Bu sorunun yanıtını bilsek burada olmazdık.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu sorunun yanıtını bilsek burada olmazdık.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Normalde ilk tavanda çözülmesi lazım hadi bu kadar iştahlı alıcı var 3 tavan Maksimum gider. 3 den fazla giderse yine yanılırım, ben de bu işi bilmiyorum arkadaş derim[emoji16]
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esas soru şu...
Patron %25 pirim yaparsa satışa hazır elinde hisseler var...
1. Patron satmadan küçük yatırımcı satacak mi ?
2. Patron satışı bittikten sonra geri mi gelecek, yoksa ters köşe yapıp aksine yükseliş devam mi edecek... ?
Bekleyip göreceğiz
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın almak zor
Patron demişki yüzde 25 yükselmeden satmam.ama dememiski tam yüzde 25 olunca satarım.nen patron olsam bu kadar alıcı varken yüzde 60 70 yükselmeden niye vereyim.millet zaten 5 6 gün tavana alış yazacak.en yüksekten satarım. Malmi patron
Bu ihale birine kalacak ama patrona kalmayacağı kesin:)))
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne zaman emir girebiliriz
ne yapmak için?SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnanmadığım şeyi neden yazayım[emoji16] Ben bu kadar talep olacağını bile beklemiyordum filhakika.
O yüzden emir falan girmedim. Olsaydı elimde teklifi degerlendirirdim[emoji4]
Naten deras smart yksln enjsa papil ardyz yakinen halka arzlarini izledim çoğuna katildim bazısını arzın ilk günü aldım vs.
Dediğin teklif benzeri teklifi ardyz de yaptim 700 kusur lotu 9.50 TL fiyattan peşinen ödeyerek aldim, ard henüz 5 TL falan dı. Hatta ard sayfasinda yazmistim bu olayi
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bitmalde üçüncü tavanda satmayı düşünüyordum ama 300 TL para için satış yapmam. Akarı yok kokarı yok dursun bakalım ikiye katlarsa ancak o zaman satarım
Arkadaşlar yarınki tavanı 3.60 mı 3.61 mi.
Bayrak EBT bilgi paylaşım amaçlı telegram hisse kanalımıza bekleriz.
t.me/bayrakhisse
@bayrakhisse
Bankayı telefonda aradığımda ısrarla 3.61 dedi ilk arza özel birşeyler olabilir. Benim telefonla verdiğim emir duruyor.
MatriksMobile kullanıyorum burada 3.60 geçiyor Oyak yatırım hesabımda 3.61 geçiyor hangisi doğru bilmiyorum
Adamlar 3.61 diyor riske girmemek lazım. 3.61 den verilecek
Kardeş birde zaten ilk 3 4 gün kimse alamaz robotlarla şirketler alır ondan sonra size alım fırsatı verirler siz aldığınızda aşağıya basarlar. Adamlar % 40 karı almıs olur senın elınde kalmıs olur. Yarın Avrupa liderleri toplanacak biraz gözlemlemek lazım. Tekfen pega bankalar vs dolu gidecek kağıt var gs bile yarın en az % 5 yapar. ytd aman dikkat edin
Piyasa fiyatı mı, denğe fiyat mı yoksa direk Tava mı yazsak daha doğru olur.
Ne olduğunu görmeden tavan yazmak mantıklı mı patronda bir anda satarsa elimizde kalmasın. Zarar edecek gücüm kalmadı
3.60 tavan
53 milyon lot tavan alis ile basladi
yatırım tavsiyesi degildir
Hocam patronun satabilmesi için hissenin %25 yükselmesi lazım. Şuan farklı aracı kurumlar kullananlar hariç herkeste 298 hisse var ve bu hisseyi sen ben o herkes 3.28'den aldı. Ben arzda kapışılan, bölüşülemeyen hissemi neden hemen satayım? Zaten birazdan tavanda bekleyen lot sayısı geldiğinde bu gibi konuşmalar yapıyor olmayacağız. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir fakat ilk hafta içiniz rahat olsun.
Kardeş tavanda bu kadar olması beklenen birşey benim dediğim şu bu emirlerin çoğu sonradan şirketler tarafından verilen sayı yükseltme emirleri. Kağıt yeni olduğu için heyecanlılar da var. 2 3 reel güne tavan emirleri azalır. Fake emirler çekilir malı boşaltırlarsa ne yapacağız. Şu 1 hafta bist yeşilken para mı kazanmak lazım burda sırada beklemek mi
Dün 18.17 gibi emir girdim tek lot gelmemiş, gerçi beklenen birseydi. Sanırım robot işlemler haricinde manuel alabilen olmamıştır.
kardeş 299 lot ta bizde var. İnşallah dediğin gibi olsun kazanalım. Halka arz ile ilgili en olumlu senaryo ARdyz ama ondan öncekiler pek parlak değil.