Firma kendini anlatmaya başladı.En önemli değişiklik bence budur.
Printable View
Merhabalar,biraz hisse ile ilgili çalışma yaptım,Hissenin 12.70-12.80 aralığında kesinlikle düşüşünün sonlanması gerekiyor,aksi takdirde 11.9X-12.2X aralığına kadar düşüşü devam eder.Gelecek hafta yine düşüşle devam edeceği aşikar,henüz satış sonlanmadı diyebiliriz.Her alıma ilk etepta 12.7X lere kadar satış gelecektir.Sonrasına karar verileceğini düşünüyorum.
Yerli otomobil heyecanının bitmesiyle hisse kendi özüne dönecektir...söylendiği gibi 2-3 yıllık bir zaman var,kimse bu kadar zamanı beklemek istemez,belki 12 TL altında rakamlarda düştükçe kademeli uzun vade için ufak ufak alınıp kenara atılabilir.(Ben öyle yapacağım)
Fincan kulp formasyonunu yapmayacaklar çünkü beklenti gerçekleşti ve bitti.12'li seviyelerde kalabilirse yatayda uzun bir süre inişli çıkışlı hacimsiz hareketlerine devam edecektir...
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissenin asıl hikayesi Global Isuzunun Anadolu Isuzu ‘ yu dünyada otobüs üretim üssü ilan etmesi,bu vesile ile ihracatta kuvvetli artış sağlaması,elektrikli otobüs,elektrikli kamyon ve savunma sanayi işleridir.Yerli otomobil işi bunlardan sonra gelecektir.Bu hisseye oyuncu değil yatırımcı lazımdır.Dün seyredemeyenler için NTV deki 0 ‘ dan 100 ‘ e programının tekrarı var.Saat 15:20-15:55 arasında.
Y.T.D.
0'dan 100'e 28 Aralık 2019 https://www.ntv.com.tr/video/ntv-pro...OECWj7PdXOFpiw
3 yıllık ve 5 yıllık grafikler ile son 1 yıllık grafikleri hacim ve dolar bazlı olarak incelemenizi tavsiye ederim.Endeks gevşerse hisse 11 TL ve aşağılarını da yeniden test etmeye başlar...
Daha savunma sanyii ihalesi var hele birde reisin dediği ön satışlar başlarsa ,otobüsleri zaten bir arkadaşımız paylaşmış bence hikaye daha yeni başılıyor....
Usta iyi öngörülerin var tamamda su an 3 yil 5 yil grafikleri diyorsun. Bu söylediğin zaman diliminde su anki beklentiler yoktu ya da çok uzaktı. Aynı şeyler tekrar olur demek ne kadar mantıklı? Sen öyle söylüyorsun bende diyorumki bana göre bu hisse biraz daha sallanır ama çok sürmeden yola devam eder. Hatta şunu diyorum 20 çok uzaklarda değil. Kimsede gaza gelmesin bu arada yatırım tavsiyesi değil. Kendi inancimdir.
Ben beklentisi yoktur demiyorum,şu andan itibaren 2-3 yıl kendi özüne döner,yani artık uzun vadeli düşünüyorsanız alım yapın ama onunda zamanı değil çünkü çok daha aşağılardan alım yapılabilir diye düşünüyorum.Gelecek hafta 12.7X üzerinde tutunabilecek mi onu takip etmek gerekiyor,eğer düşerse ki büyük ihtimal 11'leri kesinlikle gösterirler.Hisse hala çok primli görünüyor...Evet sağda solda okuyorum yok düşüş bitti 22.50 olacak 27.50 olacak geyiği yapanlar var sakın ama sakın inanmayınız arkadaşlar.Evet bu fiyatlarıda görebilir ama belki 2-3 yıl sonra, kısa ve orta vade bu hisse için imkansız uçuk rakamlar bunlar.Verdiğini çok çabuk geri alan bir hisse bu,tepki vermeden sürekli düşer ve yuh artık deme noktasına getirir.
