Bölünme olabilir.Çünkü Spk tarafından onaylandı.Ancak temettü ödemesi bu tarihten önce olmaz.
Printable View
Bu erbosun iyi aile çocuğu speğinin amacı ne olabilir ki acaba
Sata sata bitiremediler.
Bu p.ç yine neye kafayı taktı? Her zaman böyle davranacak bir bahane buluyor. Çok uzun zamandır endeksin altında getiriye talim ediyoruz. Yavaş yavaş toplayıp torunlara mı bıraksak? Bu fiyatları görünce sinirlerim geriliyor.
Abi merak ediyorum bu bir bezdirme olayımı ? Yoksa gerçektende kimsenin aldığı yok mu bu hisseyi ? Yani anlamadığım için soruyorum kusura bakmayın. Eğer bezdirme olayı ise bu sığır hala anlamadımı kimsenin bezmeye niyeti yok lanet ederek de olsa bu kağıdı satmayacak koca kafana sok artık demesi mi lazım acaba.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanırım bu günden sonra 15 gün içinde bölünmesi gerekiyor.
Şirketimizin, 20.000.000 TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, çıkarılmış sermayesinin tamamı sermaye enflasyon düzeltme farklarından karşılanmak suretiyle 5.220.000 TL ‘den 20.000.000.-TL'ye % 283 artırılması nedeniyle yapılan başvurumuz Sermaye Piyasası Kurulu'nun 28.03.2019 tarih ve 19/409 sayılı kararı ile onaylanmıştır.
Onaylanmış olan İhraç belgesi ve Esas sözleşme tadil metni 02.04.2019 tarihi itibariyle şirketimizce teslim alınmış olup, Onay Yazısı, Borsa İhraç Belgesi ve Ana Sözleşme Tadil Metni açıklamamız ekinde sunulmuştur.
Kamuoyuna ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.
https://www.tradingview.com/x/nTA4rjju/
Siyah 200 HO 65.50'de üzerin'de kapanışlar'da turuncu çizgiyi izleyelim, 67 tl de.Yalnız hacim düşük.
1-Bu haliyle grafik oldukça güzelleşti gibi,
2-Sermaye artışı için her şey tamam.Her an tarih açıklanabilir.
***ERBOS*** ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş.( Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim
***ERBOS*** ERBOSAN ERCİYAS BORU SANAYİİ VE TİCARET A.Ş.( Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi Bedelsiz Pay Alma Hakkı Kullanım Başlangıç Tarihi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Evet
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Düzeltme Nedeni İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) C grubu küsürat farkı düzeltmesi
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 13.02.2019
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 20.000.000
Mevcut Sermaye (TL) 5.220.000
Ulaşılacak Sermaye (TL) 20.000.000
Bedelsiz Sermaye Artırımı
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Verilecek Menkul Grubu Verilecek Menkul Kıymet Nevi
A Grubu, İşlem Görmüyor, TREERBO00012 92 260,490 283,14176 A Grubu A Grubu, İşlem Görmüyor, TREERBO00012 Hamiline
C Grubu, ERBOS, TRAERBOS91G8 5.219.908 14.779.739,510 283,14176 C Grubu C Grubu, ERBOS, TRAERBOS91G8 Hamiline
Mevcut Sermaye (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%)
TOPLAM 5.220.000 14.780.000,000 283,14176
Bedelsiz Pay Alma Hakkı Kullanım Başlangıç Tarihi 08.04.2019
İç Kaynakların Detayı :
Özsermaye Enflasyon Düzeltme Farkları (TL) 14.780.000
Bildirilmesi Gereken Diğer Hususlar
Tadil Edilecek Ana Sözleşme Madde No Madde 7
Ana Sözleşmenin Sermaye Maddesinin Tadiline İlişkin SPK Başvuru Tarihi 18.02.2019
Ana Sözleşmenin Sermaye Maddesinin Tadiline İlişkin SPK Başvuru Sonucu ONAY
Ana Sözleşmenin Sermaye Maddesinin Tadiline İlişkin SPK Onay Tarihi 02.04.2019
SPK Başvuru Tarihi 18.02.2019
SPK Başvuru Sonucu Onay
SPK Onay Tarihi 28.03.2019
Ödeme Tarihi 10.04.2019 * Sermaye artırımı varsa yeni payların, payları Borsa‘da işlem gören pay sahiplerinin hesaplarına gireceği, sermaye azaltımı varsa hesaplarından çıkacağı tarih.
Kayıt Tarihi 09.04.2019 * Borsada işlem gören tipteki payların hak sahiplerinin belirlendiği tarih.
Sermaye Tescil Tarihi 04.04.2019
Ek Açıklamalar
Bedelsiz Pay Alma Hakkı Kullanım Başlangıç Tarihi 08.04.2019 olarak belirlenmiştir.
Kamuoyuna duyurulur.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/753090
BIST
(05/04/2019 - 10:43:03)
#erbos hayırlı olsun pazartesi bölünüyoruz
hala basıyor ********lik diz boyu
Hadi hayırlısı.
