A1 yabancıyı yaklaşmışken bütün aldığını verecek galiba
Printable View
A1 yabancıyı yaklaşmışken bütün aldığını verecek galiba
Bizim spek çok zengin degil galiba yükseltip satıp tekrar aşagıdan alıyor hak veriyorum yanına paralı birini daha bulsa keşke böyle şeylere gerek kalmasa çıktıgı yerde kalsa. hareketlerini ezberledik gayri yardımcı olmak adına al sat yapmıyorum
Çok şükür A1 malı bitirdi
Spek bey en fazla 10 gün daha süründürürsün koca şirketler az kar açıkladıgı halde uçtular sen yokuş çıkar gibi zorlanıyorsun gibi yapıyorsun halbuki 10 üstü çok alıcı çekecek bir hissesin bakmıyorum ekrana tamam istediğini yap sana on gün müsaade
Şirket nihayet bilançoyu açıkladı hayırlı olsun 1 991 000 kar açıkladı barış Göktürk bey bir daha açıklama yaptığında ilk çeyrek bilanço çok iyi gelecek deme bari zarar açıklamayacaz de de fazla beklenti oluşmasın seni de ögrenmiş olduk demek ilk çeyrek 2 milyon kar 2. Çeyrek zarar kar yok gibi 3 çeyrek 2 milyon kar 3. Çeyrek en fazla 3 4 milyon kar edeceksin toplam yaklaşık 7 8 yıl sonu hedef anlaşıldı. Haber gelmeden birileri bilançoyu ögrendi yoksa hisse 10 u devirecekti. Patron iyi niyetinden şüpheliyim insan cuma mı açıklar bilançoyu. Bari yarın hissene sahip çık. Elimizde genel kurul kaldı yüzde 200 bedelsiz sermaye artışı. Şirket kötü degilde spekin insafına bıraktın bizi barış bey.
Barış bey bütün parayı hammaddeye yatırmıssın biraz kar edeyim diye bari faizler düşük kredi falan çek de iyi bir yatırım yap aynı fabrikayla bedelsiz de versen bilanço büyümeyecek şimdi 2 geldi piyasa iyi olsaydı 4 gelecekti şirketi büyütmeye bak yüzde 200 bedelsin 130 milyon birde yüz de yüz bedelli tamam kredi çekmeden şirketi büyütecek de kredi ile de olur bu işler yeni haberler bekliyoruz sizden iyi akşamlar
Yasin Bey,
Şirketin bu gün açıkladığı bilançoya göre, Sizin yaptığınız analizden anlaşılan Yarın hissede büyük bir çöküş olabilir mi?
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimsenin vebalini alamam ama patron bilanço çok iyi gelecek diye röportaj verdi çok iyi gelecek demek 2 milyonmuymuş biraz oradan hayal kırıklığı oldu yoksa zarar açıklamadı artı haftaya genel kurul yapılması için haber akışları başlayacak haziranda genel kurul yapılacak sözde yüzde 200 bedelsiz sermaye arttıracak milletin elindekini almak için korkutabilirler başka bir sıkıntı görmüyorum
şirket açıklamada bulunmuştu zaten. geçen seneye kıyasla ciromuz %5 yukarıda denilmişti. bunu şöyle değerlendirebiliriz, gelecek bilançolarda şirket önceden bir görüş bildirirse eğer, geçen seneye kıyasla tahmin oluşturulabilir. ikinci çeyrekte işler birinci çeyreğe göre daha durgun olduğundan belki hafif zarar bile gelebilir ancak şirket, değerini korumayı iyi biliyor. önümüzdeki süreçte fiyatlar baskı altında kalsa bile ekonomi açılması haberi piyasa fiyatlarını tutmalı. yine de şirketin mevcut hengameden iyi çıkacağını düşünüyorum. böyle bir dönemde değerini koruması çok önemli.
Yok bunların birbirlerinden farkları .. Çok iyi bilanço gelecek görürsünüz diyor, gelen kara bak .. Alay ediyor gibi geldi bana !!
Bendeki imajlarını kaybettiler sizi bilmem .. Sermaye artışı laflarına da inanmak zor bu saatten sonra .. Benim için veda zamanı . Bereket versin iyi kazandık , ama hayal kırıklığı yaşamak aklıma gelmezdi gerçekten .. Çok tşk ederiz kendilerine zarar açıklamadıkları için !!!
Kalanlara bol şanslar .
Barış Gokyurk beyin babasına sesleniyorum. Lütfen oğlunuz Barışi tv . Tvıter yotube da bilanço kar bedelsiz gibi konularda yapmasına yasak getiriniz.Oğlunuz ne diyorsa tersi çıkıyor.siz eniyisi pandemi döneminde 65 yaşındakiler gibi eve kapatip hem sirkete hem bize zarar vermesine engel olunuz.
