Karadumanin cezası bitsede biraz yazsa morelimiz düzelirdi
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Karadumanin cezası bitsede biraz yazsa morelimiz düzelirdi
Biraz morel bulalım
[https://www]
CHIP Online
Forum
CHIP-LIFE
Eğlence
Sümbülzade Vehbi Efendi Padişaha Yazdıgı Şiir
*
Divan Edebiyatı şairlerinden olan Sümbülzade Vehbi, "rücu" şiirleriyle de ayrı bir ün yapmıştı.
Azm-ü hamam edelim,sürtüştürem ben sana,
Kese ile sabunu,rahat etsin cism-ü can..
Lal-ı şarab içirem ve ıslatıp geçirem,
Parmağına yüzüğü,hatem-i zer drahşan..
Eğil eğil sokayım,iki tutam az mıdır?
Lale ile sümbülü kahkülüne nevcivan..
Diz çökerek önüne ılık ılık akıtam,
Bir gümüş ibrik ile destine ab-ı revan..
Salınarak giderken arkandan ben sokam,
Ard eteğin beline,olmasın çamur aman..
Kulaklarından tutam,dibine kadar sokam,
Sahtiyandan çizmeyi,olasın yola revan..
Öyle bir sokayım ki,kalmasın dışarda hiç,
Düşmanın bağrına,hançerimi nagehan..
Eğer arzu edersen ben ağzına vereyim,
Yeterki sen kulundan lokum iste her zaman..
Herkeze vermektesin,birde bana versene
Avuç avuç altını,olsun kulun şaduman..
Sen her zaman gelesin,ben Vehbi'ye veresin,
Esselamun aleyküm ve aleykümüsselam...
Azm: Toplantı*
Zer: Altın*
Drahsan: Süslü*
Nevcivan: Genç kişi*
Dest: Ayak*
Sahtiyan: Kuzu derisi*
Nagihan: Aniden*
Sadumnan: Mutlu,sevinçli
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
21 e kadar 4/5 bin lot satıcı var yokmu alan
Bende hisse var 20.12 mi belirlemis. Şuan kac atiyorum 20.90 abi alirim kaybedecegim 800 tl olur ama beklerim yani vermeye de niyeyim yok izocam marka degeri var sana yag nescafe selpak gibi. Ytd
Çok ısrar ediyor ver ver diye.. mal benim değil mi? vermeyeceğim
Suan firma %kacina sahip gorebiliyor muyuz bir de bu is ne kadar daha devam eder
Şirket bana gönderdiği mailde SPK 5 yıllık ortalama alabilir demişti .SPK 20.10 dedi fişi çekti .Dua edelim mal bir yerde toplu olsun çağrıya verilsin.bence toplanan mal yok ama cikmadik candan ümit kesilmezmiş.
Bu fiyata satmakta sanırım salakliktir.
Zaten 20.10 a 3 yıl alım garantisi var
25 TL ye vermezsek bu durumu hakketmişizdir
http://share.matriksdata.com/share.a...08152039464794
saatlık sıkışmış,hacimde yok,
Beklemeye devam o kadar rahatım ki ohh mis inat değil mi sonuna kadar devam
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Su hale bak ben bile suan 1000 tl yakin zarardayiz.
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cagriya cevap gelirse belki hepimiz icin en hayirlisi olur.%98 ulasirsa ozaman ortakliktan ayirma gundeme gelicektir.
Çağrıya kim verir nasıl olcak bu fiyattan zor.bunlar ky yı kistirdik ayagindalar en fazla 1 yılda herkes verir 20.10 dan toplamış olurum ayagindalar.
Sonuç cikmasada cimer ve bimere bu haksızlığı yazın.bu saatten sonra ne olur.
Patron SPK sayesinde bizi kistirdi.borsa disiinda bir şirkete kim ortak olur .herkes en geç 6 ay içinde tahta kapandıktan sonra 20.10 a verir .patron muradına erer .
Ama ben 20.10 a vermicem.kapali tahta bir şirkete ortak kalacam.en azından borsada para kaybetmekten speklerle uğraşmaktan iyidir 98 bulsa keşke ama varmı ihtimal sizce.kendileri adım atarmi .
Sayin garip borsaci benimde ayni tahminlerim dogrultusuda bu.yanliz sunu belirtmek gerekir diye dusunuyorum.bistden cikmak icinde izin almasi gerekmezmi diye dusunuyorum.birde cagriya cevap gelmezse belki bir umut gonullu cagri yapabilirmi?
