Al işte en yeni örnek hak kullanım başlangıç tarihi :20.04.20 dün akşam gelen haberde hak kullanım başlangıç tarihi 17.04.20 yani bugün bölünecekmiş gibi gönderdiler.
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Al işte en yeni örnek hak kullanım başlangıç tarihi :20.04.20 dün akşam gelen haberde hak kullanım başlangıç tarihi 17.04.20 yani bugün bölünecekmiş gibi gönderdiler.
Sen salı yı bekleyeceksin.[emoji23]Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunu da düzelttiler [emoji848]
Memoli 555 Allahaşkına yeter yeminle...vakit çalmayın
21.04.2020 eğer bugün bölünse idi hesaba geçeceği tarihdi .zaten bugüne göre hesaplamışlar ve başlangıç 17.04.2020 demişler.Saat 12.07 de düzelltiler bunu gelen haberde bölünme tarihi 20.04.2020 ve hesaba geçme tarihi 22.04.2020 olarak değiştirerek düzelttiler[emoji848]Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Örnek istedin bende gönderdim[emoji23]Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz bu saçları değirmende ağartmadık[emoji3]
Şu haberi dün akşam adam gibi gönderselerdi bu tartışmalar olmayacaktı.Ama şirket borsada yeni olduğu için ve ilk bölünmeleri olduğu için çok görmemek lazım[emoji1787]
Yetmez ama evet[emoji56]Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saat 12 de yeni bildirim geldi
Bedelsiz Pay Alma Hakkı Kullanım Başlangıç Tarihi 20.04.2020 olarak değiştirilmiş... Hayırlı olsun
Yani Pazartesi de normal fiyattan işlem görecek.
Pazartesi bölünmüş fiyattan işlem görecek.[emoji23]
Bugünkü oyuncu vakifbank ve TEB bakalım ne yapacak goturim işte ve ya yap tavana pazartesi düştü diye gelen olur ay herşeyi nenni söyleyeyim spek akşam 17.00 geleceğim
VIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haydaa hak kullanım haberi geldi :)
Ben bunların yapacağı KAP açıklamasının...3 sefer haber gönderdi
k KullanımıYapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
İlgili Şirketler CEOEM, PAPIL, PRKAB, SODSN
20.04.2020 tarihinden itibaren hak kullanımı işlemleri nedeniyle ilgili hakları kullanılmış olarak işlem görecek payların listesi aşağıdadır.
Yani birbirimizi kırmaya gerek yok
[emoji28]
Onlarda ne yapacağını şaşırmış durumda :)
PERŞEMBE!
Hayırlı olsun o vakit, inşallah güzel olur
Pazartesi açılış fiyatı yaklaşık 3,00 TL ...
Her 1000 lotunuza 1250 lot daha verecekler...
Vkfgyo bedellisi onaylanmış tavan, lidfa bedelsiz onaylanmış tavan, Afyon bedellisi onaylandığında tavan oldu, bölünme tarihi açıklanınca tavan oldu hatta tavandan bölündü.bizimki onay aldığı gün önce artı açtı sonra eksiyi bile gördü ve bölünme tarihi açıklandı tavanı geçtim %5 bile görmedi dünkü fiyattan kapattı ! En kötüsü bize denk geldi[emoji850]
Benim şahsi 23 yıllık tecrübem en son bedelsiz netas olayında bu borsada bitti bu hisse için çok uzun zaman 7 degil 5 bile göremez çünkü hikayesi yok kasada ki para adamlar istedigi gibi muhasebe kalemleri ile oynamıyor mu o parayı bir yere sokar bize yedirmez geçmiş olsun
Yazdıklarim yatırım tavsiyesi degildir hayal urunudur
Bahtım, kör talih kara bahtım.
Takasa bakın anlarsınız millete yüklediler yüzde 80 ini toplayacaklarda hareket başlayacak aylar alır
Ytd
Arkadaşlar bu ne umutsuzluk. Bu hisse ilk senesinde bedelsiz verdi. Bu güzel bir şey. Hisse yatırım alanları arıyor. Borsada ne batmış şirketler var. Özsermayesi kadar zarar etmiş şirketler var. Onlar bile yükseldi. Ne olacağını kimse kestiremez.
Bunu dün akşam güneşe yazdım tavanda kızartma yaptı .Ne zaman ceoema beste yazarım Allah bilir .Benim bestem tutarVIA_G4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa beklenti alınır gerçekleşince satılır şimdi piyasalar bu kasar belirsizlik hakim iken petkim bile yatırım kararlarını ertelerken kimse yarını göremezken ceoem nasıl bir ortaklık ve satın alma yapabilcek ileri görüş ve planlama yapabilecek durumdadır. Herseyden önce şirketin ilerde pozitif yatırım yapacagını satış olabilir veya ortaklık o zaman bedelsiz yerine kasada ki parayı temettü olarak dağıtırlardı yeni ortaga vermezlerdi diye dusunuyorum
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir
Haklısınız, borcu olmayan ve üstüne nakdi olan az sayıda şirket var şu an. % 125 oranında bedelsiz sermaye artırımı da şirketin gücünü göstermektedir. Mutlaka ki yeni yatırım kararları da verilecektir her şeyin ucuzladığı bu dönemde kasasında parası olan tüm şirketler tarafından...