Buda bize ders oldu Barış spekten beter çıktı . Birazda bizde saflık oldu patron ve spek beraber hareket eder hep bunu unuttuk ikisi milletin eline verdi.Barış şimdi rahat uyu emi...
hisseyi bekleyerek hata yaptım 1-2 gunde 80-90 kurus marj verıyor al sat yapcaz gececez biz bekliyoruz niye eskı sevıyesıne gelecek diye
borsa her zaman geleceği satın alır unutmamak lazım.
şirketin geleceğinin iyi olacağına inanan tutacak inanamayan satacak.
Neler geldi geçti; bu günlerde gelip geçer.Herşey aynı kalır zannedip neler kaçırdım bu hayatta egeen 5 tl olduğunda çok yükseldi deyip satmıştım 700 tl oldu .Kozaa 1,70 den alıp 2.80 sattım 10 tl oldu ve o zamanlar büyük paralarla alıp satıyordum.1000 000 adet kozaa vardı mesela sonra bütün parayı halkbank ta zarrab olayında; mgros ta faiz artacak döviz düşecek faaliyet dışı kar yazacak hesabi yapıp tam tersi olunca batırdım.Daha sonra faiz yükselttiler ama artık öpülmüştü dudak ve artık davası da olmuyordu.
Şimdi küçük çapta çırpınıyorum bakalım.
Tüm bunlardan sonra şunu öğrendim ki iyi şirkete yatırımı yap yat bekle; bence eğer yöneticiler alavere dalavere yapmazsa yksln
1- 2 sene içinde egeen gibi bir şirket olacaktır.
Düşünsenize bu salgın olmasaydı şirket normal çalışmasına devam etseydi 10-15 milyon kar açıklasaydı hisse 30 liralarda olabilirdi Yine olacak ama biraz geç.
İyi kar biraktin yukselen iyi kazanclar
şuan kuvvet le ihtimal % 300 bedelsiz verecek diye konuşuluyor.twiter da patron aten söyleyip duruyordu..toplantıya az kaldı kağıt iyice toplandı....yatırım tavsiyesi asla değildir...
Dün iyi para çıkışı vardı birileri malı boşalttı sanırım
11.50 maliyetle tekkeyi bekliyoruz. bismillah
Yolu açık olsun.PD/DD:3.60- FK:32.79 - PD/FAVÖK 22.65 - Net kar büyüme oranı -54.13. Bizim bilmediğimiz bir durum var herlade. 2. çeyrekte bu şirket Yüksek bir kar mı açıklayacak. Bu temel analiz değerlerine göre hisse fiyatı inanılmaz yerde.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sebepsiz yere düştü... Ağanın canı sıkılmış aşağı saldı. Biraz eğlensin bakalım :)
[IMG]https://i.hizliresim.com/JjMGK6.jpg[/IMG]
GÜNLÜK GRAFİK... yorumsuz, her şey açık görünüyor :)
Selamlar Yksln müdavimleri.
6 Liradan beri takip ettiğim bir hisse.
Almak için bayağı geç kaldım diye çekiniyorum doğrusu ancak yine de yarın bir miktar alım planlıyorum.
Bol kazançlar dilerim herkese...
Ytd.
Demir celikler icinde guzel yukseldi bu kagit .
Senden iyi kazandim geri gelsende alsak biraz zaten kimse de kalmamis kagitta :)
[IMG]https://i.hizliresim.com/N5CB7e.jpg[/IMG]
11 altına inerse portföyüme biraz daha ekleyebilirim
çünkü haftalıklardaki grafiğini en beğendiğim hisselerin başında geliyor
BDDK, müşteri şikayetlerinin incelenmesi neticesinde 7 bankaya toplam 204 milyon 651 bin lira ceza kesti.
Borsanın kapanışına yakın gelen bu haber banka hisselerinde panik satışlara neden oldu ve bist endeksi düştü.
Buna bağlı olarak bütün hisselerde panik satışlar oldu. Yarından itibaren bist endeksi yeniden 120 bin bandını kırmaya çalışacaktır.
Hissenin günlük pivot değeri 11.00.
Yukarı yönlü olması halinde ilk direnç 11.38
Bu seviyenin hızlı geçilmesi halinde ikinci direnç noktası ise 12.06
Aşağı sarkmalar olursa destek noktası 10.32 olarak görülüyor.
Borsada yaratılan panik satışlardan kazananlar kim ?
1. Satışlardan komisyon kazanan aracı kurumlar
2. Bol nakiti olan ve ucuzdan hisse alma şansı olan ağababalar
Kaybedenler kim ?
Tabiki her zaman olduğu gibi panik yaptırılan biz küçük yatırımcılar
Bu hisse dussede cabuk toparliyor