Üstadım bu hak yiyen SPK 20.10 dan çağrı yapıp kottan çıkmak için biste basvurabilirsin dedi.
Aynı şekil borsa istanbulada magduriyetimizi belirtir 3/5 mail attım
Ancak bu kuruumlar isadamlarina ozellikle yabancılara calisiyor öncelik veriyorlar
Kim bilir belki cumhurbaşkanından ayarlamışlardir işi
Allah sağlık versin
20.20 yi gördük hadi bakalım borsa yatırımı uzun vadeli olur Karaduman
bugun biri serbest emir verdi.kademeler bos oldugu icin direk 20.20 gordu.
Simdiye kadar sadece 503 lot islem oldu.
Adamlar bağlamış işi dahada vicdansız olsalar hisseyi bir anda 5 TL de tutup 1 ay sonra 5 TL den basvururdu nasılsa SPK emirlerinde
Ne acayip ya sabah 100 lotla 20.20 oldu hisse
Anladığım bu hissede ki yatırımcı profili pek suya sabuna dokunmayan kişiler.spk ya bile cok az basvuru yapılmış çoğu profilin maliyet 21 TL ve altı.
Şirketi arayan yok soran yok herkes halinden memnun
Dilek hanım işi bırakmış şirkette yatirimciyla ilgilenecek kimse yok
Bunu bilen bile yoktur belki çünkü şirketi arayan yok soran
Bistte aslanlar gibi kaseyi basar geçer
Bu saatten sonra 20 yıl ortaklığı göze alacaz.bu adamlar kistirmis 20.10 dan neden 21 e alsinki
En fazla borsa dışına çıkar yattirimci 6 ayda sıkılır 20.10 dan gene alır .hatta 3 yıl bekler gene 20.10 dan alır
Burada şirketin patronun suçu yok herkes kendi menfaatini gözetir
Burada SPK insannlari gaspettirdi
20.92 94 ve 96 da 9000 lot satıcı var panik işte
Dilek Hanım önümüzdeki hafta geliyor...MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maşallah maşallah borsa yeşil bu da yeşil normalde kızarık olmalı
Aynen sasirmamisim dilek hanım temelli gitmiş onermi ondermi biri pazartesi basliyormuş
evet 60-70 diye yazıp çizenler mutlumusunuz 20.12 ye değdi değecek buralardan bir kişi bile satsa bunun vebalini nasıl ödeyeceksiniz kara kara onu düşünün karaduman ve tayfaları umut tacirliği yapmışlardır görevleride anlaşılan sona erdi yazıklar olsun
Ben şahsen 60-70 den aşağı vermem, şirket ile ortak olayım ne olacak...İlerde belki 3-5 sene sonra şirket 1000 den almak ister...Yine vermem...İlerisi çok parlak...100 bin TL ye ha arsa almışım ha ortak olmuşum...YTD...
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20.30 da çok satıcı var .20.10 a kilitkencegime 20.30 veriyor adam
spk kına yaksın Allahindan bulsunlar çok kötü bir haksızlık yapıldı
Ama birazda kabahat bizde 5 yıllık ao su 26 Tl hisse 25.30 olmuş 1 TL iciin riske girdik .bu riske girmeyim 24.50 25.30 arası satmaliydik
Sayın pozitif maşallah maşallah tutturdunuz tebrikler... bundan sonra ne olur izo ya ortakmıyız buradan verilmez de artık
Kimse hikaye yaomasiin herkes ben vermem ben vermem diyor borsadan çıktımı herkes koşa koşa vermeye gider bakacak hisse yok.pisimolojik olarak
Dostlar geç kaldınız en azından spk BİMER cimere adil olun diye 4/5 mail atacaktiniz.
Karaduman gibi yok takasin şu kadarı onda bunda diye mail atmicaktiniz.
Karaduman gereksiz işlerle burada milleti oyaladı
Bu hisse 19 Lara baskı kurabilir milleti 20.10 a kistirmak için çok pis bir batağa saplandik.
Bu saatten sonra her koyun kendi bacağından asılır
Benim 70 bin TL zararım oldu maliyet 23.15 24 bin lot
Spk da bu işleme onay veren zaat Sana ne diyelim .......
