yolladım özelden abi..
Printable View
Bugun vaka sayisi sicrama yapti orada. Bir gunde 750 yeni vaka acikladilar
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyvahlar olsun vallahi
Eğer piyasa çökmeyecek ise
Düşerken nasıl buradan döner buradan şu olur muhabbetleri olduğu gibi
Hele düştüğü hızda olursa
Yükseliş bu millet birde öyle çarpılacak
Ytd
Bana da yollar misin. Bulamadim.
Dolaşan video ne abiler ?
Malta da bankalar kredileri ev ihtiyac vs 3 ila 12 ata arasinda durduracak ve vatandastan almayacak
Ayrica artik 3. Dunya ulke vatandaslarina calisma izni vermeyecek. Bizde onlardan biriyiz
BIST yalnızca Pzr salı kendi hareketini yaptı, diğer zamanlarda diğer tüm piyasalara göre tutunmaya çalıştı. Bence dünyaya göre coronaya aldırış etmedi. Bundan sonra bu durumu sürdürebilir mi bilmiyorum.
arkadaşlar flight radar dan istanbul havalimanına inen uçakları izledim ve karar verdimki bu iş düzelmez...
tüm avrupadan uçaklar iniyor zagreb den indi...
şimdi paris uçağı iniyor...
bunlar nasıl yasakladı avrupadan uçuşları laftamı yasakladı...
https://i.hizliresim.com/p4WJwQ.jpg
Emlak abi
Aristo’n abi
Ortada dönen video neymiş abi
Özelden yazabilirminiz teşekkürler
Uçak kuyruk numaralarından kargo mu yolcu mu olduğuna bakmak lazım.
Birde uçuş numarası TKXXXX 4 hane olanlar genelde kargo gibi.
Havalimanında A,B; C, D,E, F vs köprüler var bazılarını kapatmışlar.
Hindistan'a uçuluyor gibi ama kargo mu yolcu mu araştırmak lazım. Transit de çalışılıyor olabilir.
Spottaki hisse pozisyonum 3/4 oldu bugün.
Yarın ya da cuma planıma sadık kalıp son partiyi alacağım, spotta para bırakmayacağım.
Viop30, 100 binin altına gelirse, kalıcı mı değil mi diye gözlemleyeceğim. Kalıcı olduğuna kanaat getirirsem farklı günlerde, yine 4 parti halinde parayı spota aktarıp yavaş yavaş tamamen hisselerde bu süreci geçirmeyi düşünüyorum.
O noktalar olursa viop hisselerin likiditesi kalmaz, zaten al sat yapamam. Kapanma olasılığı da ciddi anlamda artmış olur.
Kapanır mı kapanmaz mı bilemem.
İngiliz yetkili kapanma sorusuna cevap olarak ''Henüz o noktada değiliz'' demiş. Yani iş bir noktaya gelirse kapatırlar.
İşler düzelene kadar geçici süre ile borsalar kapatılırsa hissede kapanmak istiyorum. O durumda viop kontratlarının ne olacağı belirsiz olduğundan parayı spota yavaş yavaş aktarıyorum.
Çok uygun fiyattan dükkan sahibi oldum diye düşüneceğim. Hisse seçimi önemli burada.
1 sene beklesem ve benim maliyetimin yüzde 10 yukarısında satsam bile, faiz getirisini elde etmiş olacağım.
Kaldı ki bu senaryo olur ve işler düzelirken açarlarsa, Hisseler koparak başlarlar...
Ortam ve yakın gelecek belirsiz ama benim ne yapacağım belli...
Bu strateji kendime göre.
Herkes kendi aklıyla alıp kendi aklıyla satsın.
Ortalıkta video mu dolaşıyor
Aman Allah im hemen görmeliyiz ne ki acaba , ne ki ne ki ne ki
Hemen ulaşalım nasi bi video bu acaba meraktan çatlamak lazım şimdi
:kahkah:
Ne ile ilgili bu video bende merak ettim
....
.
.
Dönüş zaten cok enteresan olucak, tepki mi tren mi denilecek. Tabii dönüşe kadar sağ kalabilirsek, birde aklıma ya hiç dönmezse diye sorular sormaya basladı iplisss
Şöyle düşünüyorum da,
Virüs tüm dünyayı ele gecirince bizler köle mi olucaz yoksa kıyamet mi kopucak.
dedem anlatırdı ecüc mecüc diye ufak bişiiler peydah olucak kıyametten önce derdi, acaba virüsler mi kastedilen
Ariston abi bu konuda bişiiler der mi ki
Kudlow Says US "May Take Equity Position" As Part Of Coming Bailouts
Komunizm geliyor. [emoji3]
Reha abi senin rakıya da yakında zam gelir
Güneysu nerede abi
İlk düğme yanlış olunca diğerleri de yanlış Gider. İdlipteki insanları Avrupa'ya yollayacağım diye kapıları açtık Afganlı Suriyeli Iraklı Bangladeşli İranlı hepsi girdi bunların ne olduğu belli değil sen bunları karantinaya alacan yada ülkelerine göndereceksin. Diğer önemli husus bu salgın sonrasında ara mal dahil bir çok üründe talep patlamasi olacak bunun için buna hazır olmazsak fiyatlardaki anomaliler piyasayı etkiler araba fiyatları bir tur daha atar. Hizmet sektörüne hiç bir destek yok bu adamlar bir hafta sonra mecbur dükkanı açacak bunlar günü birlik kazanıp harcayan insanlar. Dünyada bazı ürünlerde fiyat patlamasi olacak bence kopmle bir kurul ile üretmeden tüketime sağlık sektöründen bilişime turizme ortak bir zincir kurup planlama yapılmalı bence n kritik sektör turizm zaten hasarlı ikinci bir kriz nasıl atlatılır zor. Bence bu sektörde sağlık üssü kurup rezervasyon ve sağlık konusunda kontrolü elde bırakmadan takip Edip devam etmeli. Yoksa üç ay sonra topu tüfeği atarız
Havalar ısınıyor no panic
Konu şu
Buzdolabı maestro ya geçti yaylı calgilarda başladı koncertoya
.
Her zamanki gibi :)
Bu sene mevye sebze dehşet ucuz olacak gibime geliyor milyonlarca turist tüketiyordu antalya hal malını...
VAY be
Reha abi de voba takılmaya başlamış
Zamanın da kuzu vardı kendileri iyi tanır
Hakkaten azılı ayu kuzuya ne oldu