Bunlar bu kadar rezillik sonrası hiç ev falan satabilecekler mi çok merak ediyorum, yatırımcı ölmüş gömeni yok, müşteriyi dövüyorlar haberlerde gördüğümüz kadarıyla, borsa +3 gitmiş bu sıfır sıfır sıfır, bunlar ne yapıyor?
Printable View
Bunlar bu kadar rezillik sonrası hiç ev falan satabilecekler mi çok merak ediyorum, yatırımcı ölmüş gömeni yok, müşteriyi dövüyorlar haberlerde gördüğümüz kadarıyla, borsa +3 gitmiş bu sıfır sıfır sıfır, bunlar ne yapıyor?
Şuraya yazanlardan hepimizi toplasak kanimca topu topu 200 bin lot eder kanımca. Inanıyormusumuz adamların dersinin biz olduğuna [emoji3] büyük atlar savaşı bu, eşşeklere yer yok
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
senin buradaki yazın üzerine mynette haydar sen gundwane misin diye sordum sormaz olaydım adam bir daha yazmadı hayret verici bir olay buradaki bazı yazılarını da okumuştum araştırdım geçmişini gundwane sanki patronu ayırarak yorum yapmıştı ancak mynette haydar o ise en azından benim veya değilim der ya da görmezden gelip yazı ve yorumlara devam ederdi tamamen kesti , bence captainfx milletin lotunu öğrenmek için zarfliyor ama şöyle soyliyeyim 100 bin lot üzeri tutan en az 5 kişi vardı o yüzden boş konuşma captain fx simdi sattılar sa bilmem
onun gundi olduğunu tahmin ettim, çok sırıtıyor, zaten gittim inşaatlarını da gezdim diyordu sinpaşın, bildiğin avukatlığını yapıyordu bunların, muhtemelen bunlarla ahbap falandır.
burada bir de onun bunun elindeki lotları öğrensen ne olacak, işte bütün takaslar görünüyor, kabaca tahmin et işte bu manipülatörlerde ne kadar lot var diye.
2 yıldır mahkemeye gidelim diyorum, ipleyen yok
düdük gibi adamasınız desem alınırsınız bu yüzden sabır diyorum. Kendim dahil götü bıklu 1 milyon kot desen ne olur. Adam aranasını satsa kapatır. Sabır edin sabir içeceğiz bu çorbayı. Parası bol olanın, sıkışık olanın derdi büyük olur. Yoksa babama atlar düşünsün [emoji1]
Heryerde ayağıma dolanma zengin sermaye yaltakçısı. Göreceğiz el mi yaban bey mi. Boşalttığımda atarım hesap özetini nerene kaçar bilmem
İkonun da hayır yok emek hırsızı. Yatırımcı ol otur aşağı. Yok beklemem dersen dolanma burda milletin ayağına. Gerçi senin gibi adamla ancak maytap geçilir ama o ekstreyi sokacam sonunda gözüne. Buarada dikkat et resimde çuvalın patlak vermiş
Her yerde ayağıma dolanma derken başka nerde dolandı ayağına sanki haydar sen missin gibi geldi bi an ,investor 2014 için sermaye yaltakcisi lafinin mesnedi nedir burada ben öyle bir tavır gozlemlemedim ,dava açmaktan soz ediyor yaltakcı olsa niye etsin bi açıkla düşündüklerini ve varsa bildiklerini
sağlık önemli ama paramızı eritiyor bunlar, bunlara karşı bütün yasal haklarımızı kullanmamız lazım, o kadar proje satılıyor paralar nerede? hep borç hep borç...
aracı kurumların gyo net aktif değer tablolarının yıldan yılan incelerseniz korkunç bir durumla karşılaşacaksınız: sngyo net aktif değeri yıldan yıla ufalıyor, peki bu nasıl oluyor? işte bunun için mahkemeye gidelim diyorum.
isterseniz tek tek de buraya sıralarım o aracı kurum net aktif değer rakamlarını.
Ben varım nasıl organize olacağız mahkeme için?
burdan daha seviyesiz bi topik varmı?
Genel kurul henüz belli değil sanırım
Endeks 90 bini geçmiş..Bu da ergenlige yeni adım atmış gibi kendi kendine oynuyor..59 yık tekrar al 60 yak tekrar 58 yak
Oturup beklemek lazım küçük balıklar 🤣🤣
Omer Öcal demek küçük balıklar ha Abdullah Can mi demek lazim ,haydar mi yok ama haydar seni ismen de tanıyor , haydar başka biri o zaman , demek beni şikayet ettin ha forum yönetimine demek dokundu ha bir yerde olaki görüşürsek sana özürlerimi şahsen sunacağım
Bu kadar süründeren başka kağıt var mı acaba ? Kalanlara sabırlar diliyorum. Bu işkence bitmez avni olduğu sürece
[emoji3]🤣[emoji3]🤣[emoji3]🤣[emoji3]🤣[emoji3]yAşasın 23 Nisan neşe doluyor insan
asıl borsa gümleyince göreceğiz hanyayı konyayı
servete de hükümete çok yakın adamları almışlar. güzel yerinizi sağlamlaştırın iyice.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/600487
bunların ikisi de finansçıdır, inşaat sektörüne uzaklar.