2017 şubattan beri bu kagittayim (şuan haric, elimde yok çıktım ama hedefledigim yere gelirse geri alım yapmayı planlıyorum) ve soylediklerinize kesinlikle katılıyorum..beni elestrebilirler algı yaratiyorsun diye ama kesinlikle öyle birşey yok.. alacak olanlar on defa düşünüp alsın yada kademeli alım yapsinlar..cunku sonra çok uykunuz kacar..burada çok insanlar geldi geçti dert yandilar ama sök umursamıyor..tecrübemi söylüyorum.. kesinlikle verdiğini geri alıyor...
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bist in 130 bin olmsı konuşuluyor ve bu kadar beklenti varken asuzu buralarda zor durur. Yatırım tavsiyesi değildir.
Hisse düşmanları ortaya çıkmış kimsede onlara cevap vermiyor
Kendilerince kafalarına göre 10 11 e 12 ye düşer diyenler var hisse bu düşerde çıkarda ama sen hiç bir teknik temel veri paylaşmadan düşer dersen sana buradan ekmek çıkmaz
Hisseyi yıllarca elinde tutan emektar yatırımcı okur güler geçer
Salı günü savunma sanayi ihalesinde Asuzu nun olduğundan bile haberin yoktur
Tarihinin en yüksek yabancı takas oranına ulaştığından haberin yoktur
Tarihinin en iyi ihracat ını yaptığından haberin yoktur
Yerli otoya verilen hibelerden teşviklerden haberin yoktur
2020 ilk çeyrek te piyasa ya açıklanacak türkiye nin ilk ve tek elektrikli kamyonundan haberin yoktur
Sermaye artırımı zamanı geldiğinden haberin yoktur
Ve daha bir çok bilmediğimiz olumlu haberlerden (yurtdışı üretim temettü gibi)haberin yoktur ama gelip burada hisse düşecek diyorsunuz
Söyleyin size kim inanır
Kadir mi
Oda biraz zor inanır size
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hepsinden haberim var, ama bu beklentiler daha önce iki sefer daha 14leri görüp 7lere saldı.yine salma ihtimali çok yüksek diyorum..asuzu dusmani değilim...ama ben hissenin karaktetine göre diyorum ki iyi düşünün de alın yada kademeli alın..hisse iki katına gitmiş ortada kar falan daha yokken...ona bakarsan ikinci ceyrekten itibaren kar beklentisi de var ama hala gelemedi gitti o kar bilançosu..dikkatli alım yapın..sn perception dediklerine katılıyorum...ben acemsah gibileri çok iyi biliyorum, yerde 100tl görüyorum deyip de 15lerde milletin eline verdi.sn akrep4444 vardı herkes acemsah şahım sihim derken milletin gözünü açmaya çalıştı herkes dendiğini birakmadi...burada klavye ile devil huster bilirim eskiden beri sonrakiler hep sonradan geldi..biz çok.konusmuyoruz çoğunlukla izliyoruz..kimsenin hakkına girmek istemem ama dikaktli olunmasını söylüyorum..beklentisi var ama çok da adi bir tahtacisi var...bu üçüncü 14lere gelisi..ve saldı yine..uzun vadede beklenti var ama dikkatli olun sonra ağlayan çok oluyor...
Şunu da söyleyeyim.. ben ille de duser demiyorum yeni alacaklari dikkatli alım yapma konusunda uyarmak maksatli..belki haddime değil ama para da kolay kazanılmıyor..insanlar colugunun çocuğunun rizkini alıp buralara koyuyor dikkatli olsunlar diye..ben elinde olanlara da bir şey demiyorum..sadece yeni girecek olanlar için..herkese bol kazanc...
Evet haberimiz yoktu,hatırlattığın iyi oldu,o zaman daha çok alım yapmak gerekiyor değil mi?Buyrun alın...bu zararla birde sermaye artırımı yaparsa süper olur aman dikkat yaparsa da bu sefer bedelli olur benden söylemesi...
Herşey çok iyi onun için zarar ediyor şirket değil mi?Bu seneyi en az 30 milyon TL zararla kapatacak şirket...Üzgünüm ama 2022-2023 yılına kadar bu hisseden hiçbirşey beklemiyorum...Borsa endeks 136 bin çok iddialı olmuş bu arada.Asuzu tekrar bir dibini görsün bakalım 136 bin endekste nereyi görecek...
