yeni başlıyor bence korkanları toplar gider
Printable View
yeni başlıyor bence korkanları toplar gider
keşke dediğin gibi yapsa da millet kazansa spek bilir işini.dökmeden götürmez..yukarıdan verirler kucağa .aşağıya basıp süründürür.kristal hep bunu yapar..bir de 12 aylık bilanço zarar yazarsa 1 lerde soluğu alır ..bi kaç yıl 1 lerde süründür tekrar 1,90-2 ye falan çıkartırlar ..hep sövüşleme senedi olmuştur...
Ek 23928
Bende 1.58 2700 var o nedenle rahatım yanlış anlaşılmasın herkesin risk düzeyi farklı hedefim 78 e vermek buralardan vermeyeceğim. Zaten çok az almam vermem.
Tahminim odur ki ihlas gz deki grb buraya dadandı... Kayseri li ve Giresun lu..
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kap a bildirim yapilcakti hala yapilmadi.sanirim buyuk bomba patlayacak.bilgisi olan var mi
Kap a yapiacak bildirim buyuk bomba ola bilir.bununkokusu ciktiktan sona krstl sert yukselisler yapti.ilk etapta pinar suyun.alimiyla ilgilidir diye dusundum.ama.bu kadar yukselis icin pinar su yun kalibresi yetmez.satis ya da ortaklik haberi gelirse 2 tavan yapariz.ama ne oldugu hakkinda bir fikrim olmadigindan kulagi delik ortaklrimiza soruyorum.duyan bilen var mi?
Soruma soruyla cevap verdiginiz icin tesekkurler.sormadim farzedin
Sizin gorusleriniz degerli gulbasaran26.1.5x lerdeyken 3-5 kademe yukaridan satarimplanlari yaparken 1.70 te mali bosaltirim yazmistiniz.o sayede 1.67yi bekleyip bana gore iyi bir kar etmistim.sulzer ve hero man ve birkac degerli yorumcu daha var.eksikolmayin.
Arkadaşlar yabancı takasında bir değişiklik varmı acaba görebilen arkadaş varmı
6,714,560 10,407,568 7.8 26/12/2019
8,838,062 13,875,758 10.2 25/12/2019
9,054,302 14,124,711 10.5 24/12/2019
10,012,240 15,719,217 11.6 23/12/2019
6,534,931 10,978,684 7.6 20/12/2019
Şemsiye formasyonu var grafikte yukarı kırmazsa acılmıyacak
Gecen hftanin son 2 gunu benim icin iyi gecmedi.krstl de 1.55 dip mnrs te de 1.41 dip olarak almistim spek beni ters kose yapti.bakalim bu hafta nasil olacak ?herkese bol kazanclar
ortalama biraz düştü, lot sayısı biraz arttı beklemeye devam
Selamlar,
Grafik ve yabancı dağılımı paylaşabilecek arkadaşlarımız var mıdır?
1.65 den almadı geri geldi 3000-5000 lot saymaya devam ediyor 1.60 dan vedalaştım kalanlara bol şans dilerim.
Bu forum kullanılmıyor mu artık?
Bir haftadır bir mesaj bile atılmadı...
Teşekkürler... Bu kadar sessiz hiç olmamıştı buralar :thumbdown:
Hem Kristal ve hemde genel bir yorum alabilir miyiz üstad'lardan ?
Kristal özelinde 2019 karlı açıklanırsa yukarı hareket bekleyebilir miyiz bu karmaşada yada yukarı hareketi en az xx karlılık tetikleyebilir gibi bir yorum ?
Saygılar..
bu havada her türlü görüş boşa çıkabilir..?
çünki abd ve iran bu bölgeyi tamamınya ilgilendiriyor ve hava soğuk ve puslu..
ıran misillemede mutlaka bulunacakda sonrası ne burasını kimse kestiremiyor..
normal şartlarda krstl,in buralarda dinlenmesi bence olumlu yukarı kestiginde daha hızlı yol alır..
Sayın sulzer yanılmıyorsam yıllar önce tire de idin. Şimdi tire bu ortamda gitti. Seni burda görünce dedim kristalda var birşey bizim üstad burda. Alim için bekliyorum. Ortalık karışık olsada herkese bol kazanç.
Tşk ederim . Alim için izlemedeyim. Işın ilginç tarafı didinin üretimini gördüm. Fabrikayı baya gezdim. Hayırlısı diyelim üstad.
https://invst.ly/pfqwc
daha önce bellirtmiştim 1.56 düşen kanaldan yükseliş kanalına geçmesi diye yani burası daha önce geçildi fakat düzeltme derken cevresel olaylar bu kadar gevşemesine neden oldu..?
1.56 üzerinde durup yeşil çizgiler arasına girerse yeni bir trend başlar diye düşünüyorum :bol şanslar
1.56 gecti
1.56 üzerinde kaldıgı sürece 1.83 deneyecektir : bol şanslar
Ilı defa karanlık odada kağıt aldım 😀
hissemizin gediklisi olarak orta ve uzun vadeli düşünüyorum.....
yatırımların sonucunda kapasite artışının ne miktarda olduğunu yılsonu faalyet raporunda göreceğiz sanırım....
Geçen yıl Çaykurda yeni bir yapılanbma oldu Didi işine çok önem veremediler bu satışlara yansıdı. Bu yıl daha olumlu olacaktır....
Bekliyoruz sabırla...
1,63 ile aranızdayım , iyi olur inş...