Ha beyler bu arada bı hisseye gittim yüzde3 zararla kol kestim çıktım. Yani en güzel yer dolar siz millete bakmayın ben gittim gördüm tokatlayip yolladılar. :)
Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ha beyler bu arada bı hisseye gittim yüzde3 zararla kol kestim çıktım. Yani en güzel yer dolar siz millete bakmayın ben gittim gördüm tokatlayip yolladılar. :)
Beyler size diyorum diyorum bu s400 ne olacak diye birşey söylemiyoruz sonra kötü yollara sapiyorum. Neyse başkan kuracam kararliyim dedide hem ilk sapaktan döndüm.
https://i.hizliresim.com/HKTifS.jpg
Kim bu adamların, Eyfelin önünde, Berlin de, Atinanın göbeğinde, Viyanada nargile içme keyfini ellerinden alıyorsa, Allah belasını versin... Bi nargilede içemezse, niye yaşar insan.:agla:
Beyler beni affedin bı sure aldandım aklım çok karışıktı o sıralar iyi düşünemedim kendimi boşlukta hissettim. Sonra o malum hatayı yaptım hataliydim beni tekrar aranıza kabul eder misiniz? :)
Dünya Sağlık Örgütü Acil Durum Şefi Dr. Michael Ryan : koronavirüsün yaz aylarında kaybolacağını gösteren hiçbir kanıt yok
https://i.hizliresim.com/zGVg4U.jpg
Bunlarda henüz arabinkini yememiş Yunanlı gomünistler, Atinada "Birilikte yaşayabiliriz." deye, yürüyüş yapıp slogan atmışlar.
Hay hay hepsini zevklen gönderebiliriz, birlikte mutlu mesut olun inşaallah.
Vallahi dayı çok iyi yerden yakalamissin. Bir tane eli silah tutan yok.Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar gayme 6.1010
Arkadaşlar hiç destek olmuyorsunuz, arada sırada dolar gaymeden bahsedin ki, Mustafa beyden papara yemeyelim.:oleyo:
https://i.hizliresim.com/aC85do.jpg
Tabiki biliyorduk dingilim, Avrupalı bizim gibim salak değil, hatta bir ton sopa atacaklarını da biliyorduk!
Sevgili logar, oysa aselsana geldiğinde pek bir heyecanlıydın. 'Huhuuu huuuu 31.10 la aranizdayiiiim.' [emoji38]
Bu ortamda hisse taşımak yürek ister aslanım. Her babayiğidin harcı değildir. Dua et kol kesmissin. Sen al dolarlarıni akıllı uslu otur yerine bir daha da böyle cesaret isteyen şeylere kalkışma [emoji2]
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam tipik bir köylü imiş...
Bora başkan derken, ben de "Bora abi de yeterli senin için uygunsa" demiştim...
Bayılırım böyle iki yüzlü, adamın yüzüne gülüp arkadan bıçaklayan tiplere...
Osmanlı sülbü kesin...
Başka hisse hakkında burada konuşacak değilim ama kaybolma buralarda ol yada ben senin oraya uğrayacağım dalga geçmeye.Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yav sen takılma barı böyle ucuz şeylere. Her iki heyette ayakta. Herkesi kendi gibi zannediyorlar. Bu resmi gördük ve inandık. Haberlerde izledik önce Putin Türk heyetinin ayağına gidip tokalasiyor. Sonra Reis lavrovlarin yanına gidiyor. . Putin tokalasmasa zkinde bile deil lavroz Reis in afedersin.
Sana tek bir şey yazıp konuyu kendi açımdan kapatacağım. Ben acaba s400 konusu Moskova'da bitecek kadar diye düşünerek aldım. Baktım anlaşma oldu ve başkan s400 kurulacak dedi benim için o hissenin konusu kapandı. Ben riski satın aldım kaybettim konu bu.
https://i.hizliresim.com/dicycU.jpg
Suriyeliden çok Türk yakalanmış, Yunanistanda!:he:
Moskova'ya düşmanım dediğin rejimin garantörüyle görüşmeye gidiliyor sen lavrov zkinde değil diyorsun."Putin bizim heyeti selamlamak için Erdoğan'la ayni kareden cikmamak icin heyeti çağırma durumunda kalıyor Erdoğan da nezaketli bir biçimde rus bakanla selamlaşmaya gidiyor buna anlam yüklemek çok mu doğru "demek bu kadar zor mu ?