Para işin içine girdi mi? Dostu, arkadaşı, babayı Kardeşi vb kişileri para bir birine düşürür.
Şirkete Çok güvendim fakat güvenim sarsıldı. Biz bir şey yapamıyoruz piyasa belirliyor diye sabit söylemler oluyor. İnanın Maliyetime gelsin arkama bile bakmam.
Şirketin kasasındaki para miktarı göreceli kavram olup kimine göre bir daire parası, kimine göre Deniz yatı vb şeylerin alımında kullanılacak bir miktar parada olabilir. Para miktarı göreceli kavram olup, kimine göre bu miktar az görünebilir.
Parası olmayan borca batık şirketler bile yatırımcılarına kazandırma fırsatları sundular.
Nice hisseler düştüğü yere geldiler. Biz ise sürekli değer Kaybediyoruz. Uykularım kaçtı ve Zararım çok olup, maliyetime gelsin satacağım.
Kasada ki para düşünmeyin adamlar istediği gibi gider gösteriri yıllarca bilanço zarar gelebilir bakın neden temettü dağıtmıyorda bedelsiz hisse veriyor bunu düşünmek lazım bağlı olduğu holding inceleyin derim.gelecekte beklentisi okan yakında halka arz edilen naten bakın inceleyin adamlar neden hisseyi yukarıya taşıdılar.
İnşallah ortak satışı gelmez bu saatten sonra pimi çekilmiş el bombası gibi bekliyor
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir
İnşallah ünal tarım gibi kapanmaz aile şirketinden hoşnut olmadım yinede bulaştım işimiz zor
Ytd
10 günlük takas gruplar çıkmış mal kyde yani bizlerde bedelsiz işi ve citi alıyor gösterilip sonra elden çıkarılması çok kötü bilinçli bir şekilde kağıttan kaçmak moral vozucu bedelsiz hikayeaininde olması sanki patronunda işin içinde olduğunu kuvvetlendiriyor
Ytd
Aile şirketlerinden oldum olası korkarım lanet olası yine bulaştım maliyet yüksek olunca çıkamıyorsun malesef
Ytd
Hissenin esiri olmuş durumdayım. Ocağımıza incir ağacı dikti.
Bedelsiz hisse bahanesi ile kendimi tuzağa düşmüş gibi hissediyorum.
Çok kötü yakalandım hemde tepelerden çok kötü yakalandım.
İnşallah kapanmaz daha kötüsüne razıyım
Ytd
Çok uzun bir yazı yazmıştım ama sildim
geçengünde demiştim birdaha sadece
pasta ve takas paylaşacağım diye
ama duramadım yine yazmıştım
bundan sonra oda yok kalın sağlıcakla benden bukadar
Şu an bist dahil tüm borsalar tepki yükselişinde iken diğer kağıtlar gibi bu da yükselecektir, az ya da çok onu bilemeyiz. Bedelsiz sermaye artırımı da yeni yatırımcıların gelmesine neden olacaktır. Pozisyonundan emin olmayanlar için bu süreç kağıt değişimi fırsatı olabilir. Bence moral bozacak bir durum yok. Herkese bol kazançlar.
Borsa çıkarken tepki verememesi bölündükten sonra endekse paralel düşüşte daha fazla zarar görmemiz olası inşallah aksi olur
Ytd
Şirket bedelsiz haberini kanımca patronla birlikte hareket eden gruplarla birlikte yapıp ellerindeki 2 milyonmalı ky ye sattılar düşünün biraz Citi sözde mal aldı 970 bin lot bedelsiz haberi çıktı ky almaya başladı bunlar hem citideki malı başka kurumlarla verip onlara virman yapıp sıfırladı hemde diğer gruplar mallarını boşalttı son takasta diğerleri yani ky 2 milyona yakın malı aldı ilk 5 kurum 2 milyona yakın malı satacak ky bulmuş oldu ne güzel oyun biraz araştırın anlarsınız 11 lerden beri ky mallandırıldı toplu olmayan mal gruplarca toplanmadan hareket edemez eğer işler yani şirket düze çıkabilirse bu zor kendi yatırım uzmanı diyor sorabilirsiniz Özlem hanım hepimize geçmiş olsun inşallah zararımızı çıkarabiliriz amacım yeni girecekleri bilgilendirmek inanın maliyetim 8,40 ama bazı kişilere yazdıklarım dokanıyor dost acı söyler atasözü
Ytd
Keremcen sen kimsin
Simdi ben satsam ve kagit uçsa