covid 19'u Bilmem ama, bu tahta adamı kahrından öldürür.
Al - SAT yapayım derken çok insan kaçırdı tahtayı elinden.
:kahkah::kahkah::kahkah:
YTD...
Printable View
covid 19'u Bilmem ama, bu tahta adamı kahrından öldürür.
Al - SAT yapayım derken çok insan kaçırdı tahtayı elinden.
:kahkah::kahkah::kahkah:
YTD...
Bİraz abartmadı mı acaba, sindire sindire gitseydi daha sağlıklı olurdu.
Sağlık deyince Behzat bey'de hala haber yok, en son hastaneye gidip test yaptırcaktı ve bir daha haber alınamadı, Allah yardımcısı olsun.
An itibariyle (günlük) grafiğin son durumu.
https://i.hizliresim.com/wH99aZ.png
Bol sans...
pasife yazınca bile yüklü malı alacağını bildiğim için pasife yazdım, çizdi çizdi aldı yüklü malı alınca durmaz normalde ama demekki birini daha bekliyor elinde küçük orta ölçekli olan arkadaşlara duyrulur. şirket burayı haketmiyor diye değil başka bi hisse için sattım ters makas olursa dönmeyi düşünürüm kalın sağlıcakla.
Burası da maşallah dutluk. Ne gelen var ne de giden. Kimse ilgilenmiyor herhalde bu hisseyle.
Ky yok bu hissede anlaşılan. Kıyısından ortak olduk dün sağlam firma diye.
İnşallah yanılmayız.
Syg.
Ky al sat yapalım derken döküldü.
Yatırım tavsiyesi değildir
şşşşşttttt buradayız!
sessizlik içinde bekliyoruz
Yakın zamanda 7.63 üzerine atar ve en az bir gün orada kalıcı olursa 8.5x'leri deneme eğilimine girer.
Tersi durumda ise alttaki ilk destek 7.00 gibidir.
Bu konuyla ilgili olarak daha önceki grafiklerim incelenebilir, fikir edinilebilir.
Not: şahsi görüşümdür, şahsi çalışmamdır, yazdıklarım kimsenin kararını etkilemesin.
Daha karpuz kesecez.gitmek yok.gidecek yermi kaldi.hersey gitti en azindan saglam yerdeyiz.
Behzat dayı döşüyor yine sanki.
Bu hafta cemts boyle devam edecek gibi.bende yarisini kaptirdim.diger 10.000lotla devam.artik ellesmek yok.verdinmi geri alamiyoruz.artik haber ve gelismelerle yola devam.
Behzat bey 27 nisanda sarky sayfasinda yazmis.taburcu olmus.coronadan tedavi gormus.simdi evinde yatiyormus.gecmisler olsun..
Bugünkü rallide eksi olman hoş olmadı Cemts.
Semboliik de olsa artı yapman lazımdı.
Bu hafta cemtsa bakmicam cani nasil isterse oyle yapsin.bence gayet guzel gidisati.7 ustu 7 altindan iyidir.haftaya daha guzel hareket bekliyorum.hayirlisi olsun..
Ek 24909grafik eğitimi kapsamındadır, yatırım tavsiyesi içermez. acemi çizgiler çizdim, destek ve dirençler ortaya çıkıverdi..yatırım tavsiyesi değildir.
dün hisseye geri döndüm diğer hissem bana güzellik yaptı sağolsun bunu sattığım yerden geri aldım dayanamadım çekiyor beni kaçırmak istemiyorum lakin spek çok mal dağıttı sanırım işi toparlayamıyor giderek daha çok risk alıyor bence fazla zorlamamalı yoksa çok yatırımcı gelir özellikle piyasada genel bi çöküş olmazsa malı zor toplar buralardan hele bana hiç bakmasın stopsuzum ben :)
muadillerine göre, sektörüne göre, piyasaya göre, kaşına göre, gözüne göre, ufukta doğacak güneşe göre nereye bakarsan bak oraya göre çok ucuz kaldı tahta...
Tam bir yıl önceki hareketlerin aynısını yapıyor...
Tahta yapıcısı aynı kanı bozuk...
