ben destek çalışması yapıyor dedim , umarım 0,50'den döner , biraz da martıya bağlı ama 3 gündür çok fazla satıldı , tahtanın alıma dönme zamanıdır diye düşünüyorum,alıma dönüldüğünde çok fazla satıcı bulamayacağından kademeler rahatlayabilir...
Printable View
ben destek çalışması yapıyor dedim , umarım 0,50'den döner , biraz da martıya bağlı ama 3 gündür çok fazla satıldı , tahtanın alıma dönme zamanıdır diye düşünüyorum,alıma dönüldüğünde çok fazla satıcı bulamayacağından kademeler rahatlayabilir...
Katiliyorum hocam ayrıca bu endex te bukadar diri durmadi bile benim iicn yeterli. Şahsım kanaatim 48 den aşağısı olmayacağı yönde bakalım herkes kendi bilir .
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayrıca Burdan açık yapılmasını dikkate almıyor insanlar . Böyle bir günde açık yapılması normal görünüyor. Önemli olan destek ve stoploss değerinizi iyi belirlemenizdir
Oncelikle anlamamız gereken şey her satış aynı zamanda bir alıştır. Alan yoksa zaten satamazsin :)
Bi ışık görünmeye başladı, çıkış mı, tren mi öğleden sonra anlayacaz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
0,50 destek çalıştı :)
bu martılar 16,00 sonrası gene uçuşa geçecekler sanki...
henüz bu kadar harekete hacim bir hiç...
Bakalım bugun artıda kapatabilecekmiyiz bu arada martiya yaklaştik daha doğrusu o bizd yaklaştı bakalim
Dua edelim martı 60 üzerine atsın buda onun gazına 52 yi bari geçer, kişisel görüşümdür.ytd
Spek beni bekliyordu sanırım :) bi anda hareket geldi inş devamı gelir
sabah olumlu düşünüyorum diye dayağı yiyecektik az kalsın buralarda :)
ben fikrimi söyleyeyim , ikisi de yeşil kapayacak gibi duruyor...
http://www.turizmajansi.com/haber/ge...im-oldu-h16660
Oya hnm seçildi öncelikle Martı yatırımcısına ve MRGYO yatırımcısına hayırlı olsun
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ae6b20337f.jpg
Pasta güzel,böyle bir günde para girişi sağlam,devam ederlerse değerlenir buralar...
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçmişteki hataları konuşmayalım artık yeni bir beyaz sayfa açtık Türkiye turizm için çalışacak ekibi( Ali Güreli, Banu Dedeman, Serdar Bacaksız ..) sağlam Ruslarla ortak otel projeleri vardı hayata geçirir artık...
Ek 1861
Martıgyo nasıl toplamış yapı kredi asıl olay burda yeniden değerleme yapıp 2015 yazında 250 milyon kar açıklayan gyo 0,90 lara o zaman 0,40 dan soluksuz gitmişti yeni otel projeleri geçen sene rafa kalkmıştı şimdi Rus krizi de bitti başkan da bizim zaten umutları kaybetmeyin yeni girecekler şanslı sayılır...
Bugün hayırlı ve bereketli bir gün olmasi dilegiyle . Günaydın . Dünkü pastada para girişi olması ve alanlar arasında ky nin küçük bir miktar gözükmesi beni mutlu etti bakalım bu haftayı nasıl kapatacaz
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4dd43d4945.jpg
Ortaklar günaydın inş yukarı hareketli bol adrenalin li bir gün olur
Alıyorlar 49 basıyorlar 51 istikrarlı alıcı yok,bu benim düşüncemdir ytd
Kötü başladı satışlar çok fazla, umarim telafisi olur.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
martı cok dustu onun toplaması lazım . bakalım hareketlı bır gun olacakmı
Acaba bu tyd başkanlığı resmi olarak yayinlandiginda mi hareketlilik başlar.
Cok satış var.
Ama helal olsun iyi direniyor bakalim. 50 altına düşmüyor.
kim ne derse desin MARTI ve MRGYO tahtaları sahipsiz kalmış. her iki tahtadada açıkçıların işlemleri söz konusu. Band aralığı belirlemişler o band aralığında açığa satış yapıp alttan alarak kar yazıyorlar gibi geldi bana. Tahta sahipli olsa idi açığa satanları çoktan bacağından tavana asmıştı.
Kesinlikle katılıyorum ortak.
Tahta sahiplerinden başkası 1-2 milyon lotla işlem yapabilirmi?
Şahsi düşüncem patronların da kendisi bu işlemleri yapan,bant aralığını dar tutma sebepleri maliyeti kurtarıp kaçmak isteyenlere fırsat vermemek 0,60-70 giderdi yoksa
Arkadaşlar sız borsayı sadece yukarı cıkarken kazanılan bır kurum olarakmı goruyorsunuz? tahta sahıplerı 2 yonlu kazanır . dıkkat edın tum duzeltmelerın olacagı zamanlardakı acıga satıslara . adam tahtayı yukarı surerken nası kazanıyorsa busefer asagı surerkende kazanır. nıye boyle bır seyden mahrum olsunkı yasal bır olay ,?
mrgyo hakkında sahsı dusuncem . 48 stop altı stop degerımdır. 48 altına sarkmasında ıstedıgı kadar oynasın benı alakadar etmez.
grafıkte ıkılı dıp yapmıs goruntusu var ama net degıl varsa yorumlayabılecek olan cok ıyı olur. bılgılenmıs oluruz. ytd
O kadarını bizde biliyoriz. En azindan ben biliyorum. Sadece alim olmadigi için git geller yapıyor. Böyle devam eder.
Bir iki hafta sonra belki çıkış olabilir. İnşallah ben yanilirim inşallah.
İnşallah dostum bekliyoruz bakalım çıkış olur umarım.
Kademe analizlerinde 50 ve 51 kademeleri ful satış görünüyor iş bankası iş cepten anlık kademe analizi görebilirsiniz
48 görmeye görecekte tek güvencemiz orası altı olmaz diye düşünüyorum, kişisel düşüncem
Kapanışı görelim bakalim.
bugun resmen üstünde ölü toprağı vardı .
Şahsi fikrim operasyon bitti
48 ide bugün yarın kırabilir
Zaten Sonra gömün gitsin
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Operosyon falan bitti laflarını yerim sallama. Buraya kadar gelen hisse stop noktasindan daha da aşağıya inemez güven kalmaz. Önümüzde sezon var turizm bu yil canlanıyor. Hisse sahipleri kendi sektörlerinde söz sahibi oldu. Silkelemeyle milletin ellerindekileri alacaklar. Iki gün yoğun satış var buralarda gezmesi normal. Ben dünkü seçimden dolayi tepki verir diye bekledim oda olmadi.