:kahkah::kahkah:......
Printable View
Disarda yeme onerisi olarak balkonda yiyin diyor 😃😃😃😃
Excel yapıyor getiriyi sağ olsun Hocam çok sorun değil.
BIST Ucuz geliyor. Ona giriyoruz. Sonra daha ucuza iniyor uzun vadeli yatırımcı oluyoruz :)
Hisselerin banka kısmında tetikteyim. Orada %3-5 kazanç sağlayınca vedalaşıyorum. Bu nedenle bu ara nakit az oldu niyetim aslında daha fazla TL nakit ve sonrasında da $.
Altını kaçırınca gümüşe girelim dedik, altın/gümüş rasyosu bir daralmadı. Bekler olduk. En güzeli bu aralar uygun fiyatlar $ toplayıp junk bono tabir edilen Türkiye gibi ülkelerin eurobondlarında fırsat kollamak gibi geliyor.
TL faizlerde buralar dip mi daha iner mi bilemiyorum...
Verim biraz düşük olacak tabiki ama konforluRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizin dağılım nasıl peki üstadım?Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Est ben de dolara erken girdiğim için mevduat faizinden oldum neyseki ful girmemistimRedmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İTO: İstanbul'da, Ağustos'ta perakende fiyatlar yüzde 2,53 arttı !!!
https://www.bloomberght.com/ito-ista...-artti-2231663
Battaniyeleri, polarları, yün çorapları, terlikleri hazırlayın !!!
KOMBİ lere yüklenmeyin bu kış...
İstanbula son 2 senedir doğru dürüst kar bile yağmadı sayılır...Kışlar yine iyi geçiyor...
Son tablolara göre MK 35.7 üzeri yapmış 3 tane fon var TCD,TGA ve YFV :)
Ustad gecen borsa dustu ama tcd 400 yapti
Yani borsa cakilirsa tcd duser demek anlamsizlasiyor...ayrica borsa son bir yilda hep kuvvetlendi ama tcd nin gecmisine bakarsak bu kuvvetlenme zamani baya bir dusmus
Bunu portfoy yoneticisine bagliyoruz ama tcd yi sadece biz takip etmiyoruzki
Ataga kalkmis fonu surekli dususe gecirmek ceo nun isine son vermeye sebep olur
Portfoy yoneticilerinin cv lerine baktim
Gecmisleri kuvvetli
Umarim ne yaptiklarini biliyorlardir...
12 Eylülde bizim MB
17 Eylülde de FED faiz indirecek
bakalım ne olacak halimiz
Ne çok toplanıyor bunlar yahu
Pangaci ustadim
Izmirden bir urun alacagim instegramda buldum
Lakin kisi odeme sonradi gonderirim diyor
Sizden reca etsem size eft yapsamda kargoya verildikten sonra siz odeseniz olurmu???
Arjantin bir kez daha sermaye kontrolüne gidiyormuş.