Amiral gemisi gorunumlu bir hisseyide borsada yildiz hisse yerine çöp hisse yapmazlar herhalde.ytd
Printable View
Amiral gemisi gorunumlu bir hisseyide borsada yildiz hisse yerine çöp hisse yapmazlar herhalde.ytd
Isyatirim nerde pastalarda gozukmuyor diye merak ediyordum az onceki hareketin lideri olmus😁.ytd
al gülüm ver gülüm dünki hareketin aynısı
2019/1. Çeyrek bilançoyu ne zaman gönderecekler acaba? Bilgisi olan varmı.
Tabi xu100 de berbat durumda -1.8
Evet stop patlat bu sefer olmadi
Sent from my PRA-LX1 using hisse.net mobile app
haydi ağa gel smarta
http://share.matriksdata.com/share.a...05211648359477
Yahu gelse ne olacak tabloda metro bir kademeye mal cakmis😁
2.64 desteği şimdilik çalışıyor burayida kirarsa daha aşağı giderim der.beklentim hizlica 70 uzerine atmasi bakalım neyone gidecek.ytd
Yarın 7n çıkacak 1 haftalık olacaksın:)
bu smart ı arz edenler.............
bu gidişte halka arz fiyatının altına düşmese bari.....
sayın filozof hamis gün ile neyi kast ettiniz....
Halk ırz yapmışlar vay minaki
Arkadaşlar bu kağıtta benim gördüğüm geri gelme sebebi şirketin ilave 1,25 mly lot satış yapması 3,03-3,13 arasında niye halka arzda talep varken bu miktar satılmıyor .Çünkü şirket 1,25 milyon lot u %25 yukarından satıp kasaya bedavadan fazladan 7,625,000 TL para koymuştur ne güzel değilmi bu piyasada 7,625,000 tl kim kazanabilir .Yazılım yaparak kazansın bakalım .Aynı olay safkarın halka arzından sonrada yaşanmıştır .Tarih 16-20 ocak 2018 ,şirket 3,250,000 milyon lotu %30 ilave karla sattı kağıt sürünüyor.Halka arzından 3 veya 4 gün sonra
Haklısınız bir 0 fazla yazmışım doğru ama anlatmak istediğim firmanın böyle bir satışa ihtiyacı yoktu. Piyasalar bu haldeyken 1.250.000 bin lot satış bu kağıtta büyük bir satış
İkinci duygusuz seçenek oluyor.Teknik olmayan yerde duygusuz olmak lazım .Bakalım nerede duracak .Halka arza katılanlar satmiyor.Suan patron satıyor .Arkasına halka arz eden satar .Sonra patron alır
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket geçmiş yıllara göre özsermaye ve karlılığını arttırmış,borçlarını çok rahat karşılayabilecek seviyede...
ama hisseyi kelek hisse yaptılar,3.00 ve üstünü gördükten sonra kafasına kafasına vuruyorlar,birde hemen arz sonrası zaten halka
açık oranı yüzde 40.li sevilerde olan bir şirketin tekrardan yüzde 25 lik kısmının satılabilir paya dönüştürülüp,bunun 1/3 lük
kısmının 3.00 rakamlardan satttırılmasına SPK nasıl izin verebilir,geri kalan kısmının 1 yıl içinde satılması planlanıyor,
hani küçük yatırımcı korunacaktı,şamar oğlanı yaptınız k.yatırımcıyı,daha millet bist e niye gelsin,kalan kısmının satılması için
tekrardan yukarı yapması lazım ama,bunun ismine bakıp,ortaklarının 1/2 si kafein yazılım olduğuna bakıp hisse alanların suçu ne?
yazık oluyor,
https://www.smartiks.com.tr/Content/...iyetRaporu.pdf
şirketin kur riski de yok,artık bir tepki vermesi gerekiyor...
başladığı yere getirdiler yazık
2.50 ustune atıp kalırsa bir dönüş hareketi olabilir mi ytd
2.88 den almış olduğum 3379 Lotu siz deyin kol kesti bacak kesti ben diyeyim ç.k kestim 2.47den speğe en güzel duygu ve küfür literatürümle iade edip iftar sonrası gerekli girişimlerde de bulunarak sövgü Faslına devam edeceğim:)
Smart bence 2.20-2.5 aralığında Ağustosa yani bilanço ya kadar devam eder. Sonra şahlanır, iyi bilanço gelirse eğer. Sabreden KY de kazanır YTD. Şahsi düşüncemdir
2.51 den gene geldim haftaya cumaya kadar en geç..
Adam 2.45 2.51 aralığını toplayıp. 2.59 a sürdü. Kucağa bırakıp geri alttan topluyor. Bu hafta Endeks hem artıda hem de eksideyken aynı hareketi yaptı.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/YdPbYk.png
Ben varken gelseydin ya ağa:)
Yarım saatte 3 milyon adet işlem helal sana tahta yapıcı gücünü gösterdin ama tersten😩😩