Aynen,bekliyordum da,bu kadarını beklemiyordum....gerçi şu an sinek ağbimiz bizimle eğlenmiyor sa.
Printable View
dostlar adamlar su an TUTTULAR BURAKMIYORKAR..SERCANNNN
0.50 krş olan hisse 4.93 tavanda,ilginç:p...zamanında 0.50 alış 0.90 üstü postalayış yapardık,1 aşıldıktan sonra uçup gitmişti,geçen 1.30 gösterdiğinde azıcık almıştık 1.60 postaladık,şimdi bu fiatlarda,borsada ilginçlikler devam ediyor,galiba bitpazarı gibi gözaltına nur yağdı:whistling:
Çok haklısınız sayın refaba.
Ancak şirketin sahibi değişti ve içine nakit koymak için başvuru yaptı.
Hem borçlarından kurtulacak hem de gıda sektöründe de faaliyet gösterecek. Bunun için Kuvva Gıda'yı alınacak. Daha alınmadan satış-dağıtım anlaşmaları yaptılar. Tahsisli sonrası Kuvva alınınca anlaşmaların da anlamı olacak.
Veysi Bey çöpten geri dönüştürüyor şirketi.
Fiyatının artması doğal değil mi?
Sonuçta beklentiler/gelecek satın alınıyor.
Saygılar...
benimde elimde bir miktar var 5.04 maliyetli satış yeri nere olmalıdır teknikten anlayan bir arkadaş görüşlerini paylaşabilirmi
Selam arkadaşlar buralarda iyi düzeltme yaptık ve şimdi gözüm gelebilecek yurtdışı haberlerde
Bundan iki ay evvel serve bomboş bir şirketti ve olanları biliyorsunuz
Önce istanbul anadolu yakası
Sonra almanya satış larının başlaması
Sırada hangi ülke var bilmiyorum ancak bence tüm avrupaya zamanla yayılacağız çünkü burdan dev bir gıda şirketi doğuyor
Eğer bu anlaşma haberleri devam ederse ki bana göre edecek o zaman şimdiki piyasa değerinin komik kalacağını hep birlikte göreceğiz,ve şirketimiz o zaman diğer gözaltı çöp şirketlerinden hızla ayrışacak
Yatırım tavsiyesi değildir saygı ve selamlarımla
Benim kaderim herhalde...Bir kere olsun, şöyle diğer hisseler gibi hep yukarı gideni bulamayacağım, bu da elimdeki diğer hisseler gibi...2 yukarı,3 aşağı....neyse ki alttan aldım, zarar yok....
4.44 tabanı gösteriyor şu an...
4.50 oldu.....
Acaba Kuvva Gıdaya hangi değerleme üzerinden ortak olunacak? Fiyat hedefi için en esaslı bilgi bu bence
4.50 eşeliyor.94.000 e 27 bin de artanı var...
75000 e 50 bin oldu
Gene düşmeye başladı
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/846216
Bilançoda kâr var: 969.585 TL
Tahsisli ne Zaman gelir sizce. Ve temmuza kadar bu hisse 6 olur mu?
tahsisli bizler için iyi bir şeymi olursa fiyata yansıması olumlumu olur olumsuzmu
Seni 22 olmadan satmayacam
Selcukoglu kardeşim ben şirket künyesinde hala veysi kaynak adını niye göremiyorum birde kuvva gıdayı veya bir kısmını şirket satınmı aldi yoksa sadece bayisi oldu anlayamadım.şirket sahibi mustafa uğur bayraktarmi
pyasa iyi ama serve satıs agırlıklı bı eslesme 4,60 dan 26700 lot eslesıyor 27800 lotta satıs ıcın beklıyor bu kagıdı ancak bı sıparıs falan iş baglantısı olursa ancak öyle toparlar gibi
Bakın arkadaşlar size nacizane tavsiyem büyük resme odaklanın
Sayfa 8 de ne yazmışsam bugun aynı heyecanla aynı şeyleri hemde bu fiyatta tekrarlıyorum
Yazdıklarımı yatırım tavsiyesi olarak algılamayın sonuçta spk kanunları ortada
Özelden çok soru geliyor ama ancak bu kadar yazabiliyorum,şirket böyle giderse ki gidecek ,ilerde bu fiyatlara bakıp nasıl uyanamamışız demeyin :)
saygılar selamlar
selçukoğlu kardeşim ben deniz traderde hala mustafa uğur bayraktarı genel müdür yönetim kurulunda ise mustafa uğur bayraktar, onur öztürk otmanlı,maruf dindar,fehmi akın olarak görüyorum ...ortakları ise artı yatırım holding%10.73 cıhan sütşurup %5.08 diğer%77.12 nezir karaoğlu %7.07 olarak görüyorum dolayısı ile kafam karışıyor.ve dahası koca spk istanbul burosunda sana cevap verebilecek kimseyi bulamıyorsun ankara spk telefonları ise hiç açılmıyor tam bir rezalet
Buyrun yeni bir haber. Kap'ta bugün yayınlanmış. Satılan hisseler parası ödenmediği için geri alınmış.
.......................
Şirketimiz Yönetim Kurulu 27.05.2020 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır.
Daha önce Şirketimiz Yönetim Kurulu 01.06.2018 tarih ve 2018.07 Devir Temlik sözleşmesi ile ilgili aşağıdaki kararı almıştı OFMA Ofis Malzemeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin Ödenmiş sermayesi 8.650.000.- TL olup, Serve Kırtasiye Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sahip olduğu % 4,73 oranında ve (beher hisse 25 TL ve 16.352 adet) 408.800 TL tutarında hisselerle ilgili olarak: Şirketimize ait olan Ofma Ofis Malzemeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş paylarının tamamı için serbest pazarlık usulü ile 3.600.000.- TL bedelle,15.11.2019 vadeli olarak Sn. Cemalettin Doğan'a satılmasına ve satışla ilgili satış sözleşmesinin hazırlanmasına karar verilmişti
Bu gün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısında Cemalettin Doğan'a yapılan hisse satışıyla ilgili 3.600.000 TL'sını vadesinde ödemediğinden dolayı ve bundan sonraki dönemde'de ödeme imkanı olmadığından dolayı şirket menfaatleri göz önüne alınarak devir temlik sözleşmesinin iptal edilerek OFMA Ofis Malzemeleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. hisselerinin aynı tutardan geri alınmasına karar verilmiştir.
Sn. hissedarlarımıza duyurulur
Sayın Monur maalesef birçok kurum(iş yatırım da) aynı şekilde. En son bilgileri öğrenmek için kap açıklamalarını tek tek okumak, bildirim kaçırmamak gerekiyor. Sayın selçukoğlu'nun da dediği gibi imtiyazlı paylar Veysi Kaynak'ta. Tahsislide buna göre başvuru yapıldı.
Ben de büyük resmi gözden kaçırmamak gerektiği düşüncesindeyim.
Saygılar...
KAP'ta yer alan ortaklık yapısı:
https://r.resimlink.com/4Lv4.png
Evet ben bugün şirketi aradim size yazdığım konuları öğrenmek için telefonu açan kişi ıçerde toplantı var deyip soruları sorabilmek için mail adresi vermısti
Evet demekki bu bilgiler yanlış ama bize muhatap olacak olan spk da kimseye ulaşamıyorsunuz bende dün cimere yazdım spk yida şikayet ettim