarında anlamlı bir değişlik yoksa (ki bence yoktur) demek ki Reis doğru söylemiyor...
Marketlerin (ltf buraya dikkat buyurunuz) kârında değil ,kar marjında anlamlı bir artış yoksa Reis doğruyu söylemiyordur...
Karlar artabilir...
Enflasyon arttığı için,nominal karları enflasyon kadar artabilir...
Bu onların fahiş fiyatla mal sattığını göstermez...
Ama kar marjları ciddi artmışsa, üreticiden 1 e aldıkları malı 5 e sattıkları düşünebilir ki ben öyle olduğunu sanmıyorum...
Bilançolar gelsin görürüz....
Önemli Not:Bu gönderinin ana fikri market savunuculuğu değil,Reis eleştirisidir...
saygılar/başarılar
Marketlerin karları artacak...Çünkü millete sakız satar gibi poşet satıyorlar her alışverişte...
Madem poşet istenmiyor...O zaman sadece file veya bez torba satsın marketler, her seferinde poşet satmasınlar...Poşetler tümden kaldırılsın, hiç satılmasın...Müşteriler de ellerinde bez torba veya file getirmeye alışsınlar...Yanlarında yoksa da ceplerine koyup götürsünler aldıklarını...Kafalarına dank ederse bir dahaki sefere yanlarında getirirler...:he:
Marketlerde sakız satar gibi poşet satılmasın her seferinde...
Merkez Bankası karından hazine payını vermiş görünüyor.
https://pbs.twimg.com/media/DxbxprNXcAA_tRS.jpg
Yazdığım gönderide bez torba ve file satışından bahsediliyordu...Yada cebe koymaktan :he:
Ki bunu oy istemek için kapı kapı ev ev dolaşan belediyeler halledebilirler bedavadan dağıtabilirler eğer samimilerse...
Eğer amaç samimi olarak poşetten kurtulmaksa...
Yok bi de sakız satar gibi poşet ticareti yapalım diyolarsa buyursunlar devam etsinler...