Acemşahlardan caylaklara düştük :)
Printable View
Acemşahlardan caylaklara düştük :)
Bu tahtayı yönetenlere aklım ermiyor. Herkes güzel güzel 46dan, 45den malını satıp 41den, 42den tekrar yerine koyacağını iyi biliyor. Çünkü alıştırdı buna herkesi. Amaçları mal toplamak olsa bu fırsatı kesinlikle vermemesi lazım. "Sür kağıdı yukarılara satan baka kalsın arkasından" diyorsun, ama öyle olmuyor.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence cevap cok basit. Haberi kendileri herkesten once aldiklari-alacaklari icin, yukari asagi yapip arada birilerinin uc kurusunu nasil cebe indiririz pesindeler. Ben oyle birkac kisi harici yukaridan sat asagidan al yapabilen oldugunu dusunmuyorum. Sen yapabildin mi hic? Ben yapamadim bu kadar sene oldu. Her defasinda sanirim bu sefer oluyor galiba dedim. Yine aynisini diyecegim yukseldiginde.
Çünkü işlemlerin en az %90 ve daha fazlası karşılıklı olursa fiyatında çok bir önemi kalmıyor, grup dışından gelen ufak tefek alış satışları önemsemiyorlar.Bu fiyatlara satıcı bekliyorlar ama o beklenen satışlar bir türlü gelmedi çünkü maliyetler en az 2 katı oldu orada da gelir mi bilinmez. İzleyip görecez.
Elinde hatırı sayılı lot olanların satıp aşağıdan yerine koymaları bana çok mümkün gelmiyor.Çünkü alış kademeleri genelde zayıf.Pasiften satmak zor.Aktife satış koysan ne olacağı muamma.Genelde aşağı çekiyorlar daha düşük fiyattan satmaya zorlamak için.Bu saatten sonra al sat yapmak macera gibi.
Tutki bu fiyattan yıllarca bekledin ve satttin ne alacaksın hangi hisse de bu kadar potansiyel.olcak belki.olmayacak çıkmayacak piyasa belirlicekde. Şu anda bist 30 dışında hisseler ucuk rakamda bizim.fiyata göre.. macera aramaya gerek yok bekledik besbinlik çıktı binlikler daha kolay daha baskılı olacaktır işimizin okyanus kismi bitti göl kısmına yani kartal.belediyesine kaldık fazla uzatamazlar halkı direk.karsisina almak.istemez ibb de işler uzun karisikti ses cikaramiyordu.kimse
Alsatı en iyi yapan a1 başka kimsenin yaptığını düşünmüyorum. Diğer yapanlar da en fazla iki uc bin lotu geçmez bence. Onun disinda tahtada mal tutanlar bence yüklü adamlar. Transatlantik sayısı fazla muhtemelen. Jet skileri her türlü gunun sonunda ezer geçer.
10 lotla 20 lotla kademe yapıp binlerce lot dönüyorlar sizce ne kadar gerçek bu işlemler. Sürekli satıcı geliyor onu anladık ama sürekli de alıcı geliyor değil mi. Peki bu alıcılar ayak değilse neden satıcı vermeyi kestiimi 10 ar lotluk satış kademelerini süpürüp geçmiyor.
İşlem şekli yıllardır aynı hep pasife alış gir sonra devamlı bir kurum o pasifleri boyasın en dipten kapa. Her gün izletilen film bu bize.
Çıkarsa da es keza yukardan satan hep karlı oluyor mutlaka. Ne kadar basit görünüyor değil mi para kazanmak.!!!
Macera aramak gibi bir derdim yok zaten. Sadece beyin jimnastiği yapıyorum. 6 yıldır her türlü badireyi atlatmışken şimdi bu aşamada al sat yapacak kadar kafayı yemedim.
Bu ********lere acaip uyuz oluyorum ama takaslara bakınca %90 karlı işlem yapıyorlar.Yukarı giderken en büyük engel bunlar oluyo inanılmaz 20--30 k ya kadar satış yapıyorlar ve ilerlemeyi engelliyorlar ve her defasında aşağıdan azar azar geri koyuyorlar ,bunlara bu fırsatı her dseferinde veren tahta yapıcının....:halay::halay::halay:
Mesela dün maliyete bakın neredeyse 50₺
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...50cc13cde4.jpg
Patronun sürekli baskısını biliyorlar ve bunu kullanıp yaşan haber gaz imar sürecinin belirsizliğini kullanıp doldur boşalt yapıyorlar. Nasıl demişti sözcüsü ; lot arttırıyor cici çocuklar.... A131ciciler....
yalanlarına kanıp yüksekten almazsan sorun yok imar çıkınca arsa değerini bulacak bunlar da oyunlarını oynayamayacak artık
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eger gedik ve a1 karşılıklı bacak değilse. Ki muratli olmadığını söylüyordu. A1 e para veren gedik ve ekibi. Gedikte de para gani ki dağıtıyor himmet yapar gibi. Zaten tahtaya istediği fiyatı gösteren de gedik ve şürekası. Eger gedik bu imarin sonunda para kazanacagini biliyorsa bol keseden dağıtması normal. Ama ne tesadüf ki a1 gedik bu hareketlerine para kazanmasına ragmen otuzbir çekip duruyor. O kısmı anlamak da zorlaniyorum sadece.