Keşke sen dinlemeseydin Karaduman ve tayfasını. Baksana elinde 23,70 den hisse var. Çok biliyordun madem satsaydın. Psikolojik savaşın birinci aşamasında başarılı oldular kimse satmıyorsa da milleti almaya korkar hale getirdiler.Daha olup biten bir şey yok.Bi çağrı başlasın bakalım 98 i bulacak mı? bulursa boşuna üzmüş olursunuz kendinizi. Bulmazsa bu şekilde borsadan çıkan ilk şirket olacak. O zaman herkesle hak aramaya varım. Avrupa insan hakları mahkemesine bile başvuralım. kimsede hakkımızı bırakmayalım.Ama bi sakin olalım bence.
gerçi ilk şirket mi emin değilim. Bu ilk 30 günlük ortalama maddesi geldiğinde bir sürü şirket sıraya girmiş kottan çıkmak için. 2014 ün sonuna kadar başvuranlar bu şekilde çıkabilmiş anladığım kadarıyla. Sonra haberler var işte 30 gün ortalama ky yı çok mağdur ediyor değişecek diye ama değişmiyor. Ama bu kottan çıkmayı zorlaştırmak için 98 e ulaşıp çıkma kuralı geliyor ama ne hikmetse izocam bu kapsamda değil. çok ilginç geliyor bana.Bu durumun tek sorumlusu bu konudaki yetkili merciler. değiştir 30 günlük ortalamayı. yıllarca borsada işlem görsün 30 günlük ortalamayla borsadan çıksın. Yapılan işin elle tutulur yanı yok. Bu şirket böyle çıksın Noel Baba dahil herkese şikayet dilekçesi göndereceğim.
arkadaşlar beni bir konu dikkatimi çekti ortaklık yapısıyla ilgili:IZOCAM HOLDING A.S. * 23.324.476,84 95,07
DIGER HALKA AÇIK KISIM 1.209.666,51 4,93
Izocam Holding AS´ye ait Izocam Ticaret ve Sanayi AS´nin paylarinin ana ortaklara göre dagilimi ise asagidaki gibidir.
Alghanim Izolasyon Ticaret ve Sanayi A.S (%50) 11.662.238,42
Saint Gobain Weber Yapi Kim. Sanayi ve Ticaret A.S. (%50), 11.662.238,42
Gelelim en önemli kısmına mevcut durumda bunların gerçek ortaklık yüzdesi %47,535 oluyor. Bizdeki hisseler ALTIN HİSSE bunları alan ortak yani %51 bulursa bildiğim kadarıyla daha fazla söz sahibi oluyor A.Ş. kanunu incelemem lazım kafam karışık.YTD
aklınca dalga geç, tutturduğuma sevindiğim yok bende malda yakalandım keşke karaduman haklı çıksaydı ben sadece uçuk kaçık teorilerine kızdım keşke sizde insanları uyarsaydınız bu saatten sonra yapacak bişey yok ölmüş eşek kurttan korkmaz garanti fiyat var ortada diyemiyorum bunların işi belli olmaz altına da sarkıtıp ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışacaklardır hakkımızda hayırlısı olsun
ben karadumanı dinlemedim sadece beklentiye oynadım hatta başarılıda oldum bir kaç kez al satla karlı alışveriş yaptım fakat en son 23.70 ortalamayla malda yakalandım açıkçası spk en azından 25 üzeri fiyat çıkarır diye düşündüm hata ettim asla çok bilmişlik yapmadım karadumanın komplo teorilerine karşı çıktım bilsem malda yakalanmazdım madem öyle bana değilde bilmişlerin öndegideni karadumana bi kaç laf etseydiniz ya
Şu anki durumda bunun ne alakası var borsadaki izocamin dışarda izocam holding adında bir sahibi var bu adamlar izocam holdinge yüzde ,50 yüzde ,50 ortaklar.is ve işlemleri dışardaki izocam yaptığına göre iki ortakta dışardaki izocama yarı yarıya ortak olduğuna göre ne alırsa yari yariya ne satarsa yarı yarıya sürekli eşit degisim olur
Lütfen Karaduman gibi olmayan seylere odaklanmayalim
Varsa yapmak istediğiniz bir durum cimer ve borsa İstanbul'a mail atalım
Benim ümidim yüzde 0 da olsa borsa İstanbul'a bu şirketi kottan çıkarmayın ben biste kayıtlı diye ortak oldum adil bir fiyatta odrnmeedi lütfen bistten kottan çıkmasına izin vermeyin diye yazdım
Son şans borsa İstanbul
Yada patron 98
İki secenektende ümidim yok ama genede biste cimere mağdur oluyoruz hırsızlık yapıyorlar spk da buna izin veriyor derhal bu işlemin iptalini istiyorum diye yaziyom hergun ama bir umut
https://www.borsaistanbul.com/kurums...iletisim-formu