Alan kim KY mi
Printable View
Alan kim KY mi
Dostum hissede derinlik yok. Mal istediğin yere gider. Son alımı yapan teb. Ytd
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi pyasada düşüşle kapanışlar devam ediyor fakat kapanış kötünün iyisi gibi 2 gündür alanlar zarar ediyorlar satış imkanı bile tanınmıyor haftalık kapanış önemli bol şans
Hisse yuzde 1,5 aşagıda nerdeyse işlem haçmi 4 bin lot yok ....:)
6400 e 10.000 lot alış yazayım bakalım ne olcak :)
şunu 15.000 yapayım. sonra silecem.
3 _5 bin lotlara bukadar düşürüyosa bilanço beğenilmese halimiz nolur
bilanço iyide gelse kötüde gelse beklenti bittiği için bir satış dalgası geleceği kesin gibi, tabi bu benim şahsi fikrim.YTD.
şeytandan akıl aldıgın belli 7400 tl görmüş kağıdı 3900 ken sattın.
senin şeytanda hiç akıl yokmuş hakkaten :)
mete kardeşim, ben makineye felan bakmam.her zaman söylerim hisseye aşık olmayacaksın (keko kardeşim gibi) kar cebe yakışır. aç kurt çok bu zamanda, sona kalan donla kalır demiş atalarımız :)
tühh demektense ohh be demek en güzeli :)
ve bugün cuma yani haftasonu 2 gün borsa kapalı, şu piyasa şartlarında 2 günde ne olacağını ancak ALLAH bilir.gün sonu satış dalgası bekliyorum borsada kendi adıma düşüncem bu.kimseye YTD.
sn Keko nun eşi rahatsız keyifsiz biraz benim bildiğim...
patent vekili soruya cevap vermeden uçtu
acaba yanlış bir şey mi sordum:kahkah:
Düşük hacimle inişler balık hafızalı olmaya gerek yok. Ben burdayım bilanço iyi gelsin yine burdayım ytd. Bugünü yukarıdan kapatacağına inanıyorum ytd
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben 6400 den çıkmıştım. 6750 ken olursa 6400 den geri alabilirim dedim.ve az bekleyip alışımı sildim.
Filikaya binmeye gerek yok ama can yeleği takmak lazım.Ben gemiyi limandan seyrediyorum gemi su alıyor tam batacak dediğimiz zaman uzaktan bir el gemiyi kurtarıyor.
boş ver cigerci kardeşim.
abdestimizi alıp cumamıza gidelim.
bu arada ben parsandayım bu ara :)
6690 a 5000 alış girdim
Aldınız mı satıcı varmı
yok vermedi.
6700 yaptım 46 lot verdi bende 6740 verdim onu.
emride sildim.bugün ekmek yok bundan galiba.
keko hoş geldin
sağlık dilerim
Doğrudur. ..ona bakmak için p.tesiye kadar yıllık izin kullandım. ..iş yerinde olmadığım için cepten borsayı ve topigi takip edemiyorum...evimin olduğu yerde vodafone iyi çekmiyor. .elim kolum bağlı olarak yüzden de ancak uzaktan takip edebiliyorum..arada bir watsaptan arkadaşlardan durumu öğreniyorum. ..
Pozisyonumda bir degisiklik yok...sabir ile tutmaya devam...
Aşık olduğum dogrudur..bakalım sevgililer Günü de yaklaşıyor. .bakarsınız nikahı basariz. .. 😅😅😅😅
Kardeşim yanlıs anlamayın ama bu tarz sıh bı tahtada yüklü alış satış işlemi pek sağlıklı olmayabilir belkide kademeli işlem daha uygun olabilir çünkü öyle bi alışa verdikleri an misliyle fazlasını satısa yazıp sizi denemek isterler bi nevi güç kimde diye sınırı tahmin edemezler bu durumdada kağıt düşme ihtimali oluşur nacizane düşüncem bu şekilde umarım haftalık kapanışı iyi olur
Geçmiş olsun Keko bey.
Hisseye ilk girdiğimde de söylemiştim bu hisseye yüzde 10-20 lik kar marjı için girmiyorum diye..ayrıca ne olursa olsun bilançoları da görmek istediğimi de söylemiştim. .
Şu anda sözümde duruyorum...sözümde durmanın verdiği vicdan rahatlığı bana huzur veriyor..tabi ben böyle yapıyorum diye aynısını Size oneremem. ..herkes bildiği gibi yapsın. ..
Görüldüğü kadariyla hissede islem hacmi neredeyse minimuma inmek üzere. .bu tür günleri seviyorum...bu tür gunlerde gunlukculerin istediği hareket marjı kalmaz ..bu yüzden de ellerini hisseden çekerler...Bundan sonraları da genelde toparlanma başlar. .bu konuda sayın patent vekilimiz iyi bir indikatör olarak görüyorum. ..
Oda umudu kesmişse genelde hisse harekete geçecek demektir..en Son 5.50 lerde öyle olduğunu hatirliyorum..
Geçmiş olsun sayın Keko, başka tahtalarda göçeceğimize burada beklemek en doğrusu.. Birde beklentilerimiz gerçekleşsin, gerisi yalan...
Rüyamda haşlanmış yumurtalar çiğ olsaydı !! O vakit ayvayı yerdim diye düşünüyorum ...Ama yumurtalar haşlanmış idi çok iyi hatırlıyorum. .😅😅😅 hisselerimin yerinde kalsın bakalım. .biraz risk de alarak bekleyecem...hem de fuul olarak...bakalım nasip te ne olacak...
Eğer durdo beni hayal kırıklığına ugratirsa ??? O vakit hiç birchisse ile aşk yaşamayacagim ..
Bu gün veya p.tesi bilanço gelecek gibi
3-5 ay için hisseye girmiştim. ..eğer umut görürsem tanımadığım bir hissede kalmaktansa tanıdığım hissede kalış süremi artirirım. .taki ederine gelinceye kadar..
Durdo bugün 7 üzeri kapatma ihtimali var. iyice sıkıştı....
sayın keko gedzada da mı aynı prosedür işliyor.