Bugün son 30 dakika ilk 2 alış kademesi 1 er milyon lottu,,işte Galibin tavrı budur...Aga gemiye dönüyor yavaştan haberiniz ola
Printable View
39-40 kötünün iyisi yinede...
Pasta varmı
WAS-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili dostlar bu hissede açığa satış ne zaman bitiyor, lütfen bilen arkadaş yazabilir mi
Haydi,,bugün tavan yapta elalem hisse görsün.
Şarap çanağı formasyonu mu yaşanacak acaba ?
Geri basmazsa sanki çanağın dibini işliyor.
Bir baba hindi He yalah
Galiba bindi He yallah
Yalah, yalah He yallah
Sen metroyu sat kalan paranada eşine sana çocuklarına hediye al tez zamanda Namaza başla yaptıkların için Allah'tan af dile bak nasıl huzura kovuşursun fazla tamah insanı herşeyden. Eder bırak kim galip mağlub olursa olsun yrd
Vallaha borsaya bırakmayı kaç defa denedim. Hisse olmayınca inanın sokağa çıkınca kendimi donsuz hissediyorum ve hemen hisse alıp rahatliyorum. Namaza gelince zaten namaz kılıyor ben sadece Namazda da aklıma yine hisse ve rakamlar geliyor. Allah beni afetsin. Günahları çok her halde bu iletebilirsiniz bulaştım.
Türkiye'nin nüfus sorunumu var. Önlem almak çok basit devlet her yeni evlenene 100 lot hisse versin kimsenin çocuğu olmaz. Al sana sağlıklı aile planlaması.
Neden ? içimdeki his bu hisse bugün iyi olacak diyor. Allahım utandirma bizi.
1.40 ta malı alıyor ya da veriyorum bu ne kadar işlem oldu bugun bir nane yiyecekler bakalım
1.41 takoz koyu birisi
Bugun verdigini yarin alirsa(+kapatirmi mechul tabi) bilin ki niyeti bozuk, tamamen psikolojinizi cokertme amacli dir bu fiyat hareketleri.
1.40 üstü bu üçüncü denemesi genelde dirençler üçüncü denemede kırılır diye bi kanı var ama bunda işler mi işlemezmi görecez patron kağıtlarında bu teori işlemeye bilir
Sıra mepet te galiba bu gün meptten etkilenmiş te olabilir gurup hisseleri nede olsa
Bezzeke yalaya suratını Galip, kahırdan hoshosun çatlasın, beluğenin deliğine girsin gavad.
Allah yardımcın olsun gerçekten zor ben yeni girdim 1.40 dan hayirlisi
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim anlamadığım bu açığa satış yasak olayı sadece hissenin yükselmesini engelleyen birşey. Yasak olsa da taban yapmayı biliyor o zaman ne anladık bu yatırımcı korumaya yönelik tedbirden.
Tam da 40-41-42 den alımlar gelmişti ki geri saldı.
Yerinde sayıyor ama 20 milyonu geçti.
Mal aktarımı olabilir.
Metin kısmında yanlışlıkla SATIŞ yazmışlar. Aslında alım yapmışlar. %0 olan pay %0.67 olmuş. Satış olsa sıfır nasıl artabilir. Yanlışlık var. Çizelgeye de bakarsan alım yapılan miktar diyor. Ayrıca başlılar da Pay alımı diyor.
Evet alımmış.
Pasta atabilecek yok mu
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/801067
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/801069
ikisi de alım diyor.
Günlük pasta yok mu kimsede
Haftaya 1.80 hareketi beklerim.
Y.t.d.
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.