Çoğu hisse yerlerde ama orgeyi çözemedim daha😁
Printable View
Çoğu hisse yerlerde ama orgeyi çözemedim daha😁
Dahada duzelticem derse muhtemelen 2.99 3.00 'lerden döner diye düşünüyorum. bu karlilikla bana gore kafasini yukarı çevirmesi için birkaç ihale haberi yeterli olur.ytd
Fiyat kazanç oranı 2.99. Bòyle bir şirket varmı bizim borsada. Kar fiyata yansimiyor maalesef. Zararda olsada ayni fiyat olurdu. Ne anliyoruz karli sitket oldugunu.
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orge'nin 3 aylik karinin 10.000-12.000 TL arasında olmasîni bekliyorum. Ceosu 2019 6. Ayina kadar alinan islerin devam ettigini söylemisti. 6. Aydan sonra yeni alinacak isler ònemli. Özellikle yurtdisi 4 ülkede yapilacak ve alinacak isler-ihaleler cok önemli olacak.
Borsa böyle malesef. Geçmişi değil geleceği fiyatliyor. Uzun süredir yeni iş haberi gelmiyor. Bu da elindeki işler bitince ne yapacak sorusunu getiriyor akillara.
Bence bu durum fiyatlaniyor son günlerde...
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende bir miktar hissedeyim ama fiyati ucuz görüp aldım araştırmadan.sorunuz kar fiyata neden yansımıyor galiba?Biraz araştırınca sizde anlardiniz.4-5/3.19 da 4.xx fiyatında olan hisse 6/3 tarihinde kar payi dagitil mayacagi haberi sonrasi geri vitese takmis durumda ve son seans 26/4 de son iki ayın endusugunden kapatmış vaziyette.simdi soru şu.dünyalar kadar kar yapsan temettu vermedikten sonra biz yatirimcilara ne faydasi var.ytd
Yabanci bir hissede nicin pozisyon alir benim bildigim cogunlukla temettu verimliligidir.ytd
temmettü beklentisi olanları döksün.yoluna devam eder
Temettü olumsuzluğunu fiyatladı fazlasıyla. Bu düşüş uzun suredir yeni iş bağlantısı olmaması, elindeki işler bitince ne yapacağının belirsizliği sebebiyle soru isaretlerinin oluşmasidir.
kesinlikle temettü vermediği için düştü söylemine katılmıyorum bence soktukları beklenti bir türlü gerçekleşmedi baskı bu yüzden ..yabancı 3 ülkeden iş alma hayalleri gerçeğe dönüştüğü an tüm sıkıntılar biter ilk çeyrek bilanço da çok ekstrem bir şey gelmezse etkilemez..önemli tek nokta yurt dışından büyük iş alma haberi ... 2019 işleri garanti 2020 bağlantıları önemli olacak yurt içi de öenmli bidaha ki sene için ...
Katılıyorum. [emoji106][emoji106][emoji106]
3.32 kırılmaması aşağı da 16 kırılınca hedef 3.01 di gerçekleşti.Bundan ibaret.
En önemlisi İmamoğlu kazanınca metrolar ne olacak korkusu
Eğer kar iyi gelirse kelepir den mal aldılar
Neden çünkü bütün şirket sahipleri SPEK olmuş.
Katılmıyorum demek soyut bir kavram.temettu açıklamasından sonraki takaslari ve inşaat sektöründeki durgunluğu da bir analiz edip yazalım.ytd
yüzde 90 almış olduğu ihaleler metro durgunluk doğru fakat inşaatlarla pek ilgisi olmadı.Hükümet desteği olmazsa belediye yeterli yatırımı yaparmı korkusu ve son zaman da Citi satışı temeddü ödemesi 4 liradan darbeyi vurdu fakat onu sattı.Sonra araştırırsak hangi temeddü ödemesi olan hisse ekstra prim yaptı bakılması lazım.3Aylık bilanço olayı çözer belki gidip uçmaz fakat düşüşün yeterliliğini gösterir.
Ne olacak bu organın hali?
Organ yetmezliğinden ölüm mü valla anlamış değilim.Ölenler bile bu kadar güçsüz değil.
...... belamızı adi kağıt
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Akkuyunun bir parçasına teklif sunduk
Böyle haberlerin bile kısa süreli olması piyasayı belli ediyor.
beklenti doldu şişti şirketde sonuç önemli..
su akar yolunu bulur
Belki Atomu parçalar.
Bakti kagit 3 ún altina gelcek çıktı şov yaptı. Tam bir şovmen.
Şirketin elinde yüklü miktarda iş var, bu güzel. Ancak 2018 yıl sonu bilançosunda cirodaki artış yüzdesi ile ticari alacaklar kalemindeki artış yüzdesini karşılaştırdığınızda arada büyük fark görünüyor. Ciro artmış ama ticari alacaklar daha fazla artmış. Bu bana tahsilatlarda gecikme oluşmaya başlamış ve ileride daha fazla kredi kullanmak zorunda kalma ihtimali doğmuş olduğunu düşündürüyor.
Ayrıca bir şirketin CEO’ su zırt pırt ekrana çıkıyorsa(Nevhan Bey’ den çok çıkan yok) , ceğiz cağız deyip iceaat yoksa hisseden uzak duracaksın. Nitekim 2,20 ‘ den 4’ lere gelirken de aynı şeyi yaptı. Sonra ky nin eline verdiler. Son röportajını da izledim, kendi söylediklerine kendi de inanmayan bir görüntü sergiledi.
Yine kici basi oynamaya basladi...
:plc:
ceo kariyerini ortaya koymuş oluyor farkındaysanız insan hisse dayamak için kendini feda etmez diye düşünüyorum
10 milyon net kar beklentim var bu da hisse yi 4 lere taşır kısa vade de diye düşünüyor ve umut ediyorum
Bütün kumpas bu hisse de 3000 lotla ver 2.83 ondan sonra korkanları topla. Anlayacağız bakalım karı görünce, yoksa bu kuvvetsizliğin sebebimi var.
Piyasanın zorlu şartlarını acımasızca kullanıyorlar, bu karlılıkta olan bir şirketin bu fiyatlarda durması mantıksız, karlılıkta devamlılık olacakmı bütün mesele bu eğer devam edecekse zaten fiyat 10'lu rakamlar olur.