Endeksin %0,48 Düşüşüne...%3,92 Düşüşle karşılık veriyor...
Çay kaşığıyla verip, Kürekle geriye alıyor ******lar...
%0,15 temettü ver, %4,0 tahtayı düşür...Ne anladım ben bu işten.?
Kabız tahta, Kabız....:28:
YTD...
Valla çok kırıldım size,
Ben şu aşağıdaki tarihlerde grafikler verdim, yorum yaptım.
Bi kere bile eline sağlık demedi kimse. :he:
.
26 Nisan
https://i.hizliresim.com/zjlwWi.png
27 Nisan
https://i.hizliresim.com/wH99aZ.png
29 Nisan
Alıntı:
Yakın zamanda 7.63 üzerine atar ve en az bir gün orada kalıcı olursa 8.5x'leri deneme eğilimine girer.
Tersi durumda ise alttaki ilk destek 7.00 gibidir.
Bu konuyla ilgili olarak daha önceki grafiklerim incelenebilir, fikir edinilebilir.
DeliKAN
Valla çok kırıldım size,
Ben şu aşağıdaki tarihlerde grafikler verdim, yorum yaptım.
Bi kere bile eline sağlık demedi kimse.
Haklısınız sayın Sayın Delikan. Ama inanın sadece buraya yazmadım inanın inceledim ve beğendim. Teşekkür ederim.
uzun zamandır takip ediyorum yazmadım,ama serzenişlere bakıyorum ve şunu diyorum bizim hissemiz ikinci bir egeen hissesidir.Altını çiziyorum ikinci bir egeen dir. Söyleyeceklerim bu kadar
hayatım boyunca eş seçimi dışında yanlış ata oynamadım hiç. Ben sizin kadar genç değilim ve yanlış hisse seçerek hata yapacak kadar çok vaktim yok :)))
Tesekkurler sayin Delikan yorumlarinizi bekliyoruz umarim daha asagilara salmaz.SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merak ettim bir hissenin sonunun acı olacağını düşünen birisi neden o hiseyi elinde tutar hazır defter değerinin üzerideyken bak citi de elindeki malı neredeyse boşalttı yabancıda satıyor senle aynı fikirde sanki, neden acı olacağını bile bile bekliyorsun tatlı hisseler var birsürü cidden mantık yürütmeye çalışıyor insan ama mantık yürümüyor bi çelişki var. olumlu yazılan tüm yorumlara bi olumsuz cevap hemen.
tabiki herkez görüşünü yazıcak olumluda olumsuz da ama bunun bi temeli bi mantığı olmalı değilmi hayaller paris gerçekler acı...
şu yazıyı okuyan arkadaşlara sor hepsinin aklına kötü şeyler gelmiştir acı !!! yani bi egeen olur mu olmaz mı orası ile ilgili tartışılır olmazda denebilir ama egeen olmaması ile acı olması arasında başka seçenek yok mu mesela bi parsan bile olmaz mı neden illa acı yani bak okadar uzun yazdım ki kusura bakmayın insan art niyetten şüphe ediyor olumlu bilanço bekleyen olur
(Bilancolarin iyi gelecegi yok...cok iyimsersiniz....2020 yili 2019 yilindan beter oldu...uzun soluklu bir trend bence cok zor....ytd) şeklinde cevap verirsiniz
daha ilk çeyreğin yeni bittiği yılı beter yıl ilan ettiniz kelimeler de çok seçici sanki beter, acı bide uzun soluklu da bişey zormuş yani zaten virüs var kısa vadeli bişey beklenmez heralde e uzun solukluda beklenmiyorsa yine geliyorum aynı soruya niye burdasınız insan merak ediyor.
2 yildir hissedeyim benim ufkum en fazla 20 tl eder diyor...egeen gibi 500-600 tl aklimin ucundan bile gecmedi gercekci degil...
Az buz degil 20.madem 20 eder diye dusunuyorsunuz.neden tum yorumlarinizda umutsuzluk var.hep birakin kacin modunda yaziyorsunuz.gozden kacmiyor gercekten.bana elinizde hisse yokmus dusunce alacakmis gibi bir his olustu acikcasi.