Kar paylarını ne zaman verecek. Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Her yıl
Mayıs sonu veriyor
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hala temettü konuşuluyor arkadaş bu sene temttü yerine vermiyor mu bu bedelsizi ben mi yanlış biliyorum
an en az 90 tl den bölmesi gerek ama adamlar baskıyı seviyor haber ilk geldiğinde yine buralarda idi 77 tl gitti geldi ve hala basa abasa sağ cep sol cep devam ediyor
2.93 net temettüyü
Ayrıca veriyor
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tamam buldum demekki bakar kör olmuşim yaşlanıyorum galiba tarih belli değil daha
https://i.hizliresim.com/ZXy3b0.png
Temettü dağıtımı nasıl olacaktır bedelsiz temettüden önce oluyor.
arkadaşlar hissenin şu anda düşüşe geçmesi biraz mantıksız değilmi?
67,80 de tutuyorlar....
bir bildikleri mi var.. yoksa bizi mi dökmeye çalışıyorlar ...
beklenti bitti desem.. beklentiden dolayı yükselmedin ki? beklenti gerçekleşince düşüceksin...
varmı yorumu olan?
öğleden sonrası ne olur sizce..?
hiç olmadı 70 i görmesi lazım mantıken.. ama bu kağıdı yönlendirenler çok cins adamlar...
Erbos bu yükselmemek için herşeyi yapıyor.Bilanço ve bedelsiz açıklandığında bile tavana kitleyemedi.Katılıyorum size yükseldin mi ki de düşüyor anlamsız hareketler hep.El kol hep bağlı.70 üstüne bile bi çıkamadı.Gerçi son 8 ay da kaç kere 2/3 kez çıktı sanırsam 70 üstüne hep saldı aşağıya.
Temettü tarihi henüz açıklanmadığına göre eski yeni olarak mı işlem görecek.Ya da bugün gelecek bir yazı ile temettüyü p.tesi ödüyoruz diyebilirler mi .Tabbi ki bu çok düşük bir ihtimal.
Imtiyazlı hisseler bedelsizden yararlanamıyor olabilir
Genel kurulda onaylanmadan temettü dağıtımı yapmazlar diye düşünüyorum.
arkadaşlar .. pazartesi kapanışta elinde hisse bulunduranlar salı bedelsiz almaya hak kazanıyor ve
pazartesi gün içinde satanlar bu hakkı kaybediyor anladığım kadarı ile varmı bilgisi olan?
o zaman asıl olay pazartesi olacak..
artık ne olacaksa ,,,,
bu konuda bilgim yok ondan soruyorum.. kusura bakmayın lütfen..
o halde bu akşam satmayıp elimde tutarsam pazartesi sabah bölünmüş fiyatla mı açılacak hisse..?
hak sahiplerinin belirlendiği tarih 9.04 yani salı..
kafam karıştı valla?
Arkadaşlar 10.04.2019 * Sermaye artırımı varsa yeni payların, payları Borsa‘da işlem gören pay sahiplerinin hesaplarına gireceği, sermaye azaltımı varsa hesaplarından çıkacağı tarih.
09.04.2019 * Borsada işlem gören tipteki payların hak sahiplerinin belirlendiği tarih.
Sermaye Tescil Tarihi
04.04.2019
Ek Açıklamalar
Bedelsiz Pay Alma Hakkı Kullanım Başlangıç Tarihi 08.04.2019 olarak belirlenmiştir. denilmektedir Bu nedenle ben income arkadaşa katılıyorum. sea arkadaşa katılmıyorum. Salı günü hap sahipleri belileniyor denilmekte. pazartesi bölündü diyelim pazartesi bölündükten sonra alan mı salı hap sahibi olacak bölünmeden önce hak sahibi olan alır diye düşünüyırum. Yatırım tavsiye değildir. Konu hakkında daha tecrübeli arkadaş var mı. Yardımcı olabilir mi
Yoksa pazartesi mi bölünecek Salı mı.....???? Bilgili arkadaşa sunulur....Teknik destek amacıyla...?
utanmasa tabana gidecek
Bedelsiz Pay Alma Hakkı Kullanım Başlangıç Tarihi 08.04.2019 olarak belirlenmiştir.(pazartesi)
Borsada işlem gören tipteki payların hak sahiplerinin belirlendiği tarih.09.04.2019 (salı)
Sermaye artırımı varsa yeni payların, payları Borsa‘da işlem gören pay sahiplerinin hesaplarına gireceği, sermaye azaltımı varsa hesaplarından çıkacağı tarih.10.04.2019 (çarşamba)
burdan anladığım pazartesi elinde bulunduran önemli?
ne dersiniz?
neden diyorum eğer pazartesi önemli işe bu günkü aşağı basma olayını anlarım.. döküp elimizdekini almak istiyor derim.. çünkü pazartesi alıma gececek belkide derim...
yatırım tavsiyesi değildir..kimseye akıl verecek kadar da bilmiyorum zaten..
Hisseyi tanımayanlar için söyleyeyim speği p.çtir. Haber gelmiş yüzde %2-3'ü reva görmez. 4,5 F/K, düzenli kar eden, sermayesi güçlü bu şirketin vahşi speğini izliyoruz. Adam istemeden bir şey olmaz kağıt toplu.
Arkadaşlar lütfen yazıyı iyi okuyun.Bugün elinde hisse olanlar bedelsizden yararlanır.Pazartesi günü hisse bölünmüş olarak işlem görmeye başlayacak. Bedelsizler de salı günü diye yanlış yazmışım. Çarşamba günü hesaplara geçer.