ton balığı falan diyorsun da D grubuna kadar inmeyelim be yaa :)
Printable View
"C" grubunun hali ortada tabii takdir sizin. Ben aldım attım dondurucuya kışa hazırlık. 😊
Spekülatörlerin başı at şunu 2.50 nin üzerine yoksa kulahları degisicez. Ne laftan ne sözden anlıyorsunuz.. 😠
Günaydın herkese. Ne harika bir gün. Hava güzel güneşli. Rüzgar serin esiyor :)
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya "014" arkadaşım bırak sunun iplerini artık. 😊 Endeks düşer, çıkar, stabil kalır ama bu hep düşer. Ama ne yalan söyleyeyim ben kendisine nikah kıymayı düşünüyorum. Müftü ye sordum "caiz" dedi. 😀
9 kademe zarardayım. Vermem burdan! :)
Geçen sofi bi arkadaş msg attı. Rüyamda gördüm Senin kağıt uçuyordu diye. Portföyde var 9 hisse :) dedim hangisi uçuyor? Abanalım ona.Ne bileyim abi diyor. Olm dedim adam gibi gör şu rüyayı :)))) 9 hisseden bi avhol zarar şu an. Ona yordum ben rüyayı :) o yüzden stop olmadım.
Bu namussuza hiç birşey işlemiyor. Geçen hafta döndü dedik..
Allahım neredeyse yeşili yakacaklar. Senin sofi nin rüyası tutarsa tatlı alıp ziyaretine gidelim.😁
:))) elini de öperiz mübareğin
İş işe, ziraat ziraat'e akşama kadar bu şekilde yaptıkları işlem bile 150 lira oda zorla. Bu hafta hergün görüntü aldım bu şekilde göndereceğim bakalım "spk" ne yapacak. Zaten canım sıkılıyor uğraş buldum kendime 😁
Hedeflediklerini toplayasıya kadar bu kağıdı süründürecekler
Bu kağıdın dibi yok haberiniz ola
Bizde dibi bekliyoruz zaten. 😊
Finans bir ağalık yapiyor ya dur hele..
Endeks e gömdüler. Avhol e bak taşş gibi duruyor beee :)))))))
Kardeş nerdesin ya.. Göstebekler bilem burada sen yoksun.😊
Yine g...nüz başınız oynuyor. Bi herif olun be.. 😁
Iyi yapmışsın. 😊
Finans satisdan cikmazsa biseyler olur gibi ama bu kofteler'in işi belli olmaz. Baksana yedek asker bile göndermişler.
Sayın tahta yapıcı, tavanda kaç lot var bilmiyorum. 1200 ü benim :) şu mübarek cuma saati diyorum ki, sileni ziksinler :D malımı dilediğin gibi kapabilirsin.
Ohh ne güzel.. Kardeş sen satacan tavandan, bizim maliyete var daha %20 😊 Ne çakmışlar bana.. Allah'tan 7K var da fazla acımıyor
Seni yakan fetöcüler :) ben bunun grafiğine baktım sonradan. Brüt takas için hiçbir sebep yokmuş o zaman. O ara bi fetö operasyonu olmuştu. O operasyon 1-2 hafta önce olsa şimdi başka forumlardaydın :)
FOTOŞ ile alaka mı varmış.
Eğer yoksa ne diye can cekisiyor burada.. Ben de haftalik baktım geçen hafta gibi yapabilirler gibi geldi 29 gösterip tekrar bir hafta sonra 10 gördük. Senaryo aynı ise bugün 21 gibi kapatması lazım eğer daha yukarda kapatırsa senaryo değişebilir. Su an için 25 üstü sat 10/12 arası al treni var. Pzrtesi üç tane verip 10 kdm alttan yerine koydum. Bakalım bu kez yiyecek mi ?
Fotoş ile alaka var mı yok mu bilmiyorum. Ama spk da brüt kararlarını veren ekibin başını ve 2 uzmanı tutukladılar :) amaaaan neyse ne işte.
1200 lot un nesini alayım nesini satayım :) 26 sında tatile gidecem. 500 tl açığım var. Onun derdindeyim ben :) 2.60 tan verirsem değmeyin keyfime
Hadi allah gönlüne göre versin.
Amin :) karsanım gidiyor be. Bundan çıkayım avhol e destek atarım biraz. Senin muhabbetin için.Şöyle 800 lot falan :) yoksa işim olmaz c grubu ile
Masaallah, ben balık da tutuyorum boğazda orada da görürsün. 😁
Hiç şaşırmadım 😠
Bence bu adam ortalama sapığı :) en son baktığımda 21,52,100 ü 2.23te eşitlemişti. 9 günlük 2.19 da. 2.23 üstü 500bin lot hacimde hepsi birbirini kesecek :) üst üste gelen golden cross lar. Şimdi böyle anlatıyoz ediyoruz da, saçma sapan bir hareket geliyor, resim bir anda değişiyor
Evet katiliyorum. Geçen cuma kapanısdan sonra ptesi hacim bekledim olmadı.. Yukarı kesti dedik olmadı. Döndü demek için indikatorum hacim, dediğin gibi 400/500k hacimi görmeden olmaz bu iş ama o hacim 2.50 ve üstü olup yukarı doğru orantılarsa daha güzel olur.
014 iyi hafta sonları görüşmek dilegiyle😊 Kısmet de varsa yemenden gelir. Bizim ki biraz da vakit geçsin. Kal sağlıcakla.
Eyvallah. Bilmukabil :)
Bu gedik ne ayak. Olmazdı bu..
Tahta aylardan sonra gözüme bi güzel göründü ama dur bakalım ne yapacak kofteler.
Benim değil mi vermicem.😁