Mademki en az şu kadar rakam zarar gelecek deniyor.Bilançoyu firma ile birliktemi yapıyorsunuz derler ? Lütfen sonradan mahçup olabileceğimizi düşünerek ve insanların kararlarını etkileyebileceğimizide düşünerek dikkatli paylaşımlarda bulunalım.
Y.T.D.
182 m tl fonda arsa parasi (2014 yilindan) varken bedelli yapabilir mi acaba
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlış bilmiyorsam tabi
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaa Perception usta. Merak ettim sözlüğe baktım. Ne demekmiş bu perception. Diyorki algı. Burdan ne çıkaracağım şaşırdım. Şimdi sen özellikle son hafta ortaya çıkarak insanların kapalı algilarini mi açmaya geldin yoksa ters algı oluşturup kafa bulandirip yanlış karar verdirmeyemi çalışıyorsun. Birde neden bu ismi sectin. Ben kendi adıma algı anlamlı bir nicki olan birinin sözlerine şüpheli bakarım. Hatta spek yada onun adamı mı acaba diye düşünürüm. Neden düşünürüm. Çünkü insanlar 11 e düşecek diye korksun ki ucuz ucuz mal versin. Birazda mal basildimi hoopp dipten toplasin mallari. Bu söylediklerim gercek olursa hem ileri görüşlü olursun hem amaca hitap etmiş olursun. Valla bu da benim hayal dünyam. Son olarak şunu düşünüyorum. Bu hisseden halka açık 12 milyon adet civarinda var. Son donemde güçlü hacimler 13 14 fiyatlarda oluştu. Ve yabanci alımları güçlendi. Mal o kadar sahipsiz değil. Yani spek paşa fiyati 10 11 gibi fiyatlara düşürmeye zorlarsa elinde mal falan kalmaz. Özellikle 2 defa yüzde 10 un üzerinde yükseliş yaşadı son dönemde işlem miktarı 12 milyon olmuştu. Yani halka açık miktar kadar bir günlük işlem olmuştu. Bu kağıt artık güçlü yatirimcilar tarafindan takip ediliyor ve pozisyon açılıyor. Tek kişiye at oynattirmazlar . Isterse patron olsun. Çünkü mal miktarı yetersiz. Yani güçlü bir yatırımcı yarın 1milyon adet alış 13 fiyata alış girsin verenden aliciyim desin. Spek paşa 1 tane bile satış yapmaz.
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji108][emoji108][emoji106][emoji106][emoji106]
Sadece arge....
https://m.youtube.com/watch?v=PpM40E0W6GA
Yatırımcı izler... Şifreleri çözer.
Teknikçi çizgileri cizer, çozer, yanlişsa stop olur.
Bu arada ulkemiz adına hic de hosuma gitmeyen bir durum var . Ama bu durum asuzu için çok iyi firsat yaratıyor. Temsa biliyorsunuz konkordato ilan etti . Üretim durdu .ne olacak belli değil. Bu nedenle asuzu yurtiçi otobüs piyasasinda rakipsiz duruma geldi diyebiliriz. Yine ihracat için temsadan bosalan kanallara girebilirse çok hızlı bir satış ve pazar payı artışı yasayabilir.
Değerli asuzu hissedarları ben bu hisseye 2.5 yıl önce girmiştim elimde ki hissemin çoğunluğunu verdim şansımı başka hissede kullacağım ama kesinlikle pişman oldum bu hisse yerli araba ile var olmadı sakın dolduruşlara gelmeyin hissenin önü çok açık haa tahta yapıcımız çok kötü niyetli bende yılgınlık yaptığı için ayrıldım(3/2’sinden)eğer imkanınız varsa dünkü 25 dakikalık programı izleyin hisse daha henüz hisse olmadığını çok net göreceksiniz argeler müthiş hele ki S.S kimse panik havasına girmesin her ne kadar atışsakta bu hissede klavye ve devil hunter üstadı takip edin herkese bol kazançlar kesinlikle ytd.