Uluslararasi ilişkiler zikle falan olmuyor :yes:
Dostum, ne demek istedin çok anlamadım ama, yüklü adette aselsandayim, kazanıp kaybetmek umrumda değil. Dolarda duracağına milli şirkette pul olsun sorun değil. Ayricana , iki sene önce 6 dan dolar alan adamın parası hala yerinde sayarken, ben iki sene oncesine oranla %40 kardayim. Üstelik %100 bedelsiz ve %25 temettü alacağım.
Sağ alt köşedeki resimde , Putin'in solunda duran Lavrov ve diğerlerini, göstermeyerek güya türk heyetini itibarsizlastirmaya çalışmak en masum deyişle, o Rus bu çocukluğudur nokta. lafım bu casp i bu şekilde hazırlayıp sosyal medyada algı yapmaya çalışan trollere.
Kendi payıma...Şurada bir kaç kişiye yazdıklarına bakıyorum da: Gölge etme başka bir şey istemem...
Bir şirketin hisse senedini borsadan satın almak o milli şirkete ne yarar sağlıyor...Biri bana anlatsın...:)
Aselsan hissesi satın almakla sanırsın milli bir görev yapıyor..
O hisseyi alırken verdiği para sanırsın o şirkete hayat suyu oluyor...
Neredeyse o hisseden kendi cebine kalan kar, o şirketin bilançosuna kar yazıyor diyecek...
Hayatınız insanların algısıyla zekasıyla oynamak...
Örnek aldığınız devlet adamları gibi...
Şöyle oluyor. Hisse senedine talep artıyor. Benim gibi binlerce insan bu niyetle hareket ettiğinde , borsadaki hisse senedine gelen alım gücüyle senedin değeri artıyor. Dolayısıyla piyasa değeri yükseliyor. Bunu da biz mi öğretecez sana.
bu oturma oturmama olayina cok takildi herkes ama muhalif birisi olarak soyle diyim orada ki konusmada putin birkac dakika sonra eger izin verirseniz programda ki gibi bas basa gorusmeye devam edelim diyor.
yani hem kendi adamlarini ( onlarda ayakta ) hemde bizimkileri odadan yolluyorlar.
ona gelene kadar en cok konusulmasi gereken bence bu adam onlarca askerimizi birkac gun once sehit etmisken ve bize yapacagi programi iptal etmisken bizim onlarin ayagina gitmemiz..
Yav offf. Valla köylü olan sensin. Takıldın mi kalıyorsun orada. Birde bana tipik köylü der. Yalandan yatıp kalkıp atam dersiniz, sonra köylü milletin efendisidir diyen atana rağmen köylüyle dalga geçersiniz. İki yüzlülük te master yapar sonra biza b.k atarsınız.
Paranın pul olma riskini neden alıyorsunuz ?Direkt aselsan a mehmetçik vakfına ya da TSK güçlendirme vakfına hibe de edebilirsiniz. Ayrıca dünyada dolar gerçeğini siz burda sabaha kadar inkar etseniz bile dünyadaki ticarette bir numaralı para dolar olduğu gerçeği değişmez .Bunu Aselsan in yaptığı dolar bazlı anlaşmalara bakarakta görebilirsiniz. Rusya ruble karşılığı s400 satar mi acaba :)
Basit bir olaysın aslında...
Köylü kurnazlığıyla az buçuk bilgiyle bu piyasada ve sanalda idare etmeye çalışıyorsun...
Köylü milletin efendisi lafı o zor günlerde halkın % 80 ini ayağa kaldırma amaçlı sloganıydı.
Yoksa milleti köylülüğe öykündürme amacı yoktu...Milletine çağı yakalamayı hedef gösteren birine zaten yakışmaz..
Atatürk'ün daha öyle gönül çelen bir çok lafı vardır...O günün şartlarında neler dedi neler...
Kolay değildi işi.
Bir taraftan ülkeyi düşmandan temizlerken, Osmanlının ezik kul zihniyetli insanlarından millet yaratmaya çalıştı.
Sözler verdi. Gönüller aldı.
Bizim Atatürk dediğimiz adam, "atana rağmen" dediğine göre sadece bizim cenahın "atası"...
Bakıyorum da sizin ceddimiz dediklerinize göre çok daha üstün vasıflı biri...
Neyse...Seni red listeme alıyorum...
Fazlası fazla...
Sanırım bizim heyet fazla kalabalık. Biraz daha az kişi olsaydı böyle bir görüntü ortaya çıkmazdı.
Artık yavaş yavaş rusya ile ilişkileri soğutmamız gerekiyor. Askeri güç olarak denk değiliz ve ruslar diplomasiden anlamıyor. Diğer bir deyimle uluslararası ilişkileri takmıyor.
Bu nokta yaklaşmaktan ziyade uzaklaşmak daha mantıklı gözüküyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi