Tugcelik ve flap tan sonra en çok para çıkışı yaşanan hisse. Lanet olsun noldu arkadaş noldu? Şirket battı mi?
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Tugcelik ve flap tan sonra en çok para çıkışı yaşanan hisse. Lanet olsun noldu arkadaş noldu? Şirket battı mi?
4,9 dan 5 ten satıp girmedik orgeye ah ulan ahh aklıma tüküreyim. Nasip.
Pardon arkadaşlar, para çıkışında 3. Sırada değilmiş. Ama yine de en çok para çıkışı olan hisseler arasinda
Hissenin bu haftalık düşüşü %10a yaklaştı
Aşağılara alım girdim hadi spek kardeş salla bana onları.
Yatırım tavsiyesi değildir
Bu alkim hiç aldırış etmiyor hisse yukarı gidiyor aksine. Kaymak %80 burdan geliyorsa korkulacak bi şey yok herhalde. (Avuntu diyelim)
Kardeşim iyi düşün. Hisse dipsiz kuyu. Yitirdiğim para kayboluyor. Şirket mal mal izliyor. Spk mal mal izliyor. Demiyorlar ki ulan ne işler dönüyor bu hissede? 20 bin puan yükselmiş bir endekste hisse kaybettiriyor. Şirket zarar mi yazmış, ne olmuş? Robotların insafına terk etmişler yatırımcıyı?
Arkadaşlar, alkım ve alka arasında çok ciddi bir fark oluşmuş durumda. Alkım daha pahalı olmasına rağmen tüm periyotlarda alkaya gore ciddi kârda.
Neticede asfaltın kenarından degilde 5 km uzağından arsa aldım derim, mutlaka oraya yol yapacak bir ekip gelir birgün. Benim bir dönüm arsam var, benim yanımda yüz dönüm tarlası olanlar onlar.
Yüz dönüm tarlası olanlarda bir dönüm daha istiyorum, onlar fiyat kırdıkça ben alıcısıyım, bekliyorum.Köpeksiz köyde çomaksız geziyor adiler.
Can sıkmayın. TEPE'yi de dibi de dener her kağıt. Yüklü elinde olan düşünsün. Dert değil su akar yolunu bulur. Meyve veren /verecek ağaç taşlanır. Sabır acı meyvesi tatlıdır
Bu yüklü satışlar sağ cepten sol cepe aktarılan satışlar, adamlar 4.40 larda milletin elinden alamadıkları malı bu bilançoyu tu kaka gösterip 4 'ün altından almak istiyorlar.
Arkadaşlar,
Bilanço ile ilgili fikri olan yok mu? Bu bilanço değişecek mi? Değişecekse çok fark eder mi? Ne diyorsunuz?
4 f/k da kaliteli şirket kalmadı. Bunu bilir bunu söylerim. Kenara atın bulunsun. Ekrana bile bakmayın, çıktığı gibi düşer. Düştüğü gibi çıkar sebepsiz şekilde
karşılık gideri 2017 de 3 milyon ken şimdi 19 milyon
sıkıntı burda galiba
bunlar yoldan geçene mal dağıtıyorlar galiba
sonrada karşılık
karşılık ayırmasalar kar 63 civarı gelecekmiş
kağıt üretmek bayaa karlı o zaman 373 satışa 60 kar iyiyimiş
aslında alacağın gelmemesi nide kap ta yayınlamaları gerek 3 beş değilki 19 milyon
kimyada vergi muafiyeti mi var? 80 milyon kar 8 milyon vergi alkimde. Alkada 57 kar 13 milyon vergi.
İstediğin gibi karşılık ayırır bilanço ile oynarsın. Karşılığa da bir kulp takar ve kılıfına uydurursun. Gerçeği her zaman istediğin gibi kullanır ve istediğin şekilde saklarsın ve zamanı gelince çıkarır ve kullanırsın. Emin olun kendi istedikleri zaman düğmeye basarlar ve o esnada kimse trende olmaz.
8 F/K ya sahip kağıt sektörü Tire tavana gidiyor . Bilanço kötü geldi anlaşılan ;)
Alka 2016/12 kar 26 milyon
SM-E700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket alamadığı paraya karşılık ayırmaz mı? Alacak şüpheli hale gelince karşılık ayırıp borca kaydeder. Dönem sonu gider hesabına kaydedip kapatmaz mı? Muhasebesel olarak bu karşılığın başka bi açıklaması var mı? Dediğim üzere bu adamlar çek senet işi yapıp da parayı alamadılar mı yine 2014 2015 de interpapa kaptırdıkları gibi. Bu şekilde olduysa bunlar banka teminatı üzerinden çalışmıyorlar mı? Hala para mı kaptırıyorlar bu zamanda. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum.
https://resmim.net/f/c02s7C.png
Paylaşımlarım 6362 sayılı SPK nun ilgili maddelerinde belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz.
Alka 2016/12 kar 26 milyon
2017/12 kar 27 milyon
2018/12 kar 44 milyon
Hangi yılda karını katlamış.
Bu yıl....
O zaman hisse nasıl oluyorda geçen seneki grafiği gibi düşüş haraketi gösteriyor.
Temettü açıklanana kadar (geçen sene 1 mart)
Küçükleri sıkacaklar demekki.
Bekleyip ne olacağını göreceğiz.
Arkadaşlar,
bugün iki tecavüzcümüz var. Yatırım finansman ve şeker yatırım. 3,99 kademsi zar zor kalktı ama şeker hemen yüklü satış yazdı 3,99 kademesine.
Ulan ******** spek, madem bilanço hoşuna gitmedi madem beğenmedin bas 3.26 ya kadar diktir ol git. Zerre kadar üzülürsem namerdim. Haydi bas 3.26 ya kadar.
ALKA
2017 DE 27 MİLYON KAR EDİP 23 MİLYONUNU TEMETTÜ OLARAK DAĞITMIŞ.
BİR LİRALIK HİSSE İÇİN;
HİSSE BAŞINA BRÜT 0.44 KURUŞ NET 0.38 KURUŞ ÖDEMİŞ.
2018 KARI 44 MİLYON
AYNI ORANLARI KULLANARAK VERECEĞİ TEMETTÜ İSE
BRÜT 0.71 KURUŞ
NET 0.60 KURUŞ.....
Sanki batmış gibi hisseyi 3 günde neredeyse yüzde on aşağı çektiler...
arkadaşlar, şua anda ilk 10 kademede 101 bin alıcı, 50 bin satıcı bekliyor. yatırım finansman ve şeker yatırım ise tahtanın anasını ağlatmaya devam ediyor. inşallah açığa satış yapıyorlardır.
hem yatırım finansman hem de şeker yatırım, 3,99 kademesini geçirmemekte kararlılar. kademe azaldıkça satış yazıyorlar.
y. finansman, 3,99a yazdığı 4 bin lotu kendisi alarak kademeyi kaldırdı.
abi,
gerçekten milleti düdüklemek için alkada işlem yapıyorlar. once alış kademelerine onar bin lot alışlar yazıldı. hiiseyi 4,04e kadar aldılar. sonra alış kademelerindeki lotlar silinerek hisseyi 5 saniye içinde 3,99a düşürdüler. bunu yapan y. finansman
Güzel avuntularla avutuyorum kendimi. Şu an bi %-10 lara gitmemiz lazımdı. Huyudur yani. Kötü addedilen bilançolarda salmıştır bayağı bi. Eğer bugün buralarda kapatırsa farklı şeyler olabilir. Tabi henüz kapanmadı piyasalar göreceğiz.
şu anda alnus ve yatırım finansman karşılıklı işlem yapıyor. biri diğerinden alıp yine diğerine yüklü alım satım yapıyor. anlayacağınız bu aracı kurumlar aşımıza ekmeğimize göz koyanlardır. bunları iyi tanı adiloş bebe