Yarından itibaren düşüş trendi devam edecek sadece bunu söylüyorum(tepkiler olacaktır ama satışla karşılanacaktır göreceksiniz...(yuh artık yeter dedirtecektir...)...Verdiğini kesinlikle geri alan bir hisse bu,ben ne spek'im ne de algı yaratıyorum,sadece yeni almak isteyenlere temkinli olun diyorum,hisse bağırıyor ben düşecem diye,kimseye de alın veya satın demiyorum,herkesin aklı var...En azından bazıları gibi hisse pazarlamıyorum burada...Hisse zirvesini yaptı ve Beklenti bitti...düşüş trendine çoktan girdi...12.7X seviyesi önemli(Bu seviyede dahi hala %100 kar'da olduklarını unutmayınız...İsteyene mal vermeye devam eder...eğer kırılırsa aşağıda 11.9X-12.15 var...20+ üstü fiyatlar için en az 2-3 yıl beklemeniz gerekiyor...
2 ayda doçe 1.556 mio lot aldı
Doçe o kadar salakki bu kadar malı 12.5 maliyetle aldı ve hiç satmıyor
Masleseg biz yabancı dan daha akıllıyız
Yarın herkes satsın doçe alır
Doçe niçin alıyor bunu düşündünüzmü
Valla sen ne dersen de . Savaş yada genel endeks çöküşü olmazsa ( bunlar olursa hepsi düşer zaten . Kimse çıkıp ben demiştim demesin) öyle 2 3 yil değil. En gec 1 yıl içinde 20 yi görürüz. Kimse mal pazarliyor demesin bunlar tamamen kendi fikrim ve hisseye olan inancimdir. Herkes kendi kararini kendi verir. Kimsenin kaybindan yada kazancindan benim cebime 1 kuruş girmezde çıkmazda. Ha bu arada hisse düşerse 10 11 aralığına portföyümun yarısı bundandi tamamini asuzuya ceviririm. Daha önce iki kere verdiğini çok hızlı geri aldı diye söyleniyor. Dogrudur da, kardesim bu cekirge bir ziplar iki ziplar .....
https://m.yeniakit.com.tr/haber/kocu...ne-984425.html
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence İnan kıraçin sağlık sorunları bahane. Fabrikada kendi mi çalışacak da sağlık sorunlarını bahane ediyor. Bana göre sebep nakit durumu. Ama karsanin direkt olmasa da dolaylı olarak bu grupta yer alacağına inanıyorum. Çünkü pil konusunda bir hayli yol katetti. TOGG'un bu tecrübeden kesinlikle faydalanması lazım.
Arkadaşa bende selzenişte bulunuyorum ama kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Hisseye dikkat edin eliniz yanmasını farklı dile getiriyor.
Ben hissede mal toplama görüyorum hareketleri. Birçok hisse tarihi zirvelerinin çok üstünde işlem görüyor. Bu daha tarihi zirvelere yeni geldi.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karsan, pili bmw den aliyordu, anlasma yaptiydi....
12.7X ler ve üzerinde kalması için duacı olmak gerekiyor artık...yuh artık yeter diyeceğiniz anları yaşıyor hisse...maalesef arkadaşlar ASUZU böyledir işte...
Selamlar;
Bir panik havası söz konusu. 13,99 seviyelerinde stop olmayan arkadaşların sakin kalmasında fayda var. Zira teknik açıdan 12.3 seviyelerine kadar geri çekilme yükseliş trendini bozmamakta. Biraz dinlenip güç toplaması halinde 16 seviyeleri en kısada yeni hedef noktası haline gelebilir. Detaylı grafiği paylaşıyor olacağım.
Bana kalırsa panik havası değil bu,bilerek basıyorlar,hala kar'dalar adamlar...Hisseyi ortalama 9 ve 10 lira seviyelerinden toplayanlar bunlar,diyorum ya çok rahatlar diye...her alımı satışla karşılayabilecek güçleri var hala...Artık 11.9X-12.15 seviyelerini takip etmekte fayda var...alım için 12 lira seviyelerin altında kademeli azar azar uzun vade için alınabilir...Tepkiye bile şans tanımıyorlar...alanı üzerler...
Bu mallar satılıyor ama kaybolmuyor. Birinin portföyüne giriyor. Sadece satılıyor diye bakmamak lazım. Birileri hep alta alış yazıyor.
Alıcılarında vardır bi hesabı.
Herkesin düşüncesine,tahminine vs.saygı duyarım...