Likidite sağlayıcı şu an 89-90 ı almalıydı
Printable View
Likidite sağlayıcı şu an 89-90 ı almalıydı
O robot dostum ....robot göstergeyi ortalıyor 13 kademe farkla alış ve satış koyuyor....bugun 85 ortalamayla aldıkları mı 89 la sattım ....açıktakikeri....15 bin lotum duruyor...1745 oldu ons bu sefer 5. Deneme kırmazsa ....
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dow kırmızı -0.70 parite kızarmasına rağmen ons yükselişte 1745 den tekrar döndü....inşl akşam kapanışı üzerinde yapar...
Powell konuşacaktı konuştu mu ?
-Bir başka yabancı hesap da,
-Ons altın için,
-Vadeli işlemler'de,
-1.750 $ üstü kapanış, OLUMLU yazmış.
-Ons altın, vadeli işlemlerde, 1.754 $'dan kapatmış.
-Yatırım Tavsiyesi Değildir https://t.co/hMoPHb4t7v
Goldman Sachs düşük faiz ortamı ve para birimlerindeki değer kaybı endişeleriyle altının ons fiyatının 2 bin dolara yükseleceğini öngördü
12 aylık fiyat tahminini 2.000 dolara, 3 aylık tahminini 1.800 dolara, 6 aylık tahminini ise 1.900 dolara yükseltti.
zero nun fonu bunun hacmini azalttı mı ?
Sabah 70 bin lot aldım gelene veriyorum ucuzdan ons kırdı....1756
30 dan 36 ya kadar yazmışım bugun herkes sattı ters köşe...şimdi o satanların gelmesi lazım...
Helal vakıf geldi kazıdı 34 e kadar o biçimde mal koydu....
Bugun harika gündü ....34.12 ortalamayla 70 bin lot aldıgım mallar 34.32 ortalamayla satıldı..günlük kazanç 15 bin...şükür bereket versin.....sabah herkes düştü kucagıma alışta robotun önüne takozları koydum....sabah iyice sıktı inatla abd açılışını bekledim abd ile birlikte ons 1762 leri gördü sonra kapanışa doğru sert çekildi son dakka gedik 30 bin lot 33.21 e koydu....açık hariç 15 bin lotumuda geri yerine koydum....
Qnb nin birde dolar fonu var. Orda işlem yapıyormusunuz ?
Şuan benim için gldtr bitti usdtrf deyim...alsat yaptım....500 lot ...şuan 658.6 da bekliyorum....yarın mb var...
4 gündür bende 70 bin lot var ken vakıf hariç kimse almıyordu...bugun bende mal sıfır tam 550 bin lot millet mal aldı....oyak alan deniz 100 binin üzerinde...ama akşama çok terse yatacaklar....pariteyle beraber onsu salarlar....ons tehlikeli oldugundan usdtrf deyim...dolarda 58 e takoz koymuşlar 1 haftadır orda sürünüyor yarın kırarsa yön yukarı....usdtr şuan gldtr ye göre daha güvenli...
Derinlik varsa kademelere bakınca anlarsın hacim yok ne demek bugun sadece yarım günde 23 milyon tl hacim yapmış....70 bin lot ne ki...
Ayeıca robot oldugu müddetce istediğin kadar alır satarsın....alıcı satıcı derdi yok....robot makine otomotik...
Bugunun kaz***** finans....
Geçen hafta 33.70 den aldıgı 500 bin lotu bugun 34.78 den sattı...
Dedik döner terse kalacaklar...denizin mallarını 58 59 60 dan topluyorum....
Pariteyle beraber ben spot usd/tl nin 6,86 nın üstüne atabilir diye düşündüm ama sanki birileri vuruyor kafasına. Usdtr için 659 üstüne yerleşebilir , dolar/tl 6,86 üstü olursa
50 ye kadar aldım....ortalama 55 oldu 61 den 72 ye kadar verdim....72 de iş e son 12 bin lotuda verdim....3 bin kar az oldu öz oldu ....gldtr yerine usdtryle girecem 658.20 den philips veriyo...
Hangi aracı?
Ak. Ben 10 lot 10 lot
Bu pariteye ons dayannaz....ayrıca gümüş -1.6 petrol -3 ....ons normal şartlarda -1 olmalı ama bugun güvenli limandan diri...
Usdtr den aldım. Bu Abd nin tarife hikayeside ilginç. Bakalım pariteyi nasıl etkileyecek
717 usdtrf 1.145 gldtrf ile yarına çıkıyoruz bakalım....
Yarın mb ve yurtdışında 2. Dalga varyasyonları var.
Merhaba, muhtemelen geçmiş sayfalarda cevabı aranmış ve bulunmuştur, biraz kolaycılık yaparak ve yazarlardan özür dileyerek soruyorum: GLDTRF, borsada işlem gören hisse senetleri gibi günlük max.%10 bantta mı hareket eder? Mesela Altın/tl gün içi %15 yükselse tavanı %10 ile sınırlı mıdır?
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tavan taban var....o dediğin 2008 krizinde bir kere tavan oldu....altının bir günde %20 çıktığı görülmedi şuan....
Dün çok alan oldu sabah açılışta verirseler hepsine talibim....dediğimiz gibi ons pariteye dayanamadı 1760 salındı....dolarıda kayyumcular inatla tutuyorlar....bakalım bugunde mb kararı sonrası tutabilecekler mi?
Finans 3,65-70 aralığında malı verdi. Alan yatırın 33,65 den 50k aldı
58 59 yazdım...deniz 120 bin lot yine aldı dün 20 bin çarpıldı bugunde çarpılacak....gldtrf yerine usdtrf daha risksiz ....ben 2 bin aldım usdtrf...
Deniz yatırım çok yüksek miktarda alım yaptı. Normal koşullarda altın yeni zirve yapmadan, 1770 ve üstü görmeden 1 kuruş kar edemez. Ufak miktarlar arada kaybolabilir ama 120k zor
Deniz aldığına pişman oldu geri satış yazmayabaşladı....120 bin lot aldı 10 bini verdi 63 de
49 .50.51....deniz 120 binim 70 binini sattı....40 bini ben aldım ....47 bini kaldı....