Elimde yuklu var izlemiyorum bile. Aksam.baktim 1.39 kapamis guldum bundan bir ay sonra bakacam 2.50 kapamis gene gulecem. Sadece 1.40 ta komik fiyat 2.50 de. Ederi kagidin en az 6 tl oda 2019 yili ederi. Ama anlik izlersen bezdirir tabiiki de
Printable View
Elimde yuklu var izlemiyorum bile. Aksam.baktim 1.39 kapamis guldum bundan bir ay sonra bakacam 2.50 kapamis gene gulecem. Sadece 1.40 ta komik fiyat 2.50 de. Ederi kagidin en az 6 tl oda 2019 yili ederi. Ama anlik izlersen bezdirir tabiiki de
Standart&Poors kalabalık bir ekip ile türkiye de , not artışı yada görünüm iyileşmesi yakın olabilir ! mendereste haftalık traderlerin ortalaması 1,34 üstü, bana göre olağan üstü durum olmazsa ! korkulacak bir durum yok (y.t.d.):drunk:
Sn mussah2009 benim bu hisse de maliyetim yaptığım tradelerle 80 krşun altı. bu nedenle tek stop olmayacağım hisse budur.
En son dün kapanışta aldığım 1.39 dan malı işlerim dolayısıyla sabah seansı bir süre izleyemeyeceğim için 1.41 e satış yazmıştım gitmiş. Yani kısaca hedeflere gidene kadar tradelerle devam.
Hisse için bugün 1,41 kapatması iyi olur ...(y.t.d.):drunk:
1.45 kapatırsa tadından yenmez.Malnus geldi kötü geldi kızdırmışlar kazıyor kademeyi.:bravo:
Merrill Lynch 1.43 ü kaldırarak açığını kapattı.1.45 e gidiyoruz gibi.
YÜrrü be malnus kim tutar seni.
1.47 den yarımı verdim.1.48 den diğer yarımı da astık.Malsızız.Bizden alanda kazandı .
1.475 aortla sat 1.49 dan al bizim ki de iş.Satmakta da almakta da acelemi ettik haftaya belli olur.
1.54 ü 26.12.2019 da gördük bugün de 1.53 bakalım haftaya meramını belli eder.İyi tatiller ortaklar.
Alnus iyi topladi oncekiler gibi sanip ky satti maalesef.Bilerek devre kestirmedi dikkat ettiyseniz.Haftaya bu hisse cok guzel yerlere gider elinde kalan ky varsa helal olsun....
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir kısmını uzun tuttuğum için ve hedef fiyatıma gelmediği için !!!!,,elde baya var , diğer kısmını da ikinciye defa trade ile değerlendirme şansım oldu :halay::plc:(y.t.d.):drunk:
Bu sefer farkli sanirim....oyle olsa devre kestirmemek icin 1.52 lere satis girmezdi.Devre keserse aciga alis-satis mutakip brut takas.Bir hisse icin istenmeyen olay.Yoksa mali yukardan devredemez ki citibank satip tekrar girmeye calisiyorsa bir is var bu iste..
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasıl durumlar,alan,satan,hacim vb.
1,62 benim için ilk tepe noktası orayı hacimli kırması lazım
1.60 dan şimdilik yüzlüğü şimdilik astım dostlar ve armutludaki ören yerine geçtim.Oradan da şöyle bir %20 mizi alalım döneriz.
aylar önce dediğim yerde yarısını verdik, burayı geçerse ? ve şimdilik öyle görünüyor ! diğer yarısını vereceğiz, kazanan herkes paranın hayırını görür inşallah (y.t.d.) :drunk:
veren çok olduğuna göre daha gidecek çok yeri var demektir.Daha önce hiç görmediği seviyelerde şu anda.hedefe kadar beklemeye devam.Biraz dinlensin 11:30 a kadar
buralardan aşağı bırakmaya niyeti yok gibi...
sabah 1.63 ve 1.64 te satış ım vardı,hareketi görünce yukarı çektim..iyi mi yaptık kötü mü bakalım.
Sayın Aptamil, sonunda Bayrak dikiliyor !:plc:(y.t.d.):drunk:
Takas yok mu arkadaslar
Ne yaptıkları belli değil nasıl bı hareket oldu
Alan satan görebilen varmı paylaşım rica ederim
iş yatırım 3m artıdan 3m eksiye geçti 48 maliyeti alnus 8.5m lotun sanırım getiriyor 50lere ondan devralacak malı
1.49 altını yakarlarsa operasyon biter gibi.1.67 de devre kesen kağıt 1.50 de de kesti.Bir de Malnuşs İşyat a aldığı 8 milyonu satarak devrederse 1.42 leri gösterir bu gidişle bu mallar.Dikkatli olalım ve takibe devam edelim.
devre kesti mndrs güzel sıçtı iş yatırım
Bu artık sıçtık mı demek [emoji22][emoji22]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ortalık toz duman olmadan mal toplanmaz.
Muhtemelen akşam tedbir gelecek kağıda
Acikk mi var cook
açık varmı bilmiyorum iş yatırım 5m lot alnus 1.6m lot satışta
Sayın gselman ve bay aptamil işi biliyor, bende birazcık :bravo:(y.t.d.):drunk:
1,66 tekrar devre keser demedi demeyin !!! ana mal kalacak şekilde günlük al sat tradeye devam