Esbye06 yarın için öngörünüz işlem hacmi süpper sizce ne olur
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Esbye06 yarın için öngörünüz işlem hacmi süpper sizce ne olur
Tavanı neden bozdu bende bunu merak ediyorum?
Belli bir hikayesi yok ama faizlerin düşmesi ile temettü olarak ucuz kaldı tebrikler pergamona güzel yükselisti ama arkadaşlar elinde yüklü mal olanlar böyle günleri değerlendirin satış olarak sonra çok ararsınız böyle günleri teknik olarak hisse güzel babo abimizin dediği gibi teknik önden gider haberler sonradan gelir bu arada yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavan 8,47 idi işte
Ekip tümden yeni
Eskilerden horhotiyi gördüm
O da heyecansız..
Bir de ben varım eskilerden heralde..
Tacirler başı çekmiş yükselişte
Eskiden oyak birazda iş yatırım efsanesi vardı
Şimdi artık yeni şeyler söyleniyor
Faiz düşmesi temettü gelirinin ön planda olması ve
yıl sonu hareketi başlaması lazımdı başladı
Git gelli mayısa kadar sürecek bir hareket başladı
Mızrak çuvala sığmadı geçen senede yılın sonuna doğru başlamıştı sanırım
Sabreden çorbasını içiyor
Hayırlı olsun herkese
Eskilerden birde ben varım dostlar
İnşaallah bu senede temmettumuzu alacağız
Eski yeni dostlara ve tignaz dostuna sonsuz sevgiler.ytd
Macd satma diyor, rsi sat diyor, mumlar satma diyor bakalım tahtacı ne diyecek... Yazdıklarımla yatırım değil ancak batırım yapılabilir ona göre
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...30b847eb05.jpg
Grafik günlüktür. Kırılım gerçekleşti, formasyonun hedefini geçenlerde paylaşmıştım. Ara düzeltmelerini yaparak gider inşallah.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gecen sene 9.2 fiyattan efsane temettu vermisti. (Bence biraz da abartili oldu) Normal sartlarda guzel bir temettu hissesinin yeni senede gecen seneki fiyatinin uzerine cikmasini beklerim, daha once de yazmistim bunu birkac kere. O yuzden 9.2 benim icin dogal hedef. Nasipse bu sene hissede dorduncu temettumu alacagim. Hisse performansi bu sene dusuk seyrettigi icin yeni alim yapmadim. Maliyetim de dusuk oldugundan sat-al ile maliyet dusurmek de anlamsiz oluyor. Simulasyon yaptim, sat-al ile aldigim riske degmez bu maliyetle. Dolayisiyla ben de buralardayim, eskilere selam olsun !
Galiba taban yapcak hahaha..
Aşşa gel aşşa nereye öyle 8 üstüne attın kendini..ahhh Ah...huylu huyundan hiç vazgeçmiyor. ahaha..:)
Satanları bilmiyorumda, spekin malı esbye06 da.o satsa tahtanın önü açılcak. Sevgili esbye06; sen elindeki malları 8 altından satarmısın? Bişi deniycemde:):)
Bence esby malı satarsa tahta çöker yanlış analiz ediyorsunuz onun alması lazımRedmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endexin rekor kırdığı günde -%5 ne laaa??? Patriot at patriot böyle ölmeyiz. ahaha..çok korktuk emenuke..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b0d084d490.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[QUOTE=faze;3967933]Bence esby malı satarsa tahta çöker yanlış analiz ediyorsunuz onun alması lazım
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/
maaş yatacak yarın saat 24.00de ayın 15i hafta sonuna gelince şirket erken yatırıyor yeminle maaş kartında 30 kuruş emekli kartında 450 tl var.ne mal alması .
züğürtüz ne alması kardeş son kuruşa kadar bundayım dalmışım kafa göz alacak cukka tunne
alan satan gördükte bir saattir şöyle bir düşünüyorumda bu hissenin son 20-25 seanstır yaptığı hiç 2 gün üstüste artış yapmadı.
bunu yeni farkettim bu fasılla düşünür isek yarında dinlenme olacak gibi bu artışa göre bu dinlenme fazlada olabilir.7.03den 7.54
gördüde onuda sanırım geçen cuma günü 7.25 yaparak aldı.sonra bir anda çıkış.uzuncular için yarın ve öbür hafta beklemekle
geçebilir.ytd
Nasibten öte köy yok... Alta salarsa millet musallat olur yine bence tahtacı akıllı olmalı... Bu endexde ocak ayı gelmişken bu hisseyi aşağı inşallah salmaz
ABD faiz oranlarını değiştirmedi.
Bizde faizler 200 baz puan düştü.
122.000 endeksten söz edenler var.
Anladığım yön yukarı diye kurgulanıyor borsa.
Eğer 120 binler görülecekse, bu dönemde görülecektir diye düşünüyorum.
Mevduat faizleri düşerse, pergamon gibi temettü verimliliği yüksek hisseler daha ön plana çıkacaktır. Para temettü verimliliği yüksek hisselere girecektir. Para akıllıdır, nereye gideceğini bilir.
ark. bu hissede yabancı varmı bilgisi olan varmıdır
Yönetim kuruluna baktın mı esby kardeşim burda yabancı yoksa borsada hiçbir hissede olmaz