Benim de anlamadığım bunlar neden sürekli yabancı robota mak geçmekle uğraşıyorlar yoksa bıyıklı yabancı robot mu. Birde bu kartal ilçe belediye haberi herkes tarafından duyuldu hoş resmi sitede hala gündem açıklanmadı ama arayıp öğrenenler net olarak bu ay gündem de olamayacağını başkanın olur vermesine bağlı marta kaldığını biliyor. O zaman satan da sattığına gore yabancı takası 60 binlere gelmişken artık yukarı sürmek aylık haftalık güzel bir kapanış yapsalar iyi olmazmi.
Arkadaşlar doğru bende çok büyük miktarda lot yoktu o yüzden tahtacı izin verdi... büyük lot gelirse orasını bilemem
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kademelerhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...93bf335343.jpg
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yabancı robot maşaallah tahtayı bırakmıyor bir de satanlar terse dönerse çok ilginç şeyler olabilir.
Yatırım.finans cok iyi topladı son ayda .her gün üç beş atıyor güzel ytd
Satan sattigiyla kalıyor her ne kadar fiyat düşse de adamlar sağlam aliyor en azından düzenli bir yabancı ordinosu mevcut.
42.55 den sattıklarını 43.05 den aldırırlar adama :oleyo:
https://i.hizliresim.com/dL6k8p.png
Gedik için o hic bise. 23 liralara 70bin vermişti birkaç ay evvel. Sonra tepelerden gerisin geri aldı. Onun icin hiç birşey ifade etmez bugunki hareketi. Adamin eli çok açık. En azından bize gösterdiği o şekilde yıllardır.
Yada alan satan aynı ekip olduğundan guya zararnguya kar var. Belkide hacim.yaptiriyorlar yoksa bu hisse tahtası bile kapanır. Benim aklıma gelen ya bir gun parali bir spek gelirse hisseye nereye cikar arkasından gruplar al derse
Bazi forumlrda turgg incelermisiniz çok.sig acayip rakaamlar çıkabilir diye dikkat çekmeye başladı
Bu kağıda başka bir spek giremez.İzin vermezler.Çünkü mallar çoktan paket olmuş durumda.Alabileceği mal adedi sınırlı.Uğraşmaz.
Tek teselli yabancı (bıyıklı değilse) takası sürekli artıyor.58 bin lota çıktı.
Kağıdı götürecek olan maalesef yine A1 Gedik çetesi.23 ten 47 ye zorlanmadan getirdiler.100 e de rahat getirecekler.Haber gelsin yeter ki.
YTD
Mutlu akünün devamı mı bu hisse, mutlu gyo
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu yabancı alımı dümen değilse bu hafta iyi olur kademeli alıma devam değerleme ve belediye haber gelirse bu hafta 60 gelebilir
1.5 ayda yabancı net 59000 bin lot alım yapmış ortalaması 43 veya 44 dikkat bu şebekler kokuyu almıştır
Cuma kapanışta 250 lot alarak ben 43.14 kapadım duruma göre alıma devam edecem beni bağlar
Perşembe ve cuma toplam 1000 lot 42.46 ortalama ya nasip duruma göre bakalım şekil yapacam
KARTAL MERKEZ PLANLARI
2006 yılında başlayan ve Kartal’ın geleceğe dönük yeniden yapılanmasını hedefleyen KARTAL MERKEZ PLANLARI ile ilgili çalışmayı yıllardır titizlikle sürdürüyoruz.
Başlamış olduğumuz planlama çalışmaları neticesinde Yunus, Çavuşoğlu, Esentepe, Topselvi, Soğanlık Orta ve Cumhuriyet Mahallelerimizin önemli bir bölümünü içeren, yaratacağı artı değer ile tüm Kartalımızı ilgilendiren MERKEZ PLANLARININ 1/1000’lik planlarını hazırladık.
Yeni dönemde ilk çalışmalarımızdan birisi 1/1000’lik planların meclisimizce onaylanması olacaktır. Planlarımız uygulamaya girdiğinde etki alanında kalan bölgelerimiz modern, çevreci, çağdaş bir kent dokusuna göre yeniden inşa edilecek.
Çok önemli bilgiler aldım tanıdık vasıtasıyla bu ay çok şekilli olacak şimdiden gözünüz aydın
Bu ay içi fuul faul eş dost akraba şekil yapacaz bu çakallara ders olsun 40 41 tüm mallar alınır
Bu saatten sonra benim için düşüş önemli değil şuan 1000 lot var çok yakın zamanda bu ay içi en az hedef 5000 lot benim için siz sakına benim bu yazdıklarınla ne alın ne satın beni bağlar
Benden bu kadar bu saatten sonra daha birşey yazmam kesinlikle ama okurum
Önce bir forum kurallarını öğrensin orada verdiği haber seçim öncesi habere benziyor. Ne link var ne birşey eline göre paylaşım iyi valla
Bu arada Başkan beyin keyfi gelmemiş sanırım https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...029bcfcfc3.jpg
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir de şampiyon'umuz oldu hayırlı olsun. Gazlamak için yeni bir isim bulmuşlar. Turgg için üyelik açmış galiba. Eskiden bir polen vardı, ona çok benziyor.