Kerem Alkin'i bilmem ama Fatih Keresteci'yi kısmen tanırım, hükümete yakın biri değil
Kerem alkin finas cı ayrıca cumhurbaşkanı ekonomi danismanidir.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Namussuzlar yine 58 kapamayı başardılar
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fatih keresteci 2014 Özak gyo nun genel müdürü idi bilgine but z
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özet Bilgi
Arsa Alımı Hk.
İlgili Şirketler
[SNGYO]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Evet (Yes)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimiz tarafından İstanbul ili, Beykoz İlçesi, Anadoluhisarı Mahallesi, 37 Ada 76 Sayılı parselde bulunan 98.966,52 m2 yüzölçümlü arazi satın alınmıştır.
Arazinin 96.754,77 m2' si için toplam 128.866.272,83 TL ödenmiştir. 2.211,75 m2 si için ise arsa sahibi payı %40, Şirketimiz payı %60 olmak üzere kat karşılığı inşaat sözleşmesi yapılmıştır.
Arazinin mevcut durumu ile piyasa değeri, değerleme firması tarafından 155 milyon TL olarak takdir edilmiştir.
Değerleme raporu ekte yer almaktadır
Piyasa değerini %25 iskontolu bildirmişler haberiniz olsun [emoji3]
Yeni arsa almisiz helal en iyi yatirim topraga yatirim ama Milyar dolarlar konusulan araziler derken hisse 0.58 pehhh
Elephone P8000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortaklar, Açtım Beykoz Belediye Sitesini, arsaya baktım, ahan da linki:
http://webgis.beykoz.bel.tr/imarduru...parselid=24589
Parselin Plan Fonksiyon Bilgisi :
1/1000 UIP : ASKERİ STRATEJİK ALANI.
NE İŞ?
1- türkiyedeki şirketlerin sanayicisinden inşaatçısına, koçundan sabancısına hepsi tel maşadır, müsebbibi ara eleman ülkesi olmamız ve genel olarak taşeronluk yapmamızdır.
2- bizdeki şirketlerin kazançlarını, medeni ülkelerdeki fırsat eşitliği ve hür teşebbüs iradesiyle mütemmim kazanma biçimleriyle kıyaslayamazsınız.
3- piyasadaki o gördüğünüz allı pullu inşaat firmalarının hepsi mahalle arası apartman inşaatından gelmiş, bir çoğu inşaatçı olmayan, inşaatçı olanları da ne yeterli teknik bilgiye haiz ne de yetkin elemanlardan oluşur, biraz teknik gerektiğinde hemen yurtdışına koşup oradan hizmet almak zorunda kalırlar, yaptıkları işler basit inşaat ve sanayi montaj hizmetleridir. sanayiide de fark yoktur.
4- türkiyede iş yapan sanayicisinden inşaatçısına en büyüğünden en küçüğüne, siyasal erkle yakın ilişkilerden ve ihalelerden nemalanır, bugün a partisi 20 yıl önce b partisi 40 yıl önce c partisi olur,
yani bu adamlar eşşek bağlasan para kazanacak pozisyona doğal olarak haizdirler, varlık sebepleri ülke kaynaklarının aşırı derecede sömürülmesi olmasından sebep duayen muayen değildirler.
20 yıl önce bu ülkede söz sahibi inşaat firmalarının bugün bir tanesi bile yoktur mesela. yaşı biraz genç olanların haberi bile yoktur.
son olarak duayen kelimesi, türkçede yeni yetme tv sunucularının cahilliğinin ve dahi eblekliğinin halka sirayet etmesiyle yanlış kullanılmakta; şu sonradan görme mütayit tayfanın bi apartman dikip adını bilmem ne konakları koyma acuzeliğindeki gibi, kavramın içi boşaltılmakta ve bayağılaştırılmakta.
bir sektörün bir tane duayeni olur, o da çoook az kişiye söylenir, askeriyedeki mareşallik gibidir. mesela operation systems denince, konvansiyonel sistemlerde bill gatesi alternatif OS için steve jobs ı duayen gösterebilirsiniz.
yani sözün kısası, bir türk şirketinde çok ıncık cıncık yapmaya gerek yok, duayen muayen hiç yok. ayrıca sinpaşın genel müdürü olan kadın bizatihi pazarlama elemanlığından gelmekte cvsinden gördüğüm kadarıyla, a firması gıda toptancısı, b firması kara para aklayıcısı olabilir.
ve dahi duayenliğe muayenliğe ihtiyaç olmaz. nasıl vergileri ayarlatamasyon yaparız nasıl neyi kaparız bilmesi gerekir, o yeterlidir.
sonuçta burası amerika değil yapılan iş sadece; apartman dairesi, civata,tişört, montaj araba, yurtdışından alınan siparişin şartname ve dizayn doğrultusunda ecnebinin talebi ve kontrolüyle üretildiği bir mahal.
saygılar,
duayen: herhangi bir alanda üzerine tanınmayan,o alanın en donanımlı,en bildik,en uzman kişisi. ilk olan kişi.
kıdem bakımından başta gelen, bir meslekte yaşça ve kıdemce kuvvetli olan kimse