*rusya dışişleri bakan yardımcısı: Abd'nin karadan karaya seyir füzeasi test etmesi üzüntü verici
*rusya dışişleri bakan yardımcısı: Washington askeri gerilimi tırmandırıyor
Printable View
*rusya dışişleri bakan yardımcısı: Abd'nin karadan karaya seyir füzeasi test etmesi üzüntü verici
*rusya dışişleri bakan yardımcısı: Washington askeri gerilimi tırmandırıyor
*tüik: Konut satışları temmuz'da yıllık -%17,5 (önceki -%48,6)
*tüik: Ipotekli konut satışları temmuz'da 13.064 (önceki 7.319)
*tüik: Ipotekli konut satışları temmuz'da yıllık -%57,0 (önceki -%84,6)
*tcmb: özel sektörün yurt dışından sağladığı kısa vadeli kredi borcu haziran'da 12,4 milyar dolar (önceki 12,0mlr)
*tüik: Yeni konut satışları temmuz'da 38.931 (önceki 23.265)
*tüik: Yeni konut satışları temmuz'da yıllık -%32,4 (önceki -%59,2)
*tüik: Ikinci el konut satışları temmuz'da 63.305 (önceki 38.090)
*tüik: Ikinci el konut satışları temmuz'da yıllık -%4,5 (önceki -%38,9)
*tüik: Yabancılara konut satışları temmuz'da 4.192 (önceki 2.689)
*tüik: Yabancılara konut satışları temmuz'da yıllık %46,7 (önceki %30,5)
CB yine yaptı yapacağını,sen sistemi devamlı kaşırsan,piyasada seni kaşır.
Dolar 5.69
Sterlin 6.90...en fazla yükselenlerden.
Dolar 5.47 olduğunda havaya zıplayan yalaka,yalamalar nerede acaba ???
İçişleri Bakanı Soylu: "Hukukun ve demokrasinin en temel görevi, milletin verdiği temiz oyları teröre istismar ettirmemektir."
İçişleri Bakanı Soylu: "Terörle demokrasi arasına bir meşru kanal açmaya çalışanlar sorumsuzluk işlemektedirler."
20 Ağustos 2019 Salı 10:43
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 3 belediye başkanının görevden alınmasıyla ilgili açıklama yaptı. Soylu'nun konuşmasından satır başları şöyle:"Bir meşru kanal açmaya çalışanlar suç işlemekteler. Hukukun demokrasinin en tmel görevi milletin vermiş olduğu temiz oyları teröre istismar etmemektir. Bizim devlet olarak görevimiz budur. Bundan yoksun kalırsak ne demokrasi ne devlet ne hukuk kalır. Türkiye belediyeler üzerinden özellikle terörün merkezi haline getirilmeye çalışıldı. Buna kurallar anayasa belediye kanunları süreç bir cevap verdiğ bir daha bunu tekrarlamayın dedi. Demokrasiyi istismar etmekteler." Kaynak: Soylu'dan kayyım açıklaması
hangi oyun temiz hangi oyun kirli olduğuna ben karar veririm diyorum..:vk:
Kars Belediyesi Eşbaşkanı Şevin Alaca’nın evine polis baskını Kaynak: Kars Belediyesi Eşbaşkanı Şevin Alaca’nın evine polis baskını
Evrensel gazetesi yazarı ve edebiyatçı Ayşegül Tözeren, dün gece saatlerinde evine yapılan baskınla gözaltına alındı. Kaynak: Yazar Ayşegül Tözeren gözaltına alındı
Sanırım bu hareketler,kızım sana söylüyorum gelinim sen anla !!!... CB önce ne demişti camide,onları topal ördek yapacağım,bu şahıs yok olmadıkçsa devamlı güç bende diye dediklerini yapacaktır,birde demokrasiden bahsediyorlar,hangi demokrasi olsa,olsa diktalık olur,zamanında bu ülkeye Fetoş-PKK-yaramaz çocuklar İŞİD'di kim bela etti ???,esas yargılanacaklar kim ???
Borsa ve dolar beraber yükseliyor,anlayan beri gelsin:notr:
Bebecanı abd sopa olarak kullanabilir mi.???
Hikaye şu:
Bir baba öz oğlu ve evlatlık olarak aldığı bir çocuk düşün.
Baba çocuğun kendi görüşleri doğrultusunda yetismesini istiyor.
Ama çocuk asena gibi kıvırıyor.
Baba da onu cezalandırmak istiyor.
Disliyor ve diğer çocuğuna onu dövmesini söylüyor.
Şimdi burda olay diğer çocuk yaramaz çocuğu dovecekmi..
Yoksa iki çocuk menfaat icabı aralarında anlaşıp babalarına karsimi gelirler.
Yada Baba araya girip ya sen şimdi onu doversen daha çok huzurumuz kaçacak deyip onu itibarsizlastirip yurdami verir.
Dolar 5.74
Sterlin 6.96
Doları ve sterlini ucuzdan verdik:(
Adana C almıştık 1.02 maliyetli 1.13 postaladık,o bile 1.17 yaptı:whistling:
Sayın Refaba affınıza sığınarak,dolar başlığındaki hararetli bir tartışmadan buraya geldim,ilk gönderi sizinki;karı gördün mü tüyeceksin..:kahkah:tam bende ekleme yapacaktım,Allah şirretinden korusun,hakikaten öylesini görünce tüymek lazım diye,sonra yazınızın tamamını okuyunca vazgeçtim,saygılar...:)
yurt dışı azda olsa kırmızıya döndü.bu kadar döviz artışı ve yurtdışındaki negatif görünüme rağmn bist in yukrı gitmesi pala nın kötü niyetler beslediğine işaret ediyor bence..
Kimsenin taktığı yok bunları, Hafız Esad'a 3. ordu komutanı almaya biz geliyoruz dediğinde, Hüsnü Mübarek zor yetişmişti Suriyeye geliyorlar diye!
Simdi ise, zurnanın son deligi olduk!
Tarım ve orman bakanı : İzmir’deki yangın 2 gün 5 saat sonunda kontrol altına alındı , soğutma çalışmaları sürüyor
Bakan Pakdemirli : Yangına müdahalede dünya lideriyiz , bunu biz değil kurumlar söylüyor .
Edirne'de, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkma hazırlığındaki 268 düzensiz göçmen yakalandı.
İl Jandarma Komutanlığı ile 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığına bağlı hudut birlikleri, sınırı kaçak geçmeye çalışan gruplar olduğunu tespit etti.
Enez, İpsala, Uzunköprü, Lalapaşa, Meriç ilçeleri ile merkeze bağlı sınır köylerinde yapılan denetimlerde Irak, Afganistan, İran, Filistin, Cezayir, Bangladeş, Pakistan ve Suriye uyruklu 268 düzensiz göçmen yakalandı.
:kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::kahkah::k ahkah::kahkah::kahkah:
ulen girerken yakalamıyorsun çıkarken niye engelliyorsun????? biz insan değil miyiz bizi bu göç dalgasından korumuyorsun da avrupalının nazik g...nü koruyorsun???????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????
Bakan Pakdemirli : 11 .11 2019 saat 11’de ayni anda 3 milyon fidan dikerek Guinness rekor denemesi yapacağız , bu yangın sebebiyle de burada giden dikimi yapacağız . Tüm vatandaşlarımızı bu fidan dikimine davet ediyorum .
Bakan Pakdemirli : İzmir’de yaşanan yangının çıkış sebebiyle ilgili adli kuvvetlerin şu ana kadar elde ettiği bir bilgi yok . Ben şahsen iyi niyetli bir durum olduğunu düşünmüyorum ama elde edilen bir bilgi su an icin yok .
Bakan Pakdemirli : Yaklaşık 500 hektar bir alan yangından etkilendi